Şimdi Ara

amd crimson power efficiency

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu salak ayar neden kendi kendine açılıyo. üstüne tıklayınca da yok oluyor kapanmıyo çoğunlukla

• ekran kartınızın modeli nedir?285 380 380x 390 390x veya fury değilse zaten o ayar hiçbir işe yaramıyor hatta sizde görünmemesi gerekiyor ama görünüyorsa açıp kapatacağım diye uğraşmayın.saydığım kartlardan biri varsa o ayar oyunlarda saat hızının düşüp yükselmesine yarıyor oyunun yük durumuna göre.oyunlarda msi afterburner açarak kontrol edebilirsiniz saat hızını.
  • PowerTune varmış sizin kartta bu da yine frekansları oynayan bir olay ama kapatılamaz diyor power effiency tuşu ile nasıl kapatıyorsunuz anlayamadım.her neyse çözüm olarak bu ara çok sürücü çıkardı amd ve bu ayarı kapatıyorum geri açılıyor durumu masaüstü kullanıcılarında da görülen bir durum.bu çok çıkan sürücüleri tek tek deneyin 16.3'ten başlayın 16.5.2'ye kadar.
  • Laptop güç tasarrufu modunda olabilir mi? O tarz birşey ile bağlantılı olabilir yada ısıl darboğaz nedeniyle ayar kendi kendini açıyorda. Birde sistem apu ile beraber croasfire mı? Crossfire ise işlemci ısınmasın diye de açılabiliyor bu tarz ayarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en başta demiştim saydığım kartlardan biri değilse sizde görünmemesi gerekiyor o ayarın diye.demek ki yeni sürücü ile desteklemeyen kartlarda görünme sorununu çözmüşler.ancak Powertune'yi bu ayarla kapatabiliyorum diyorsanız bu bir haberdir.ayarı açabildiğiniz sürücüye dönün ve kapansa bile tekrar girip açın madem fps artışı var diyorsunuz uğraşmaya değer.bu bir sorun değil o ayarın sizde zaten görünmemesi gerekiyor niye açılıp kapanıyor dememeniz lazım bir açık kapı bulmuşsunuz kullanın derim.fakat ilerdeki sürücülerde bu kapıyı kapatmışlar.

• hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?16.3.1 deneyin o power tuşunun ilk ortaya çıktığı sürücüdür.son sürümlerde görünmüyorsa daha eski sürücülerde 16.3.1'den başlayarak ayarın görünme ihtimali yüksek.değişik sürücülerde kapanma açılma durumu farklı olabilir.amd'nin size sunmadığı bir ayardan faydalanıyorsunuz 4 4'lük olmayacaktır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.