Bildirim
Amd athlon 3500+ 129$+kdv peki anakartı ne alayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
olmaz derim.amd nin fiyat kımasını fırsatçılık yapıyorsun değil mi
bende alacam zaten yakında. -
olur olur ball gibi olurr.fırsat kaçmaz.alınan işlemci 3500+ yanii.boru deil.nie fırsatı kaçırayım ki.
quote:
Orjinalden alıntı: erdemakbıyık
olmaz derim.amd nin fiyat kımasını fırsatçılık yapıyorsun değil mi
bende alacam zaten yakında.
-
abooow baya düşmüş la fiyatları amd nin -
bedava walla -
yaw bedava demeyin şuna,deyin de anakarta da bişey deyin -
HAkikaten yaf o ne öle ben de değiştireyim şu işlemciyi -
hacı fiyat hakketten harika yanınada kesinlikle bir DFI ultra D ya SLI yakışır -
78 dolar la o anakart.. ustune cektin mi 132 ye de 3500 ü 210 usd.. aboow beleş yahu.
ben de alacagim conroe'yi bekeleyecek sabir kalmadi -
bu işlemci intel d930 kadar iyi mi? d930 almak üzereydim. eğer onun kadar iyiyse bunu alabilirim.
nerede satılıyor bu fiyata? -
bu daha ıyı tercıh olmaz mı ?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83163&productid=bd91282
çift cekırdek 255 ytl -
athlon 3500 , 129$ ne zaman düştü yaw -
ASUS A8N5X DÜŞÜK FİYATINA GÖRE ÇOK İYİ BİR ANAKART. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. EMİNİM MEMNUN KALIRSIN. BENCE AL.. -
bizz bi arkadaşa kaldık A8N5X çok güzel bii anakart tavsiye ederimmm ama fiyat kırdı bende bii AMD 3500 ile A8N5X alacam manyak olacak yaa fiyatlar çok güzel oldu AMD tşk -
AMD yaptı yapacagını yine, helal olsun yaw ... demekki bu fiyatlarada satılabiliyormuş yaşasın RRrrrrekabetttttttttttttttttttttttttt -
BEN A8N5X KULLANIYORUM ŞU ANA KADAR HİÇ PROBLEM GÖRMEDİM.UCUZ OLMASINA BAKMA BENCE ÇOK İYİ BİR ANAKART -
gigatekde epox ultra 111$ -
conroe yu bekle sonra pısman olma -
hocam bekleyecek sabrım kalmadı .ayrıca o fiyata gelmezz onlar.düşünsenize 330$ Conroe E6600,Fx-60 ı perişan ediyo deyim yerindeyse
E6600:330$
Fx-60: 1159$
bence e6600 gelirse 400$ gibi gelir.
aslında gene de ucuz ama. 3500+ nın performansını herkes biliyor
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
conroe yu bekle sonra pısman olma
-
bende sistemi yenilicem ve benimde sabrım kalmadı Hirotaro gibi.
yalnız yukarıdaki soruma yanıt gelmedi?
quote:
bu daha ıyı tercıh olmaz mı ?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83163&productid=bd91282
çift cekırdek 255 ytl
Benzer içerikler
- precision boost overdrive
- amd fx 8350
- tray işlemci nedir
- itopya indirim kodu
- noctua nt-h2
- işlemci nedir
- mediatek helio g100
- intel ultra 9 285k
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- m2 vs m3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X