![]() 200 de msi iadesi ile bedava |
MSI MPG A850GF 850W 80+ GOLD POWER SUPPLY

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bitmiş maalesef 15 dakikada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para iadesi ekran kartı + psu için geçerli diye biliyorum.
-
En üst kalite.
3 adet pci exp kablosu, toplam 6 çıkış.
950 TL bile güzel fiyat üstüne +200 TL cashback.
-
tr.msi.com
Black Friday Cashback Promotion 2021- Best Deals and Sales on PC Component Parts| MSIhttps://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-dealsSadece PSU ile de 200 TL iade alınabiliyor.
-
Teşekkürler, yararlandım. 200 tl iade hakkında bilgi verirmisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka yerde gördüm, bir tane kaptım güç bela.
Konuya yine de girdim, kampanyayı öğrenmiş olduk, teşekkürler.
-
-
Ben ekim ayında okula dönüş kampanyasında 1 tane psu aldım 210 TL iade vermişti , şimdi yine aldık BF kampanyası , kampanya farklı ama aynı IBAN a iade verirmi acaba düşündürdü şimdi beni.
MSI Shout out 150 TL Steam kodu + 200 TL BF iadesi + 75 TL WordPuan ile 543 TL gelmiş oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 14 Kasım 2021; 21:14:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçekten 20 dakikada bitirmişsiniz tebrikler :D tam olarak ihtiyacım olan bir üründü. iptal etmeyi düşünen vs varsa haber verirse çok sevinirim stoğa girince faydalanalım.
-
Bekliyordum ve kaçırdım :( üzgünüm Kısmet değilmiş belki daha iyi fırsat çıkar diye avunalım ..
-
ben de denk geldim ama sanırsam gece son ürünü stokta gördüm :(
-
6 adet daha stokta
-
Bazı botçu yamyamlar yüzünden sepete eklenmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yamyamlara bir çözüm almadılar gitti...
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X