Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RKDesing

Performance gains seen on the entire AMD Radeon™ HD 7000 Series for the following:
    Bu yazı nedeniyle bir daha kart alırsam Nvidia olacak 6000 serisini unuttu gitti

7000 serisinde görülen performans artışları şunlardır demiş. Diğer serilerde artış yok anlamına gelmiyor bu.

Kaldı ki Nvidia da 680, 660 gibi kartlarda görülen performans artışlarını verir genelde. Ama bu da diğer kartlarda hiçbir iyileştirme yok demek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

ah amd ah şu driverları adam edemedin

bız onu her halıyle sevıyoruz..zaten ask bu demek..ıyı gununde kotu gununde yanında olmak

amma abarttım

Vallahi haklısın. Aşk bu demek. Bu kadar driver sorunu olmasına karşın (nvidia'da mükemmel değildir herhalde) yine de Amd almaya devam ediyoruz :) Akşam bende bir deneyeyim 13.4 whql'ı. Baya iyi olduğunu söylüyorlar notlarında da denemek lazım. Sonra da 13.5 beta 2'yi denerim.
    Dipnot: İşlemci overclock sorununu çözdüm,şu an yine @4.5 ghz de sorunsuz kullanıyorum. Yanlışlıkla HT voltajı manuel yapmışım auto olunca sorun cıkarmıyor :)

• 13..... numaralı sürücülerde eyefinity de monitörlerin birtanesinde kapanma sorunu yaşamaya başladım.
    Şu an 13.4 whql indirdim ama henüz yüklemedim test yapıyorum driverdan mı diye öyle görünüyor maalesef.
    Bazı sürümlerde random bsod lar bazı sürümlerde win7 widget lar ile çakışmalar ve hep sorunlar.
    Power saving modun da da problem var sürücülerin:Geçen gün ekran kapanması ile ilgili denemeler yaparken birşey farkettim.
    Ekran kartının gpu hızlarını klavyenin lcd ekranında göstererek oyuna girdim.Desktop modundaki saat hızları ile çalışmaya devam ediyordu..Ve gpu kullanım hızları %90 ın üzerinde idi.
  • 13.5 Beta 2 yi kurdum. 13.4 CAP 1 i kurmam gerekiyormu arkadaşlar. Yoksa 13.4 driveri için mi CAP 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 13.4 mü daha iyi 13.5 mi sizce hangisini kurmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

13.5 Beta 2 yi kurdum. 13.4 CAP 1 i kurmam gerekiyormu arkadaşlar. Yoksa 13.4 driveri için mi CAP 1

cf kullanıyorsanız kurabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar 13.4 mü daha iyi 13.5 mi sizce hangisini kurmalıyım ?

13,5 betadır !
    program çökerse hata içeriği olan kodu geri bildirim seçeneği ile geri yollarsan
    güzel bir beta tester olursun :D

yani bilime bir noktada katkın olur !
  • bugün 13.4 whql ile BF3 multi denedim ve bir olumsuzluk yaşamadım, akıcılık ve FPS gayet iyidi.
    şimdilik kullanmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey26

Arkadaşlar 13.4 mü daha iyi 13.5 mi sizce hangisini kurmalıyım ?

13,5 betadır !
    program çökerse hata içeriği olan kodu geri bildirim seçeneği ile geri yollarsan
    güzel bir beta tester olursun :D

yani bilime bir noktada katkın olur !

hocam bizde biliyoruz heralde 13.5 'ün beta olduğunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bugün 13.4 whql ile BF3 multi denedim ve bir olumsuzluk yaşamadım, akıcılık ve FPS gayet iyidi.
    şimdilik kullanmaya devam edeceğim.

aynen..kesınlıkle 13.4 whql su anlık en ıyısı..bakalım hazıran-temmuz ayında gelmesı beklenen drıver gelınce yer yerınden oynayacak gıbı..ılk defa nvıdıa ıle aynı sevıyeye gelecek amd..
  • tüm 13 serisi driverlerda olduğu gibi fifa 13 online da micro stutterring devam ediyor bir düzeltemediler gitti şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

tüm 13 serisi driverlerda olduğu gibi fifa 13 online da micro stutterring devam ediyor bir düzeltemediler gitti şunu

Fifa 13 için tavsiyem RadeonPro kurmanız.

http://www.radeonpro.info/download/

Tweaks kısmından Vsynch- Always on seçin ve triple buffer açın. Force process higher priority de seçebilirsiniz.

Ayrıca güncellenen RadeonPro daha fazla ayar yapılabilmesine olanak tanıyor, tavsiye ederim.

Oyun ayarlarında da locked to 60 fps seçili olsun.

Nispeten daha iyi bir performans olur. Ama micro stuttering tabir edilen olay sistemden sisteme devam edebiliyor, EA Sports 3 oyundur bu konuyu tam olarak çözemedi.

7850 ekran kartı ile 13.5 Beta 2 sürücünü Tomb Raider'da test ettim. Guru3d'den indirdiğim 28 mart tarihli 13.4 sürücüsünde tüm ayarlar açık 36 fps iken, 13.5 beta 2'de 40 fps oldu.

13.4 WHQL olduğundan tercih edilebilir belki ama ben genelde son oyunlara göre optimize edildiği için beta olsa dahi son driverları tercih ediyorum. Tomb Raider'da gerçekten performans artışı var.

• Tek kart kullanıcıların cap kurması bi yarar sağlamaz yani dimi ?
  • Çok daha iyi olmuş. BF3de akıcılık artmış.
  • bu arada 13.4 WHQL sürücüsü AMD resmi sitesinde de yayınlanmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikoP

Tek kart kullanıcıların cap kurması bi yarar sağlamaz yani dimi ?

Sağlıyor hocam. Genelde crossfire kullanıcıları içindir ama tek kart kullanıcıları içinde getirisi var, yükleyebilrsiniz. Bu arada 13.5 Beta kullananlar arkadaşlar normalde içinde cap barındırıyor ama daha yeni sürüm olan 13.4 Cap 1 kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Nisan 2013; 19:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: one1r

hd6000 serisi kullananlar catalyst 13.x tavsiye etmem.Ben en iyi performansı 12.8de alıyorum.Sonraki sürümler içeriğine dikkat edilirse önceliği hd7000 serisi için gelen iyileştirmeler. Yanılıyorum mu diye 13.1, 13.2 beta 4 ve 5 denedim. catalyst 13.3 nasıl olur bilmem ama 13.x şimdilik bulaşmayın derim.

hocam ben ekran kartlari arasinda geçiş yapabiliyorum hp'nin sitesindeki sürücü sayesinde.amd den sürücüyü indirsem geçiş yapabilir miyim sende nasil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

quote:

Sağlıyor hocam. Genelde crossfire kullanıcıları içindir ama tek kart kullanıcıları içinde getirisi var, yükleyebilrsiniz. Bu arada 13.5 Beta kullananlar arkadaşlar normalde içinde cap barındırıyor ama daha yeni sürüm olan 13.4 Cap 1 kurun.

hocam bıraktım tek kartı cf sıstemde bıle cap dosyasında belırttıgı oyunlarda sımdıye kadar hıcbır fark gormedım..
  • quote:

quote:

quote:

hocam bıraktım tek kartı cf sıstemde bıle cap dosyasında belırttıgı oyunlarda sımdıye kadar hıcbır fark gormedım..

NFS'nin bir önceki oyununda texture ile ilgili bir sorun vardı (flickering) ondan sonra CAP çıkardılar tek kart kullanıcıları için düzeldi. Siz crossfire kullanıyorsunuz tabi daha iyi bilirsiniz onun için bir yorum yapamıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Nisan 2013; 19:54:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

NFS'nin bir önceki oyununda texture ile ilgili bir sorun vardı (flickering) ondan sonra CAP çıkardılar tek kart kullanıcıları için düzeldi. Siz crossfire kullanıyorsunuz tabi daha iyi bilirsiniz onun için bir yorum yapamıycam.

nerdeyse 1 yıldır cf sıstem kullanıyorum cıkan tum cap lerı yuklemısımdır ama cıdden hıcbır fark gormedım..anlamadıgım cap yukledıkten sonra ınce ayar falanmı yapılıyor..eskıden oyuna gore profıl kısmını bıle duzenlerdım yok fark olmuyordu..sımdı o profıle kısmını bıle kapattılar artık..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.