Şimdi Ara

## AMD Catalyst 6.12 Sürücü Paketini Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## AMD Catalyst 6.12 Sürücü Paketini Duyurdu ##

AMD’nin Ati’yi almasından sonra AMD tarafından dağıtılmaya başalanan Catalyst sürücü paketinin 6.12 versiyonu çıktı. Bilmeyenler için başta belirtelim, sürücü paketi numarasında yer alan “6″ içinde bulunduğumuz yılı “12″ ise yine içinde bulunduğumuz ayı belirtiyor.

Son dönemde sürücü tarafına hiç olmadığı kadar çok önem vermeye başlayan Ati (AMD) Nvidia’ya karşı ciddi anlamda sönük kalan sürücü tarafında da ciddi anlamda ilerleme kaydetti ve gelişmeye devam ediyor. Firmanın piyasaya sürdüğü son sürücü paketi olan Catalyst 6.12 de çeşitli yenilik, iyileştirme ve gelişmeler ile birlikte gelmekte.

Ati Catalyst sürücülerinin 6.12 versiyonu özellikle Crossfire sistemler için DirectX uygulamalarına yönelik hızlandırma ve performans artışı vaat ediyor. Bunlara ek olarak 6.12 sürücü paketinin Windows Vista’nın 32 ve 64-bit’lik versiyonlarına yönelik sürümleri de hazırlandı.

Desteklenen Modeller;

ATI Radeon® X1950 series
    ATI Radeon® X1900 series
    ATI Radeon® X1800 series
    ATI Radeon® X1600 series
    ATI Radeon® X1550 series
    ATI Radeon® X1300 series
    ATI Radeon® X850 series
    ATI Radeon® X800 series
    ATI Radeon® X700 series
    ATI Radeon® X600 series
    ATI Radeon® X550 series
    ATI Radeon® X300 series
    ATI Radeon® 9800 series
    ATI Radeon® 9700 series
    ATI Radeon® 9600 series
    ATI Radeon® 9500 series

Download için;
    http://ati.amd.com/support/driver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 14 Aralık 2006; 11:27:17 >

• Ben de ATI 9600 XT var, acaba yüklemeli miyim gene de son versiyonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ben de ATI 9600 XT var, acaba yüklemeli miyim gene de son versiyonu?

bende de 9550GE var...bu son çıkan versiyonlar bizim kartlar için bir getiri sağlar mı?...şu anda 6.11 i kullanıyorum...
  • Sağladığı getiriyi FX57 yazmış zaten. "Crossfire sistemlerde dx hızlandırma desteği veriyor" Onun dışında sağladığı getirilerde pek birşey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

Sağladığı getiriyi FX57 yazmış zaten. "Crossfire sistemlerde dx hızlandırma desteği veriyor" Onun dışında sağladığı getirilerde pek birşey yok.

Yani yükleme, senin kartın ne crossfire ne diyorsun bize
  • X1600 PRO İÇİN YÜKLESEM BİR PERFORMANS ARTIŞI OLURMU
  • Bunlarda Eşşeğin kulağına su kaçırdı artık yaw. Yap adam gibi bir driver bi kere yüklesin millet tamam. Her ay her ay driver mı güncellenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf 1 directx 12 kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gaddar Davut

Bunlarda Eşşeğin kulağına su kaçırdı artık yaw. Yap adam gibi bir driver bi kere yüklesin millet tamam. Her ay her ay driver mı güncellenir.

arkadaşım ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun.Her yeni sürümde güncel oyun ve programlarda ki hatalar düzeltiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewo

quote:

Orjinalden alıntı: Gaddar Davut

Bunlarda Eşşeğin kulağına su kaçırdı artık yaw. Yap adam gibi bir driver bi kere yüklesin millet tamam. Her ay her ay driver mı güncellenir.

arkadaşım ciddi misin yoksa dalga mı geçiyorsun.Her yeni sürümde güncel oyun ve programlarda ki hatalar düzeltiliyor

insallah ciddi deildir. bikere surum NOsundaki o 12 sayısı zaten AY ı belirliyor. ve her ay yeni surum cıkarmalları cok lazım, lakin yeni cikan kartlarda surekli yeni sorunlar beliriyor, veya oyunlar ile uyumuszluk bas gosterebiliyor.

EDIT; ki bi sonraki surumun 7.01 olacaı tahmininde bulunuyor herkes. be bu surumde atınin R600u için ilk destek olacaı dusunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 15 Aralık 2006; 17:20:56 >

• bence beklemek lazım en son sürümü çıksın öyle yükleriz...

bizim bir komşu vardı ben derdi cep telefonlarının en son modeli çıksn öyle alacam derdi adam ihtiyarladı yıllar geçti ve hala sorduğumuzda ben sabırlı adamım beklerim son modeli çıksın öyle alırım der sürekli ve beklemeye devam ediyor son modelini
  • ati umarım şu windows başlangıç hatalarını düzeltir ve daha birçok masaüstü uygulamarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

bence beklemek lazım en son sürümü çıksın öyle yükleriz...

bizim bir komşu vardı ben derdi cep telefonlarının en son modeli çıksn öyle alacam derdi adam ihtiyarladı yıllar geçti ve hala sorduğumuzda ben sabırlı adamım beklerim son modeli çıksın öyle alırım der sürekli ve beklemeye devam ediyor son modelini

Başıma sancı girdi yazını okuyayım derken

• 6.12 için Performans Analizi;

http://www.tweaktown.com/articles/1019/
  • Ya ati sürücü güncellemen iyide hani nerde R600 canım aaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.