Şimdi Ara

Amd Athlon II x4 635 oc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim imzada mevcut, asus auto tuning ile oc yaptım 2.9 dan 3.1 e çıktı, 3.5 görenler olmuş rahatça, ki bu anakartla benim daha kolay çıkmam lazım ama hiç oc yapmadım, resimdeki menüden nereye ne yapacağımı söyleyebilecek biri varmı?

Amd Athlon II x4 635 oc

• Şimdi korka korka extreme oc yi başlattım, 3.5 ghz yi geçerken pc yeniden başladı ve bi önceki stabil 3.389 ghz ayarına getirdi. nerdeyse 0.5 ghz artış oldu, bu işlemci için iyi gene, daha fazlasını kaldırmayacak belli oldu :) Bilgisayarda baya hızlandı sanki yeni işlemci takmış gibi, bukadarını beklemiyodum. ama anakartın driverlerini yüklerken kasanın ön tarafındaki usb3 ler harici hdd yiçalıştırmaz oldu, sadece usb2 ler görüyo bu neden oldu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikalpi -- 20 Ekim 2014; 3:36:19 >
  • alpikalpi kullanıcısına yanıt
    Hocam anakart yazılımı ile oc pek iyi olmaz bence FSB artırarak oc yapın ramleride default 1333 mhz hızda bırakın saten fsb ile oc yapcağınızdan 1500 lü seviyelere gelicek.

Sanırım şu an fsb 200x14.5 yani 2.9 ghz. Fsb yi 200 den 230 yapın zaten 3.3 ghz olacak işlemci stabilite testi deneyin stabil olursa kullanın olmazsa işlemcinin voltajını artırın mesela 1.375 V ise 1.4 V yada 1.425 V yapın fazla artırmamaya bakın ama çalışabildiği en düşük stabil voltajda çalıştırın . 3.4-3.5 ghz gibi bir rakam istiyorsanız FSB yi 235-240 arası ayarlayın Vcore yi artırın duruma göre hiç bir türlü vcore artırıncada fsb artırıncada stabil olmuyorsa bir kaç yere daha voltaj vermek lasım o biras ince iş onu tam olarak bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 20 Ekim 2014; 7:55:47 >
  • Hocam şuanda fsb 234x14,5 voltaj 1,325V görünüyo
  • bios'dan yapın ayarlarınızı; ayrıca nb hızı kaç? 2000'i geçerseniz stabilite problemleri yaşamanız olası, o yüzden nb çarpanını da düşürün...
  • nb hızına nasıl bakabilirim? oc işine baya yabancıyım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 810
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.