Şimdi Ara

AMD Athlon II X4 620 için ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlemciye 400 TL'ye kadar hangi ekran kartı sıfır veya 2.el gider ?
    750 Ti darboğaz olur mu, veya 256 bitlik bir AMD mi ?

anakart asus m4a785td-v evo

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A785TDV_EVO/

cf seçeneği var galiba 2 tane pci ex 16 var

Sistem özellikleri:
    6GB RAM, 1TB WD Black HDD, 460W High Powerl'lı kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 12 Nisan 2015; 11:20:02 >

• 750ti için ne düşünürsünüz 399tl

http://www.hizlial.com/asus-gtx750-ti-dual-fan-cooling-2gb-gddr5-128bit-dx11-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx750ti-2gd5/10398403

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcald -- 31 Mart 2015; 23:04:30 >
  • anakart asus m4a785td-v evo

http://www.asus.com/tr/Motherboards/M4A785TDV_EVO/

cf seçeneği var galiba 2 tane pci ex 16 var işlemci kurtarır mı ?

hangi ekran kartını önerirsiniz
  • hayir crossfire'yi islemci kurtarmaz cf'nin islemci ihtiyaci cok yuksektir o islemciyle olmaz.260x olur demisim niye hala anakarta takildin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

hayir crossfire'yi islemci kurtarmaz cf'nin islemci ihtiyaci cok yuksektir o islemciyle olmaz.260x olur demisim niye hala anakarta takildin?

Cf görünce bir umut belki 2 tane takabilirim dedim ama anladığım kadarıyla onboard 4200 ile 4xxx serisi cf oluyormuş onlarda eskidi
  • ikinci el 6850 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

ikinci el 6850 alın

r serisi daha yeni ve dx12 destekler mi acaba ? gtx serisi dx12 desteği gelecek diye okumuştum. amd durum nedir ?

TOSHİBA p50 116 aldım ayrıca r9265x var gpuz de gddr5 ve 32bit yazıyor 128bit diye okumuştum yanlışım mı var acaba bilginiz var mı?

http://www.teknosa.com/urunler/125032855/toshiba-satellite-p50-b-116-notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

hayir crossfire'yi islemci kurtarmaz cf'nin islemci ihtiyaci cok yuksektir o islemciyle olmaz.260x olur demisim niye hala anakarta takildin?

Cf görünce bir umut belki 2 tane takabilirim dedim ama anladığım kadarıyla onboard 4200 ile 4xxx serisi cf oluyormuş onlarda eskidi

anakartin uzerindeki gpu ile bir karti cf yapmak baska bir sey hybrid cf deniyor ona.ancak iki tane 260x mesela yapmaman icin anakart engeli yok islemci yetmez.

amd'de 7000 serisi ve uzeri dx12 destekleyecek o yuzden 6850 tavsiye etmem ama 260x fazla fazla yeterli bundan fazlasina yine islemci yetmez.
  • işlemciniz 2 kartı kaldıracak kapasitede degil. ayrıca yeni oyunları fulleyecek kapasitede de degil. 150-180 lira arası forumda 6850 ler mevcut. işinizi görür paranız da cebinizde kalır. crossfire fantezilerine kalkışmayın o işlemciyle.
  • quote:

quote:

quote:

anakartin uzerindeki gpu ile bir karti cf yapmak baska bir sey hybrid cf deniyor ona.ancak iki tane 260x mesela yapmaman icin anakart engeli yok islemci yetmez.

amd'de 7000 serisi ve uzeri dx12 destekleyecek o yuzden 6850 tavsiye etmem ama 260x fazla fazla yeterli bundan fazlasina yine islemci yetmez.

nvidia da karşılığı nedir bu r7 260x in acaba ? sürücü bakımından amd gözümü korkuttu. birde aldigim tosgiba laptoptaki r9m 265x in gddr5 e ilave 32bit çıkması üzdü beni

• 45 acp hocamın dediği gibi r7 260x al işini fazlasıyla görecektir,ben x4 645 kullanıyorum 3.1ghz olanı senin işlemcinin ama voltajsız 3.4 olarak kullanıyorum,sende işlemcini 3.1ghz yap voltajsız 3.1 rahat olur hiçbir sıkıntı yaşatmaz işlemcin rahat rahat kullanırsın
  • darkcald kullanıcısına yanıt
    en iyi kart r7 260x gider ileride işlemciyi degiştirecem diyiyorsanız r7 265 alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

işlemciniz 2 kartı kaldıracak kapasitede degil. ayrıca yeni oyunları fulleyecek kapasitede de degil. 150-180 lira arası forumda 6850 ler mevcut. işinizi görür paranız da cebinizde kalır. crossfire fantezilerine kalkışmayın o işlemciyle.

ben güncel oyunları gta5, bf4, crysis3 vb.. oyunları değil sadece resident evil ,fifa , mortal kombat, street fighter gibi oyunlar için ekran kartı aramaktayım işlemcim eski 6gb ram 460 watt uygun f/p ekran kartını seçmek istiyorum. r7 260x nvidia daki muadili gtx 750ti mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

45 acp hocamın dediği gibi r7 260x al işini fazlasıyla görecektir,ben x4 645 kullanıyorum 3.1ghz olanı senin işlemcinin ama voltajsız 3.4 olarak kullanıyorum,sende işlemcini 3.1ghz yap voltajsız 3.1 rahat olur hiçbir sıkıntı yaşatmaz işlemcin rahat rahat kullanırsın

O.C tam bilmiyorum bir ara denedim donma filan oluyordu.(fazla değer mi girdim ne artık) Onu bir araştırayım tşk ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nvidia da karşılığı nedir bu r7 260x in acaba ? sürücü bakımından amd gözümü korkuttu. birde aldigim tosgiba laptoptaki r9m 265x in gddr5 e ilave 32bit çıkması üzdü beni

r7 260x ile 750ti hemen hemen benzer kartlardır,750ti biraz daha iyi ama arada ki fiyat farkına değecek kadar değil zaten o paralara 265 yada 270 alınabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

45 acp hocamın dediği gibi r7 260x al işini fazlasıyla görecektir,ben x4 645 kullanıyorum 3.1ghz olanı senin işlemcinin ama voltajsız 3.4 olarak kullanıyorum,sende işlemcini 3.1ghz yap voltajsız 3.1 rahat olur hiçbir sıkıntı yaşatmaz işlemcin rahat rahat kullanırsın

O.C tam bilmiyorum bir ara denedim donma filan oluyordu.(fazla değer mi girdim ne artık) Onu bir araştırayım tşk ederim.

hiçbirşey yapmayacaksın sadece fsb arttır standart 200'dür sen onu 220 yap

AMD R9 270 dediğiniz kartlardan daha performanslı, fiyat olarak neredeyse aynı sayılır.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Isaacs

AMD R9 270 dediğiniz kartlardan daha performanslı, fiyat olarak neredeyse aynı sayılır.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=PU

370tl - 527tl biraz fark var r7 260x ile
    GTX 750Tİ bahsi de geçiyor!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.