Şimdi Ara

nvidia geforce GT 750M ekran kartı sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N550JV-211D laptobumda nvidia geforce GT 750M ekran kartım var, win7 kurdum amaok win8 ekran kartının driveri sitesinde yok win8 ve 8.1 driverleri var, nvidianın sitesinden indirmeme rağmen yine olmadı bir türlü tanıtamadım, sarı ünlem var, aynı sorunla karşılaşan var mı acabora? birde aydınlatmalı klavye var ama aydınlatması ilk açılışta görülüyor sonra kayboluyor driver falan mı kurulacak acaba ayrıca?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher0934

Asus N550JV-211D laptobumda nvidia geforce GT 750M ekran kartım var, win7 kurdum amaok win8 ekran kartının driveri sitesinde yok win8 ve 8.1 driverleri var, nvidianın sitesinden indirmeme rağmen yine olmadı bir türlü tanıtamadım, sarı ünlem var, aynı sorunla karşılaşan var mı acabora? birde aydınlatmalı klavye var ama aydınlatması ilk açılışta görülüyor sonra kayboluyor driver falan mı kurulacak acaba ayrıca?

Windows 7 kurmuşsun ama Windows 8 driver'ı arıyorsun ? Nvidia'da tüm işletim sisteminin driverları mevcuttur.Elinde ki ürün normalde Windows 7 ile uyumlu değildir.Klavye için ayrı driver yüklemen gerekiyor.

nvidia geforce GT 750M ekran kartı sorunu?

• Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı.Hatta ekran kartı yandı diye korktum çünkü windows 8.1 de ünlem işareti varken,windows 7 yi açtım onda öyle birşey yoktu ondada ünlem işareti çıktı.Korktum ve sonra ekran kartının yanıp yanmadığını aygıt yöneticisi-görüntü bağdaştırıcıları-nvidia gt 750 m i kaldırdım ve tekrar donanım tarattırdım ve diğer aygıtlarda 3d video görüntüleyicisi diye birşey çıktı ve anladımki ekran kartım hala yaşıyor.Önceden nvidianın driverını son güncel halini indirmiştim yüklemiştim fakat fayda etmemişti.Bu 3d görüntüleyicisinin üstüne gelip sağ tuşa tıklayıp Sürücü yazılımını güncelleştire bastım ve ordan -Sürücü yazılımı için bilgisayarı taraya bastım nvidia nın güncel driver klasörünü ayarlayıp başlattım ve yüklemeye başladı 2 dk sonra ekran simsiyah oldu ve 15 dakka boyunca bekledim gelmedi 15 dk sonra bilgisayarı düğmesinden yeniden başlattım açtığımda sorun düzelmişti.Aynı sorunu yaşayanlar bunu yapsın ama 15 dk beklesinler siyah ekrandan sonra çünkü o sırada yükleme yapıyor olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher0934

Asus N550JV-211D laptobumda nvidia geforce GT 750M ekran kartım var, win7 kurdum amaok win8 ekran kartının driveri sitesinde yok win8 ve 8.1 driverleri var, nvidianın sitesinden indirmeme rağmen yine olmadı bir türlü tanıtamadım, sarı ünlem var, aynı sorunla karşılaşan var mı acabora? birde aydınlatmalı klavye var ama aydınlatması ilk açılışta görülüyor sonra kayboluyor driver falan mı kurulacak acaba ayrıca?

Asus'un chipset sürücülerini sonrada intel ekran kartı sürücülerini kurun. Daha sonra nvidia sürücülerini kurabilirsiniz. Asus'a ait sürüc ve yazılımları eksik kurdaysanız sorun yaşıyor olabilirsiniz.
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu sorun çözülmüştür paylaşmak isterim. BİOS(FLASH BİOS) GÜNCELLEME YAPILDIKTAN SONRA NVİDİANIN GÜNCELLEMESİNİ YAPMAYI DENEYİN.
  • Arkadaşlar bu sorun bende de oldu şimdi. Win10 a yükselttikten sonra NVİDİA GeForce 750M sürücünün yanında ünlem işareti var. Sildim, güncel yükledim yok. İntel i de sildim ilk nvidia yı yükledim onu görsün diye yine yok arkadaşlar. Kod 43 diye uyarı veriyo ama nette bütün çözümleri uyguladım nerdeyse hiç bi işe yaramadı.
  • aynı sorun bende de mevcut. win 10a yükselttikten sonra ekran kartının üzerinde ünlem işareti var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı bios güncelledim sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.