![]() 200 de msi iadesi ile bedava |

![]() 200 de msi iadesi ile bedava |
MSI Black Friday 2021' yazın Google'a hocam. Ürünü aldıktan 15 gün sonra para iade başvurusu yapıyorsunuz. Sizden IBAN istiyor ve yine 15 gün içerisinde felan gönderiyorlar parayı. Ayrıyeten MSI Shout Out kampanyasından da 150 TL'lik Steam kodu geliyor bu PSU ile. Onu da es geçmeyin. ![]() Ürün Tier A yani en kaliteli PSU'lardan biri. 10 sene garantisi var. Shout Out + Black Friday sonrası 600 TL'ye felan geliyor. Efsane fiyat. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|ViewSonicVX3211-4K-MHD | Z390 I AORUS PRO WIFI | i5-9600K | Evga 2070 XC | Corsair 16*2 | |WD Blue 1TB*4 | Samsung Evo 970 512 | James Donkey JD512 512GB | EVGA G3 750W | | Xbox One Controller | Tt Challenger Ultimate |
| Logitech F710 / Performance MX / MX Master 2s / G602 / G413 / Z-506 | |
|
En üst kalite. 3 adet pci exp kablosu, toplam 6 çıkış. 950 TL bile güzel fiyat üstüne +200 TL cashback. |
|
|
|
MSI Black Friday 2021' yazın Google'a hocam. Ürünü aldıktan 15 gün sonra para iade başvurusu yapıyorsunuz. Sizden IBAN istiyor ve yine 15 gün içerisinde felan gönderiyorlar parayı. Ayrıyeten MSI Shout Out kampanyasından da 150 TL'lik Steam kodu geliyor bu PSU ile. Onu da es geçmeyin. ![]() Ürün Tier A yani en kaliteli PSU'lardan biri. 10 sene garantisi var. Shout Out + Black Friday sonrası 600 TL'ye felan geliyor. Efsane fiyat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 14 Kasım 2021; 21:5:33 > |
|
Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 14 Kasım 2021; 21:14:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
gerçekten 20 dakikada bitirmişsiniz tebrikler :D tam olarak ihtiyacım olan bir üründü. iptal etmeyi düşünen vs varsa haber verirse çok sevinirim stoğa girince faydalanalım. |
|
ben de denk geldim ama sanırsam gece son ürünü stokta gördüm :( |
|
|
|
|
yamyamlara bir çözüm almadılar gitti... |
|