Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

@F.@.T.İ.H hocam bende 7800 var 13.3 beta yükledim şimdi bunu yüklesem önerir misiniz yoksa hiç ellemiyeyim mi? çünkü amd nin resmi sitesinde 13.4 bulamadım

birde hangi oyunlarda degişklik yapmışlar sürüm notları var mı ?

13.5 beta2 ve 13.4 cap1 sürücülerinin sürüm notlarını ilk mesaja ekledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

@F.@.T.İ.H hocam bende 7800 var 13.3 beta yükledim şimdi bunu yüklesem önerir misiniz yoksa hiç ellemiyeyim mi? çünkü amd nin resmi sitesinde 13.4 bulamadım

dün akşam rahatsız olduğum için deneyemedim kusura bakmayın..

deneyen arkadaşların yorumlarını bekleyeceğiz bugün..

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
  • quote:

o nasıl bir sürüm notu olmuş öyle padişah fermanı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

quote:

dün akşam rahatsız olduğum için deneyemedim kusura bakmayın..

deneyen arkadaşların yorumlarını bekleyeceğiz bugün..

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

teşekkürler bugün ilaçlarla ayakta sayılırım..

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

o nasıl bir sürüm notu olmuş öyle padişah fermanı gibi

işi artık sıkı tutuyorlar anlaşılan..

• AMD 13.4 için sürüm notlarını yayınlamış..

AMD Catalyst™ 13.4 sürüm notları

Support added for AMD Radeon HD7790 and AMD Radeon HD 7990
    Catalyst Driver optimizations to improve performance in Far Cry 3, Crysis 3, and 3DMark
    Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, Guild Wars 2, Tomb Raider and Hitman Absolution
    Performance gains seen with the entire AMD Radeon HD 7000 Series for the following:
    Batman Arkham City (1920x1200): Performance improvements up to 5%
    Borderlands 2 (2560x1600): Performance improvements up to 10%
    Quake Wars (1920x1200): Performance improvements up to 13%
    Hitman Absolution (2560x1600): Performance improvements up to 11%
    Wolfenstein MP (1920x1080): Performance improvements up to 11%
    Civilization V (2560x1600): Performance improvements up to 5%
    Delivers support for the following OpenGL 4.3 features:
    GL_ARB_compute_shader
    GL_ARB_multi_draw_indirect
    GL_ARB_shader_storage_buffer_object
    GL_ARB_arrays_of_arrays
    GL_ARB_clear_buffer_object
    GL_ARB_ES3_compatibility
    GL_ARB_explicit_uniform_location
    GL_ARB_fragment_layer_viewport
    GL_ARB_invalidate_subdata
    GL_ARB_program_interface_query
    GL_ARB_shader_image_size
    GL_ARB_stencil_texturing
    GL_ARB_texture_buffer_range
    GL_ARB_texture_query_levels
    GL_ARB_texture_storage_multisample

Çözülmüş Sorunlar

This section provides information on resolved known issues in this release of the AMD’s Catalyst™ Software Suite, AMD Catalyst™ 13.4

With the Radeon HD7790 graphics card, corruption may be seen in the game Tomb Raider with TressFX enabled
    Texture flickering may be observed in DirectX 9.0c enabled applications
    Corruption observed in Tomb Raider with TressFX enabled for AMD Crossfire and single GPU system configurations
    Corruption observed on objects and textures in the game, Call of Duty – Black Ops 2
    Corruption observed in the game, Alan Wake (DirectX 9 Mode) when attempting to change in-game settings with Stereoscopic 3D using Tridef
    Corruption observed on textures in the game, Battle Field: Bad Company 2 with forced anti-aliasing enabled
    Adobe Photoshop CS6 experiences screen flicker under Windows 8 based system
    Horizontal line corruption may be observed with forced anti-aliasing enabled in the game, Dishonored
    System hang may occur when scrolling through the game selection menu in the game, DiRT 3
    F1 2012 may crash to desktop on systems supporting AMD PowerXpress (Enduro) Technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 25 Nisan 2013; 12:29:01 >

• 13.5 beta2 ıle fc3 de sorun yasadım tekrar 13.4 e gerı dondum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

13.5 beta2 ıle fc3 de sorun yasadım tekrar 13.4 e gerı dondum..

diğer oyunlarda nasıl durum sende..
  •  AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı
  • ben pek fark göremedim
    ama ne zamandan beri witcher 2 oynayayım diyordum bu driver yüklü iken oyun donup duruyor.
    13.3 beta 3 de oyun pek donmuyordu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Nisan 2013; 13:27:09 >
  • ilk defa ati ekran kartı kullanıyorum.driver güncellemek istiyorum ama hangisini kullanmalıyım 13.4 Catalyst Software Suite mi 13.5 beta yı mı?ayrıca 13.4 cap1 ne işe yarıyor 13.4 Catalyst Software Suite yukledikten sonra onumu yuklemeliyim.lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gennosuke06

ilk defa ati ekran kartı kullanıyorum.driver güncellemek istiyorum ama hangisini kullanmalıyım 13.4 Catalyst Software Suite mi 13.5 beta yı mı?ayrıca 13.4 cap1 ne işe yarıyor 13.4 Catalyst Software Suite yukledikten sonra onumu yuklemeliyim.lütfen yardımcı olun

hakikaten arkadaşlar cap1'i normal driver'i yukledikten sonra mı kurmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

quote:

ilk defa ati ekran kartı kullanıyorum.driver güncellemek istiyorum ama hangisini kullanmalıyım 13.4 Catalyst Software Suite mi 13.5 beta yı mı?ayrıca 13.4 cap1 ne işe yarıyor 13.4 Catalyst Software Suite yukledikten sonra onumu yuklemeliyim.lütfen yardımcı olun

hakikaten arkadaşlar cap1'i normal driver'i yukledikten sonra mı kurmamız gerekiyor?

evet, önce ana driver sonra profil..

bu arada profil genelde cf sistemler içindir..
  • Performance gains seen on the entire AMD Radeon™ HD 7000 Series for the following:
    Bu yazı nedeniyle bir daha kart alırsam Nvidia olacak 6000 serisini unuttu gitti
  • O zaman beta yerine whql yuklesek daha mantıklı olur. 13.1 whql'e gore neredeyse %30-40 artıs var oyunlarda tabloya gore...
  • quote:

Nasıl bır sorun acaba? Paylaşabılırsen eger bızde bılgı sahıbı oluruz üstad Zira bende 13.4 yuklemıstım guru3d den ındırdıgım, sanırım oda oynanmıs bır drıver'dı onda da donmalar yasıyordum 13.3 beta 3'e döndüm
  • quote:

quote:

quote:

fatih peki bu cap1 dediğimiz şeyi? cap1 yoksa profil mi oluyor hepten karıştı yahu :)

• quote:

quote:

diğer oyunlarda nasıl durum sende..

fazla detaylı bakamadım ne yazıkkı..13.5 beta2 ılk sılerken bıle mavı ekran aldım..sonradan komple kaldırıp 13.4 whql drıverını yukledım..ılk cıkan sertıfıkasız olanı komple sıldım zaten..son cıkan orjınal olanı yukledım..

detaylı bır ınceleme yapabılırım son 3 drıver ıle ılgılı..

13.3 beta 3 - 13.4 whql- 13.5 beta2

@osedon

donma sorunu yasadım ve akıcılık 13.4 de daha ıyı gıbıydı..dedıgım gıbı son 3 guncel drıver ıle ılgılı detaylı ınceleme yapmayı dusunuyorum hocam..konu ıcıne ekledıgımde gorursunuz. bu arada orjınal whql cıktı yukleyebılırsın onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 25 Nisan 2013; 14:28:01 >

• ah amd ah şu driverları adam edemedin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fatih peki bu cap1 dediğimiz şeyi? cap1 yoksa profil mi oluyor hepten karıştı yahu :)

CAP dediğimiz sürücü '' Catalyst Application Profiles '' baş harflerinin kısaltmasıdır..

Catalyst uygulama profilleri ama kısaca profil diyerek geçiyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

ah amd ah şu driverları adam edemedin

bız onu her halıyle sevıyoruz..zaten ask bu demek..ıyı gununde kotu gununde yanında olmak

amma abarttım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.