merhaba sayın DH üyeleri konuyu doğru yerde açıyor muyum bilmiyorum fakat benim yaklaşık 6 7 yıllık bir samsung laptopum var eskiden kullanırdım fakat sonra babama verdim kullanması için bir süre sonra geri aldım ve cs go vb. oyunlar yüklediğimde 15 fpslere kadar düştüğünü gördüm ve işkillendim sonrasında aygıt yöneticisine girdiğimde sadece anakartın ekran kartı olan intel hd graphics 4000 etkin olduğunu amd driverının bozuk olduğunu gördüm zamanında da amd driveri sıkıntı çıkarırdı o zaman bir aile dostu sorunu çözmüştü ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum amd den driverı indirdim kurdum fakat ne zaman driverı etkinleştirsem pc mavi ekran vermeye başladı ![]() göründüğü gibi amd radeon hd 7600m series yazıyor fakat tak ve kullan yaptığımda mavi ekran veriyor pc win 7 64 bit ilk başından beri bu arada içinde önemli dosyalar ve babama ait şeyler var yani içinden hiç bişey silinmeden bu olayı halletmenin yolu yok mu? şimdiden teşekkürler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingy23 -- 14 Ekim 2020; 11:9:42 > |