Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.10.1 (FSR-RSR-AFMF2) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.889
Cevap
186
Favori
1.287.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

quote:

Alttaki seçeneği deneyen oldu mu?

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 24.10.1 (FSR-RSR-AFMF2)

hocam benim ayarlarda sizdeki gibi ekran video seçeneği falan yok . o yüzden hdmi bağlantı kuramıyorum galiba. nasıl bu ayarları görebiliriz yardımcı olabilir misiniz?

Kartta gcn 1.2 ve üstü olması gerek sanırım. Mesela benim r7-240ta yok bu.

benim radeon 520 .o özelliklerde hdmi ile ilgili ayarlar var mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam benim ayarlarda sizdeki gibi ekran video seçeneği falan yok . o yüzden hdmi bağlantı kuramıyorum galiba. nasıl bu ayarları görebiliriz yardımcı olabilir misiniz?

Hdmi ayarları hangi kartlarda oluyor bilmiyorum gerçekten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hdmi ayarları hangi kartlarda oluyor bilmiyorum gerçekten.

teşekkür ederim . biri çıkar inşallah şu durumu çözebilecek.

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Vega64 de bu test sonuçlarına paraleldir.windows sürücü sistemi değişti bu güncellemede onun etkisidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal sartlarda 17.10.1 kurdugumda siyah ekrana dusme gibi sacmaliklar oluyordu 1709 guncellemesinden sonra tekrar kurdum hic sorunsuz calisti. Dun 17.10.2 yi kurdum oda suan oyle ama oyun performansini algilayamadim gibi bir durum olustu sanki fps dustu ama oyun daha akici boyle sacma bir durum

• Bu driver driver thread stuck adlı mavi ekrana sebebiyet veriyor. Sistemde dual boot olarak w10 ve w10 insider mevcut, iki tarafa da sürücüyü kurarken hata aldım, ddu ve amd uninstall tool ile temiz yapmama rağmen kurulumlarla mavi ekran yedim, bir kaç deneme ile kurdum ancak bu sefer de restart ettiğimde sistem açılacağı vakit aynı hatadan yine mavi ekran alıyorum.

Tavsiye etmiyorum kısacası, 17.7.1 gayet iyi görünüyor.
  • ikinci sisteme 1709 win10 + 380'e DDU kullanarak kurdum 17.10.2'yi sorun yok ama sadece bf3 deneyebildim.
  • Son sürücü de bellek oc sorunu yaşayan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: jam&jam

Son sürücü de bellek oc sorunu yaşayan varmı

Bilinen bir sorun zaten, hız aşırtma uygula deyince geriye atıyor tekrar.
  • windows 8.1 e driver çıkmama rezaleti devam ediyor 17.7.1 ile devam bakalım oyunlar ne zaman desteği kesecek...
  • Sagolun cevap için

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

windows 8.1 e driver çıkmama rezaleti devam ediyor 17.7.1 ile devam bakalım oyunlar ne zaman desteği kesecek...

Bunun içindeki dosyayı,

C:\AMD\Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-17.10.2-Oct23\Packages\Drivers\Display\WT6A_INF

dosyasına kopyalar mısın, değiştirmek ister misin sorusuna evet demen yeterli. Sonra kuruluma AMD klasörü içindeki setup dosyası ile devam edebileceğini düşünüyorum.

Ama bu dosya 17.10.2 içindir baştan belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppordle -- 26 Ekim 2017; 19:35:24 >

• 17.10.2 ile beraber rise of the tomb raider oyundayken hata verip kapanıyor.
  • wolfenstein 2 indiriyorum bu surucu onun icin ama amd ekran karti olan makinede phenomII islemci var o yuzden olmaz.nvidia'nin 388 surucusu de sanirim bu oyunu desteklemiyor sonradan hotfix cikarabilirler.17.10.2 deneyecekseniz bu oyunu indirin deneyin nedir olay diye.sonra silip istediginiz versiyonu kurabilirsiniz.bir de bu surucu WDDM 2.3 icin windows guncellemesine dekgeldi temiz kuran ustune kuran.. bu aralar sorunlar olabilir.
  • Bende de R6 Siege de oyuna başlıyor iki üç dk. sonra hata verip oyundan atıyor. Diğer oyunlarda rastlamadım.

Sürücü sıkıntılı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perhanpayidar -- 27 Ekim 2017; 22:36:22 >
  • dedigim gibi nvidia wolf2 icin hotfix cikarmis 388.10 ve amd de yeni beta cikarmis 17.10.3 sorun yasayan arkadaslar deneyebilir.
    http://support.amd.com/en-us/download

oyunu denedim 388.10 ve 1060 ile sabit 60 fps aliniyor son ayarda mein leben mi oyle bisi.bu durumda 570 580 ayarindaki amd kartlarla da sorunsuz oynanacaktir.bir de vulkan bu oyun ondan cok tantanasini yaptilar.surucu ciksin gsync calismiyor siyah ekran oluyor filan diye ben de fps mi dusuk acaba demistim ama fps degilmis sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Ekim 2017; 10:49:23 >
  • Üstte yazdığım gibi, driver mavi ekran hatasından ötürü hemen 10.3 sürücüsü çıkmasını geçtim, önceki sürüm listesinde de yer almıyor AMD nin sitesinde an itibariyle.

17.10.3 stabil görünüyor şu an.
  • 17.10.3 aynı kapanma sorunu bende devam ediyor.17.10.1 stabil şuan.
  • quote:

Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.3

İyileştirmeler
    */Wolfenstein™ II: The New Colossus may experience a crash or application hang on game launch with Radeon RX Vega series graphics products.
    */Destiny 2™ may experience a game crash or application hang during single player mission six on Radeon RX Vega series graphics products.

Bilinen Hatalar

*/A random system hang may be experienced after extended periods of use on system configurations using 12 GPU's for compute workloads.
    */Assassin's Creed™: Origins may experience an intermittent application or system hang when playing on Windows®7 system configurations.
    */The GPU Workload feature may cause a system hang when switching to Compute while AMD CrossFire is enabled. A workaround is to disable AMD CrossFire before switching the toggle to Compute workloads.
    */Resizing the Radeon Settings window may cause the user interface to stutter or exhibit corruption temporarily.
    */Corruption may be experienced in Forza Motorsport™ 7 on some HDR displays with HDR enabled in game.
    */Radeon WattMan reset and restore factory default options may not reset graphics or memory clocks and unstable Radeon WattMan profiles may not be restored to default after a system hang.
    */OverWatch™ may experience a random or intermittent hang on some system configurations. Disabling Radeon ReLive as a temporary workaround may resolve the issue.
    */When recording with Radeon ReLive on Radeon RX Vega Series graphics products GPU usage and clocks may remain in high states. A workaround is to disable and then re-enable Radeon ReLive.
    />
    http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.10.3-Release-Notes.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 28 Ekim 2017; 15:0:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

17.10.3 aynı kapanma sorunu bende devam ediyor.17.10.1 stabil şuan.

Vazgeçtim mavi ekran veriyor bu sürücü de. Biraz kullanınca çıktı kokusu.
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.