Şimdi Ara

AMD Athlon II x2 250 işlemciye nasıl overclock yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, başlıkta belirttiğim işlemciye sahibim ve Overclock yapmak istiyorum. Fakat nasıl yapabileceğim konusunda hiçbir bilgim yok bu yüzden sizden yardım istiyorum. Sistemimin geri kalanı bu şekilde.

İşletim Sistemi: Windows 7 Professional 32-bit
    Anakart: Gigabyte M85M-US2H
    Ekran kartı: ATI Radeon HD 4600 Series
    RAM: DDR2 333 MHz 4096 MBayt
    PSU: Markasını bilmiyorum ama üstünde şöyle yazıyor regular 230W peak 280W sanırım 230W.

• Bu islemciyi yillarca kullandim, ne oyunlar bitirdim...

Carpan kilidi acik olmadigi icin sadece frekans tarafindan oynayabilirsiniz.

Bu işlemciyi uzun yillar 240x15=3600mhz kombinasyonu ile kullandim. Sizde oyle yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahmat_78

Bu islemciyi yillarca kullandim, ne oyunlar bitirdim...

Carpan kilidi acik olmadigi icin sadece frekans tarafindan oynayabilirsiniz.

Bu işlemciyi uzun yillar 240x15=3600mhz kombinasyonu ile kullandim. Sizde oyle yapabilirsiniz.

Merhaba hocam çarpan kilidi açık değilse nasıl oc yapabiliyoruz? Birde nasıl oc yaptınız detaylıca anlatırmısınız hangi programı kullandınız veya biostan mı yaptiniz anlatında bende yapayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 1 Ocak 2018; 23:58:59 >
  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    hocam, cevap bekliyorum nasıl oc yapıcam
  • K10stat programı ile yapabilirsiniz,voltajı da düşürüp daha düşük sıcaklıkta kullanırsınız (kullandığınız frekansa göre)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biosa girip 245x15 yaptım 3.6 ghz oldu kendi stok fanı takılı bir sorun çıkar mi?

• konu eski ama başkalarıda görmeleri için stok fanda eğer otomatik fan ayarını kaparsanız olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    AMD X4 620 için Anakart
    8 ay önce açıldı
    AMD E-450 APU işlemci nasıl
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.