Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (836. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5700 xt için gayet güzel akıcı throne and liberty oynuyorum crash vermedi hiç 24.9.1 de yiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 22 Ekim 2024; 4:54:10 >
  • Son sürücü yüklü 24.10.1

FF 16 da FSR Frame Gen çok iyi çalışıyor. 6700XT ile bütün ayarlar ultrada Frame gen açık adrenaline göre ortalama FPS 122. Üstelik oyunda çok uzun sinematikler olduğunu ve 30 FPS kilitli olduğunu belirteyim.

• Arka Destroyer kullanıcısına yanıt

5700XT referans kartımla hiç sorun yokken 24.10.1 yüklediğim gün 1 kez donup kaldı, 2. de mavi ekran yedim. 24.9.1e döndüm sorun yok.

• 24.9.1'den 24.10.1'e geçtim sorun yok (6700xt) minimal kurulum yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7800 XT kullanıyorum. Her güncellemeyi Cleanup Utility ile internet kablosunu çıkararak yapıyorum. Şu ana kadar hiçbir sürümde sorun yaşamadım.

Cleanup Utility ile ilgili şöyle bir madde okudum notlarında. Eğer böyle bir şeyle karşılaşan olursa tekrar denesin. Ben karşılaşmadım ama denk gelirseniz sıkıntı sizden değil, bilesiniz :)

• After using the AMD Cleanup Utility for Windows®, the AMD Bug Report Tool may appear intermittently during a new driver install on AMD Ryzen™ 7000 and above series processors paired with AMD Graphics Products.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Bir güncelleme için bu kadar meşakkate gerek yok sanki. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

Video seyrederken bellek saati tam hızda çalışıyor ve video izlerken bile ısınıp fanlar çalışıyor. Normal mi bu durum arkadaşlar?

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• AirLife kullanıcısına yanıt
    Meşakkatli ama en sağlıklısı. Birkaç forumda bunu önerdiler. Normal yapınca da bir şey olmadı ama güvensizlik oluştu bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Normal de kurabilirsin bir kere. Eğer sorun olmazsa güç kaynağın sağlam demektir, normal kurabilirsin.

Sorun güç kaynağı değil de yazılanlara göre cache çakışması. Yani anlam veremedim ama üzerine yazma usülü standart güncelleme yapınca yazılımsal sorunlardan bahsettiler. Hatta AMD'nin kendisi bana Cleanup Utility Tool önerdi. Bir ara 6700XT kullanırken fan problemi yaşıyordum. Sürekli bu cache muhabbetinden ve Cleanup kullanmaktan bahsettiler. Odur budur el alıştı. Her güncelleme görünce hay ananı avradını deyip işlemlere başlıyorum

• ULA AMD yine mi bozmaya başladın güncellemeleri tam sopalıksın[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)  iyi ki son sürümü kurmamışım[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• Yeni gelen 24.10.1 gelen güncellemesinde CPU ile ilgili bilgilere ulaşamıyorum. Daha önceden performans/ölçümler kısmında gözükürdü, şimdi yok. Bende mi sorun var acaba yeni gelen güncelleme de mi kaldırdılar?

24.9.1 ekranı;

24.10.1 ekranı;

Performans -> Ölçümler sekmesindeki izleme ekranında CPU kısmını açtınız mı? Ben açınca çıkıyor sağ üstte.

Sorun orada zaten hocam. Orada gözükmüyor ne alakaysa. Önceden performans-ayarlanıyor kısmında gözüküyordu işlemcim orada da gözükmüyor. Sanırım orada gözükmediği için CPU özelliklerini göremiyorum ama neden gitti birden bire anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O zaman amd Cleanup ile Bi tekrar kur istersen hocam karışıklık olmuş anlaşılan

Evet hocam bu şekilde yeniden kurulum yaptım, geldi.

• 6800xt sahibiyim, ekran kartım bir arada aynı ayarlarla 85 dereceyi geçmiyordu, hotspot değeri bu. şimdiyse 95 derece çıktı. oda aynı ısıda, hava akışı da aynı ama niye böyle oldu anlamadım. zaten 85 dereceye neden düştüğünü de anlamamıştım, sebebini bilen var mı?

Şimdi de düzeldi. Birkaç kez pcyi kapatıp açmıştım gerektiği için sıcaklıklar 10 derece düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyarderdahi -- 1 Kasım 2024; 5:14:37 >
  • Son sürücü ile yıllardır 1 kere bile en ufak sorun vermeyen Sapphire RX5700XT Nitro+ ekran kartım, Windows 11 24H2 açılışından 25-30 saniye kadar sonra görüntü vermeyi bırakıyor. Başka işletim sistemlerinde veya Windows'a uzak bağlantı yaptığında görünürde bir problem yok. çok uzun zamandır format atmam gerekiyordu, bunu bahane edip sıfır kurulum yaptım. Makineyi internete bağlamamın biraz sonrasında driver otomatik olarak güncellendi ve yine aynı sorun geldi [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) .

Benzer sorunu yaşayan başkaları varsa sebebi bu olabilir diye paylaşmak istedim. Safe mod'da başlatıp DDU ile temizliğin ardından 24.9.1 e dönmeyi düşünüyorum.

• gravis kullanıcısına yanıt

Ben hep öyle yapıyorum. Yeni sürücü geldiğinde indirip cleanup utility ile eski sürücüyü kaldırıyorum. internet kablosunu çıkarıp yüklüyorum.

zahmetli iş ama hiç hata almadım şu ana kadar çok şükür.

• Windows driver update eğer sistem dizinlerinden kapatılmadı ise temiz kurulum yaparken internet bağlantısını kesmek zorundasınız

• 7900XT ile 24.10.1 kullandığım en kötü sürücü, 1 yıldır kullanıyorum kartı hiç bir sürücü şikayetim, hata vs. yaşamadım.

Fakat 24.10.1 ile oyun özelinde atadığım overclock/fan ayarları çalışmıyor.

Sağ click ile kontrol paneli açamıyorum bazen.

Ve inanılmaz ağır çalışıyor genel olarak menüsü

• 
Sayfa: önceki 834835836837838
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.