Şimdi Ara

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
19
Favori
131.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir aralar nfs world ile ilgili cf de sorun oluyordu..

o aralar çıkan profili yükledikten sonra oyuna girişte 2. gpu yu direk kapatıyordu..

vs.. bunun gibi yararları oluyor ama çıkan sürücülerin içine zaten entegreli olarak gelirler, yeni çıkmış oyundur sorun çözülene kadar profil ile müdahale edilir ve bir sonraki sürücüde de müdahale ederler..
  • Arkadaşlar şöyle bir konu açılsa herkes sistemini yazıp yeni çıkan oyunlarda(Eski popüler oyunlarda olur) ortalama kaç fps aldığını gpu kullanımı oranlarını-sorunları ve yeni driver ları yükledikten sonra gelişimleri yazsa iyi olmaz mı mesela şuan ETS2 yi oynuyorum tüm ayarlar en üst seviyede full hd de ortalama 35-40 fps alıyorum ayrıca nadiren takılmalar oluyor(gpu kullanımı anlık düşüyor)gpu kullanımı genelde %90 lar da seyrediyor.(sürücü 13.3 Ekran kartı HD7950 pcs+ 1050/1450)
    Yeni sürücülerde gözle görülür bir gelişim var mı yükleyeyim mi?
  • Crysis 3 ile ilgili iyileştirme var mı peki arkadaşlar güncellemede? 1.120-1.400'de hiç bir oyunda çökme olmazken, Crysis 3'te ekran çizgi çizgi oluyor ve resetlemek zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

Arkadaşlar şöyle bir konu açılsa herkes sistemini yazıp yeni çıkan oyunlarda(Eski popüler oyunlarda olur) ortalama kaç fps aldığını gpu kullanımı oranlarını-sorunları ve yeni driver ları yükledikten sonra gelişimleri yazsa iyi olmaz mı mesela şuan ETS2 yi oynuyorum tüm ayarlar en üst seviyede full hd de ortalama 35-40 fps alıyorum ayrıca nadiren takılmalar oluyor(gpu kullanımı anlık düşüyor)gpu kullanımı genelde %90 lar da seyrediyor.(sürücü 13.3 Ekran kartı HD7950 pcs+ 1050/1450)

Bende ETS 2 oynuyorum ve su an 13.4 whql yuklu. Karıstırmadan once gpu %70 in altına düşmüyordu ama sımdı bıraz karıştırdım (sweetfx ve fxaa dosyaları ıle max %40 oluyor) bır saat önceki gibii fps alamıyorum. Oyunu sıldım yukledım yıne aynı.Save dosyasını bıle sıldım yıne de aynı.Bende anlamadım sorun nedır. Ama ılk yukledıgımde güzel ıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Arkadaşlar şöyle bir konu açılsa herkes sistemini yazıp yeni çıkan oyunlarda(Eski popüler oyunlarda olur) ortalama kaç fps aldığını gpu kullanımı oranlarını-sorunları ve yeni driver ları yükledikten sonra gelişimleri yazsa iyi olmaz mı mesela şuan ETS2 yi oynuyorum tüm ayarlar en üst seviyede full hd de ortalama 35-40 fps alıyorum ayrıca nadiren takılmalar oluyor(gpu kullanımı anlık düşüyor)gpu kullanımı genelde %90 lar da seyrediyor.(sürücü 13.3 Ekran kartı HD7950 pcs+ 1050/1450)

Bende ETS 2 oynuyorum ve su an 13.4 whql yuklu. Karıstırmadan once gpu %70 in altına düşmüyordu ama sımdı bıraz karıştırdım (sweetfx ve fxaa dosyaları ıle max %40 oluyor) bır saat önceki gibii fps alamıyorum. Oyunu sıldım yukledım yıne aynı.Save dosyasını bıle sıldım yıne de aynı.Bende anlamadım sorun nedır. Ama ılk yukledıgımde güzel ıdı

Hocam bende gpu kullanımı genelde %90 üzeri ama aniden düşüş oluyor oda oyun zevkimi bozuyor neyse böyle idare ediyorum.Amd sanırım bu oyunu sallıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende gpu kullanımı genelde %90 üzeri ama aniden düşüş oluyor oda oyun zevkimi bozuyor neyse böyle idare ediyorum.Amd sanırım bu oyunu sallıyor.

Ama beta driver'lar ets2 ye daha ıyı destek verıyor. 13.5 beta 2 yı denedınmı?

• Disable ULPS yaptığımda 3Dmark Vantage test sonucum düşüyordu; şu an sorunsuz. Eskiye göre artışta var sonuçlarda

13.4 resmi sitesinden indirdim + 13.4 CAP1

AMD Catalyst™ 15.4 Beta(GTA 5) (14.04.2015) yayınlandı

13.5 yüklemeden önce oyunları vs. test edeceğim. Ama 13.4 iyi gibi görünüyor şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 25 Nisan 2013; 22:06:59 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ama beta driver'lar ets2 ye daha ıyı destek verıyor. 13.5 beta 2 yı denedınmı?

Yok hocam denemedim şimdilik idare ediyorum bakalım ileride herkesin iyi dediği bir driver çıkarsa onu yüklerim.

• 13.5 Beta 2 için söylüyorum, Tomb Raider'deki gelişme %6 denmiş ama bana kalırsa %25 civarlarında bir gelişme var. Özellikle oyunun başlarında kasıyordu patch yapmama rağmen ama bu driver ile başlarda bile sonuç süper..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

13.5 Beta 2 için söylüyorum, Tomb Raider'deki gelişme %6 denmiş ama bana kalırsa %25 civarlarında bir gelişme var. Özellikle oyunun başlarında kasıyordu patch yapmama rağmen ama bu driver ile başlarda bile sonuç süper..

Bilgi için teşekkürler
  • Bu arda hocam ETS2 de en yüksek ayarlarda 1080p de ortalama kaç fps alıyorsunuz ben 35-40 gibi bir değer alıyorum.
  • Bence ets2 için en ıyı drıver 13.4 whql olarak gorunuyor. Gpu kullanımı harıka, en yüksek ayarlarda min 70 falan goruyorum
  • quote:

Bu arda hocam ETS2 de en yüksek ayarlarda 1080p de ortalama kaç fps alıyorsunuz ben 35-40 gibi bir değer alıyorum.

Resimlere şimdi yukledım senın ıcın bır bakabılırsın. tsm map 2.2.1 ve enviroment vs bır suru mod var.

1-http://imageshack.us/a/img268/8088/18948857.jpg
    2-http://imageshack.us/a/img22/8396/57070565.jpg
    3-http://imageshack.us/a/img829/4944/24234189.jpg
    4-http://imageshack.us/a/img24/7551/88145517.jpg

• quote:

quote:

Bu arda hocam ETS2 de en yüksek ayarlarda 1080p de ortalama kaç fps alıyorsunuz ben 35-40 gibi bir değer alıyorum.

Resimlere şimdi yukledım senın ıcın bır bakabılırsın. tsm map 2.2.1 ve enviroment vs bır suru mod var.

1-http://imageshack.us/a/img268/8088/18948857.jpg
    2-http://imageshack.us/a/img22/8396/57070565.jpg
    3-http://imageshack.us/a/img829/4944/24234189.jpg
    4-http://imageshack.us/a/img24/7551/88145517.jpg

Çok teşekkürler hocam değerler çok iyi yarın sürücüyü yüklerim.
    Ayarlar böylemi hocam,
    http://m1304.hizliresim.com/18/t/mg57g.jpg
    http://j1304.hizliresim.com/18/t/mg57w.jpg

Ayrıca modlar performansı düşürüyor mu bide oyun ilaçlı mı.

• Oyun ilaçlı evet. Ayrıca Dikey etkinleştirmeyi deaktif etmelisin yani vsync acık sende su an. Onun ıcın düşük fps alıyorsun artı, ölçeklemeyi %100 yada %125 yaparsan görüntü daha sağlam oluyor. Bir denermisin? Ve sana son tavsiyem konumuz ile alakalı degıl ama madem ki oynuyorsun bu oyunu, trucksim map 2.2 yi mutlaka yükle 35 yeni şehir var ve yollar süper :)
  • quote:

Oyun ilaçlı evet. Ayrıca Dikey etkinleştirmeyi deaktif etmelisin yani vsync acık sende su an. Onun ıcın düşük fps alıyorsun artı, ölçeklemeyi %100 yada %125 yaparsan görüntü daha sağlam oluyor. Bir denermisin? Ve sana son tavsiyem konumuz ile alakalı degıl ama madem ki oynuyorsun bu oyunu, trucksim map 2.2 yi mutlaka yükle 35 yeni şehir var ve yollar süper :)

Tamam hocam hemen yapıyorum.
  • quote:

quote:

Oyun ilaçlı evet. Ayrıca Dikey etkinleştirmeyi deaktif etmelisin yani vsync acık sende su an. Onun ıcın düşük fps alıyorsun artı, ölçeklemeyi %100 yada %125 yaparsan görüntü daha sağlam oluyor. Bir denermisin? Ve sana son tavsiyem konumuz ile alakalı degıl ama madem ki oynuyorsun bu oyunu, trucksim map 2.2 yi mutlaka yükle 35 yeni şehir var ve yollar süper :)

Son birşey söylemek istiyorum; Powercolor kullanıyorsun Msi afterburner'dan power limiti +20 yap. Powercolor'ların Biosu bir enteresan. +20 yaparsan Performans artışı sağlıyor karta o da = Daha fazla Fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagriErcan -- 25 Nisan 2013; 23:03:18 >

• quote:

quote:

quote:

Son birşer söylemek istiyorum; Powercolor kullanıyorsun Msi afterburner'dan power limiti +20 yap. Powercolor'ların Biosu bir enteresan. +20 yaparsan Performans artışı sağlıyor karta o da = Daha fazla Fps

Zaten şuan +20 de hocam.Ölçeklemeyi düşürünce gpu kullanımı %40 ın üzerine çıkmıyor oyunda takılmalar oluyor fps de 30 lar da geziyor.Ölçeklemeyi en yükseğe alınca fps 45 oluyor Gpu kullanımı %99.

• Vsync kapattın degılmı? Nsıl o kart ıle o kadar dusuk fps alıyorsun anlayamıyorum...
  • quote:

Vsync kapattın degılmı? Nsıl o kart ıle o kadar dusuk fps alıyorsun anlayamıyorum...

Evet kapattım hocam siz 70 fps yi ölçekleme %125 olunca mı alıyorsun en yüksekte durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.