Şimdi Ara

AMD ciler karasızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu forum sayaesinde yıllardır kullandıgım intel alıskanlığından vazgecip AMD ye dönem kararı aldım ancak bu iki secenek arsında kaldım (oyun oynamayı çok severim) bunun için, AMD ye geçiyorum
    Düzeltme yaptım
    1.AMD 3500+ ile Saphira X800 GTO fireblade

2.AMD 3000+ ile Saphira X850XT mi

Toplamda ikiside aynı fiyat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@J@ -- 22 Aralık 2005 11:57:09 >

• amd 3500 ve x850 xt guzel olur bende bunları almayı dusunuyorum pekı anakartı ne dusunuyosun.
  • nasıl ikiside aynı fiyat.
    2. cisi daha pahalı olmalı
  • X850Xt daha iyi bir ekran kartı. Adamların elinde kaldığı için şu an çok uygun fiyata satılıyorlar. Overclock yapmayı düşünüyorsan 3500+ ile 3000+ arasında çarpan dışında bir fark olmuyor.
  • kesinlikle 2. si daha pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

amd 3500 ve x850 xt guzel olur bende bunları almayı dusunuyorum pekı anakartı ne dusunuyosun.

Dediğin iki secenek cok iyi ama benim param anca yetiyo
    anakart olarak
    EPOX EP-9NPA3J alıcam 100 + kdv

Ama senin maddi durumun iyise Epox ultra, Asus Delux ve dfi marka bunlardan biri almanı tavsiye edrim..
  • 3000+ ile X850XT almanı tavsiye ederim,eğer koldu iyi bi AMD'ye denk gelirsen çok rahat bi şekilde 2600-2700mhz günlük kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

kesinlikle 2. si daha pahalı

Haklısın arkadsım

1.AMD 3500+ ile Saphira X800 GTO fireblade

2.AMD 3000+ ile Saphira X850XT mi

olamlıyıdı....
  • anakart secımın ıyı bende EP -9NPAJ -SLI DUSUNUYORUM.
  • 3000 VE 850XT GUZEL ANAKARTINDA X2 DESTEKLEDIGI ICIN ILERDE ISLEMCINI DEGISTIRME IMKANIN OLUR EKRAN KARTI ZATEN UZUN BI SURE IDARE EDER.
  • 3000+ ile X850XT almanı tavsiye ederim,eğer koldu iyi bi AMD'ye denk gelirsen çok rahat bi şekilde 2600-2700mhz günlük kullanırsın
  • AMD işlemciyi try olarak almak istiyorum aradaki fiyat farkınada thermalteke cpu sogutucu almam mantıklı olurmu....
  • manyk olur abicim ama nekarad fark var try le box arasında ayrıca tt sogutucu nekadar ?
  • epox anakartlar amd için en iyi overclock ayarlar1n1 sunuyor tavsiye ederim asustan falan daha iyi.
  • Yok öle arasında aman aman bi fark yok 20 25 dolar fark var onun yerine bu fanı alıyım diyorum... yoksa AMD nin orjinal fanı bunla aynımıdır. (birazda sesiz olur)

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=vMHqsSlBqynidr1ZKSgp8bfGJ34TjZ&ad=overclock&ur_no=156
  • aslında bence biraz daha para verip zalman yada cooler master alsan tam şekıl olur
  • en iyi seçim...

en güncel teknolojiyi kullanan, ancak saat hızı en düşük ( dolayısıyla ucuz ) kombinasyonu almaktır....

Amd 3000 & 800XT derim... xt ler ve GTo lar 256bit sanırım. ama GTO ' nun dezavantajı vertex shader' in eski versiyon olması. ha bana sorarsan bunu da tınma, git Hem 3000 al hem de X800GTO al, kalan parayla dolmabahçede salep iç, kendine bi ziyafet çek, güzelinden kulaklık al vesaire..
  • heheh +1

quote:

Orjinalden alıntı: Kseo

en iyi seçim...

en güncel teknolojiyi kullanan, ancak saat hızı en düşük ( dolayısıyla ucuz ) kombinasyonu almaktır....

Amd 3000 & 800XT derim... xt ler ve GTo lar 256bit sanırım. ama GTO ' nun dezavantajı vertex shader' in eski versiyon olması. ha bana sorarsan bunu da tınma, git Hem 3000 al hem de X800GTO al, kalan parayla dolmabahçede salep iç, kendine bi ziyafet çek, güzelinden kulaklık al vesaire..
  • 1.AMD 3500+ ile Saphira X800 GTO fireblade
  • 3000+x850xt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.