Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende hd7850 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Fakat bu atinin driver güncellemeleri sanki yeni çıkanlar eskiyi aratıyor gibi. 13.4 kullanıyorum acaba hiç yükseltmesem mi ? Her hangi bir kasma yada ısınma sıkıntım yok ama yeni driver daha iyidir gözüyle bakıyordum. Yorumları okuyunca fikrim değişti.

Sizler ne öneriyorsunuz bu konuda ?
  • Catalyst 13.11 betav9.2, Call of duty ghost oyunun bir bolumunde nedense silahların dürbünlerinde sorun cıkardı. Sankı camları catlamıs gibi göründü. beta v8 de o sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Arkadaşlar bende hd7850 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Fakat bu atinin driver güncellemeleri sanki yeni çıkanlar eskiyi aratıyor gibi. 13.4 kullanıyorum acaba hiç yükseltmesem mi ? Her hangi bir kasma yada ısınma sıkıntım yok ama yeni driver daha iyidir gözüyle bakıyordum. Yorumları okuyunca fikrim değişti.

Selamlar,

Benim şahsi fikrim hiç uğraşma yeni çıkacak whql sürücüyü bekle. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CİLO 3.25i

quote:

Arkadaşlar bende hd7850 kullanıcısı olarak aranıza katıldım. Fakat bu atinin driver güncellemeleri sanki yeni çıkanlar eskiyi aratıyor gibi. 13.4 kullanıyorum acaba hiç yükseltmesem mi ? Her hangi bir kasma yada ısınma sıkıntım yok ama yeni driver daha iyidir gözüyle bakıyordum. Yorumları okuyunca fikrim değişti.

Selamlar,

Benim şahsi fikrim hiç uğraşma yeni çıkacak whql sürücüyü bekle. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim hocam tavsiyenize uyacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD Catalyst 13.11 WHQL (12.11.2013)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_whql_download,1.html

henüz detaylar açıklanmadı ,açıklandığında ekleyeceğim..

Driver Packaging Version 13.25.22-131025a-164183C-ATI
    Catalyst Version 13.11
    Provider Advanced Micro Devices, Inc.
    2D Driver Version 8.01.01.1360
    Direct3D Version 9.14.10.01001
    OpenGL Version 6.14.10.12613
    AMD Catalyst Control Center Version 2013.1025.1524.25781
    AMD Audio Driver Version 7.12.0.7717

The latest version of the AMD Catalyst Software Suite, AMD Catalyst 13.11 is designed to support the following Microsoft Windows platforms:

Windows 8.1 (32 & 64-bit version)
    Windows 8 (32 & 64-bit version)
    Windows 7 (32 & 64-bit version with SP1 or higher)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Kasım 2013; 17:02:33 >

• F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    AMD sitesinde böyle birşey yok! 13.11 beta olarak görünüyor hala !
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

AMD sitesinde böyle birşey yok! 13.11 beta olarak görünüyor hala !

henüz sitede yayınlanmadı, bu yüzden unofficial olarak geçiyor..
  • amd_cleanup_util_1.2.1.0 ile silip AMD Catalyst 13.11 WHQL yükledim ama control center yok 2-3 defa denedim ama olmuyor.
  • sadece r9 içinmiş galiba 13.11whql
    gerçi whql sürücü tek kart için olmaz ama
    bakalım yarın tekrar deneriz amd'nin sitesine gelecek mi
  • Ben 3 monitör kullanıyorum 1440x900. Eyefinity yapınca 4320x900 oluyor çözünürlük ama çerçeve dengelemeyi ayarlayınca 4484x900 oluyor. Ve bu çerçeve ayarlamayı defalarca yapman gerekiyor 4484x900 için. Her güncellememde bununla uğraşmak zor oluyor. Şu olayada bir el atsalar ya artık
  • baktım hala yok, yalan yere sildim eski sürücüyü
    bileydim önce bakardım, iş çıktı
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    kardeş 12.10 ve 13.4 arasındaki driverlarda böyle bir sorun olmuyor ancak bu driverlardan önce çıkmış ve sonra çıkmış driverlarda böyle bir sorun var benimde başıma geldi.örneğin 13.4 te görüntü ölçeklemeyi control centerdan vga ekranları bölümünden yapabiliyorsun.bileşik senk.ti galiba bu işlevi gerçekleştiren.
  • bak hala yok ya :(
  • Hala yok maalesef :(
  • quote:

13.4 gerçekten iyi ben Bf4 aldığım için 13.9 'a yükselttim 13.4 le oyuna girmeye çalışırken hata vermişti yükselt gibisinden ama hiç memnun değilim. Ekranda dalgalanmalar oluyor ayrıca bf3'ümde gram kasılma yokken takılmalara sebebiyet verdi. Bf4 içinde aynı tekrar 4 'ü geri yüklemeyi bile düşündüm bir süreliğine. Tam olarak ne yapmalıyım diye düşünüyorum. bence sende 13.4 'ten memnunsan değişiklik arama.

• 2 gün oldu driver hala resmi siteye koyulmamış.
  • Nvidia ya geçtim kurtuldum amd nin driver saçmalığından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Nvidia ya geçtim kurtuldum amd nin driver saçmalığından.

ee ne olmuş bize ne geçtiysen nvidia ya bu konuda ne işin var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

13.4 gerçekten iyi ben Bf4 aldığım için 13.9 'a yükselttim 13.4 le oyuna girmeye çalışırken hata vermişti yükselt gibisinden ama hiç memnun değilim. Ekranda dalgalanmalar oluyor ayrıca bf3'ümde gram kasılma yokken takılmalara sebebiyet verdi. Bf4 içinde aynı tekrar 4 'ü geri yüklemeyi bile düşündüm bir süreliğine. Tam olarak ne yapmalıyım diye düşünüyorum. bence sende 13.4 'ten memnunsan değişiklik arama.

Aynen hocam değiştirmedim driveri. Oyuna girerken sadece uyarı veriyor 13.9 or higher diye oyuna girmeyede izin veriyor zaten. Ekranda dalgalanmada yok. En iyisi 13.4 de kalmak

Sanırım her yeni sürücü daha stabil olacak diye bir kural yok Amd'nin lugatında :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Aynen hocam değiştirmedim driveri. Oyuna girerken sadece uyarı veriyor 13.9 or higher diye oyuna girmeyede izin veriyor zaten. Ekranda dalgalanmada yok. En iyisi 13.4 de kalmak

Sanırım her yeni sürücü daha stabil olacak diye bir kural yok Amd'nin lugatında :)

Hocam merhaba bence de en stabil driver 13.4 whql ama şimdi call of duty ghost yükledim ekran kartı durdurdu uyarısı verdi driver güncellemem lazımmış sanırsam bende 13.9whql'a geçtim hala aynı sorunu alıyorum oyun açılmıyor bir bilginiz var mı acaba?? 7970m kullanıyorum notebook sahibi olduğumdan whql'den şaşmıyorum iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.