Şimdi Ara

Amd Athlon x4 640 İşlemci Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben artık işlemcimi değiştirmeye karar verdim...x4 640 bana fiyat olarak uygun geldi erkan kartı olarak gtx 280 kullanıcam bu işlemci ekran kartına darboğaz yaparmı ve Psu dan kaç wat güç çeker en önemlisi performansı iyimidir bu konuda bana yardımcı olursanız çok makbule geçersiniz bir şeyler yazacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler......

• bad company 2 tarzi Islemci agirlikli oyunlar oynayacaksan hic tavsiye etmem.biraz daha ekle phenom 2 x4 955be al derim
  • athlon un gözle görülür bir eksigi yok phenomdan diye biliyorum gerçi ikisinide kullanmadım ama:)
  • diğer yorumlara bakacaz artık
  • athlon x4 645 ten phenom x4 955 e geçen birisi olarak söylüyorum. Eğer phenoma overclock yapmazsan oyunlarda ikiside aynı fps veriyor.Özellikle bad campany 2 de denedim.
  • sanki gözüm Phenom 2 ye kaymış gibi duruyor ama yarına kadar bi bi bekliyim derim ben..... teşekkürler arkadaşlar....
  • mutlaka fark olur çünkü athlon un l3 belleği yok .oyun denince de bellekler önem kazanıyor . phenom daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L3 bellek eksikliğinin etkisi en fazla %3-%5 civrında. bu durumda asıl önemli olan nekadar para harcamak istediğin.
    bende 6 ay kadar x4 635 kullandım ve her işimi gördü, ucuz bir x4 965BE bulunca değiştirdim.
    değiştirmek şartmıydı dersen, hayır değildi...
  • ben kendimde 955b.e kullandım abimde 955b.e kullanıyorum bitane arkadasın 955.be sini hırpalamıs biri olarak arkadaslarına 955 b.e tavsiye ederek aldırmıs biri olarak sana su hususlarda dikkatini cekiyorum

1. eger oyun icin alıyosan ekran kartları hakkında pek bilgim yok ama sen guzel bi ekran kartı alcaksın gtx280 athlon x4 ile phenom x4 arasında gozle gorulur bı fark yasayacagını sanmıyorum ama benım gıbı onboard ekran kartı kullanıyo olsaydın bariz belli olurdu

2. ben ınternet cafelerde x4 640 masalarda kullandım nette ofıs medya ıslerınde cokta fark yok

3. bana kalırsa arada 50- 60 tl fark var varsa butcen 955b.e al diyecem ama bu sadece aradaki farkla bitmiyor ben bile sadece internet icin kullandıgımda bile 955 b.e 52-55 derecenin altına dusmuyor oyun oynarken dusunemıyorum bile heleki o.c yapcaksan enaz 60-70tl daha verip extreme fan alman gerek

4. 955 i 640 tan daha cabuk satarsın herhangi bir durumda daha az zarar edersin

5. sıfır degilde 2. el alcaksan kesinlikle 955 b.e al cunku 150 tl burnundan kıl aldırmayan satıcıdan x4 640 a vercegine forumda 200e 955 b.e extreme fanlı satanlar 210-220 ye 965b.e var ama denk getirmen gerek ılanı actıkları an satılıyor talibi cok

6. eger 2i el alcaksan 4. cekirdek stabil phenom x2 veya athlon x3 lerden al forumda 2.eli max 150 ye gidiyor bence athlon x640 almaktan hem daha iyi karlı hemde 955 e fiyat farkı vercek kadar degmeyecek işlemciler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 26 Eylül 2011; 10:25:28 >

• 129 tl ye fanlı phenom 2 940 satıldı.
  • X4 640 sıfır fiyatına 2.el Phenom II X4 AM3 cpu (X4 925-945-955 gibi) alınıyor L3 cache ise işlemci gücü isteyen oyunlarda gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

mutlaka fark olur çünkü athlon un l3 belleği yok .oyun denince de bellekler önem kazanıyor . phenom daha iyi olur

arkadaşa katılmıyorum.zira oyun için alıyorsan l3 belleğin etkisi çok küçük.arada çok büyük fark yoksa athlon tercih edilmeli oyunlardaki farkı gözle görmen imkansız.ama tabiki aradaki fark 30 40 lira ise kesinlikle phenom alınmalı.athlon x4 640 kendim kullanıyorum oyunlarda performansı iyi çok da serin bir işlemci fan sesi de kasa tozlanmadığı sürece rahatsız edici değil.phenom 955 b.enin çok iyi oc performansı var ama onun için bir de extra fan alman gerek, zira stof fanı çok yetersiz kalacaktır.zaten şuan oc yapmana gerek yok karar senin yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: lam3rr

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

mutlaka fark olur çünkü athlon un l3 belleği yok .oyun denince de bellekler önem kazanıyor . phenom daha iyi olur

arkadaşa katılmıyorum.zira oyun için alıyorsan l3 belleğin etkisi çok küçük.arada çok büyük fark yoksa athlon tercih edilmeli oyunlardaki farkı gözle görmen imkansız.ama tabiki aradaki fark 30 40 lira ise kesinlikle phenom alınmalı.athlon x4 640 kendim kullanıyorum oyunlarda performansı iyi çok da serin bir işlemci fan sesi de kasa tozlanmadığı sürece rahatsız edici değil.phenom 955 b.enin çok iyi oc performansı var ama onun için bir de extra fan alman gerek, zira stof fanı çok yetersiz kalacaktır.zaten şuan oc yapmana gerek yok karar senin yine de

abartı bi fark yok tabiki , ancak fark yok demek de doğru değil http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=81 saat hızları ve çekirdek sayıları aynı olan phenom ve athlon karşılaştırması . oyunlar listenin altında . 4 oyunda da phenom daha önde l3 etkisi ile . ancak değer mi derseniz bence değmez . sadece phenom black edition olduğu sürece değer .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 11 Ekim 2011; 20:08:03 >

• dediğim gibi 30 lira 40 varsa arada kesinlikle phenom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.