Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.074
Cevap
187
Favori
1.337.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21.4.1'de rx 570 ile cpu ez debug verdi 2 kere. Sürücü çöküyor sanırım radeon bildirimlerinden anladığım kadarıyla ve bu sorunu aslında daha önce bazı sürümlerde yaşamıştım ne olduğunu bilmeden. 21.5.1'de şuana kadar sorun yok.

Normalde Radeon'u içerisinden güncellemek istediğimde zaten kurulum yapıp tekrar başlatılınca kurulu olarak başlıyordu her şey. Aynı şekilde güvenli moda alıp driverları temizleyip manuel indirdiğim rx 570 driverını kurunca da yeniden başlatıp temiz bir şekilde kullanabiliyordum normal olarak.

Ancak Şöyle bir sorunum var, son 2-3 güncellemeden beri yeni Radeon yazılımını nasıl yüklersem yükleyeyim Windows restart işleminden sonra yazılım gözükmüyor. Kurulum klasörüne gidiyorum program yine açılmıyor. Sadece Auto-Detect & Install Radeon ile yükleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 14 Mayıs 2021; 20:40:9 >
  • Arkadaşlar yüklü olduğuı halde bile ggözükmüyorsa onun ayarı var.sistem tepsisinde göster diye.

• Celest kullanıcısına yanıt
    Benim için mi dediniz anlamadım açıkçası.
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

masa üstü sağ tık menüsünde yok mu?

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hayır söylediğim gibi dediğim şekilde kurulum yapınca tamamen gözükmüyor. Dosya konumunda olması gerektiği gibi kurulu duruyor tabi yani kurulum gerçekleşmiş oluyor. Neyse ki auto detect ile kurabildim.

Modlu biosmu yüklü acaba?

ilginç son çare format atıp denemek

• Hayır değil, zaten son 2-3 sürümde böyle oldu
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yani bir şekilde yükleyemeseydim format atardım ama yükledim zaten dediğim gibi yoksa format zulüm şuan.

yine de gariplik var ama sorun yaratmıyorsa böyle devam et[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• Eski seriler için en stabil sürüm hangisi hd7850 var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar world of tanks blitz oyununda windows güncellemesiyle yüklenen sürücüde sorun olmazken güncel sürücü yüklediğim zaman aşırı kasmalar meydana geliyor sebebi ne dir sizce

• Ekrankartı 5700 xt nitro var suan guncel surumdeyim ama alt tab yaptığımda oyunlarda anlık fps düşüşü gibi donma kasma tarzı sorun oluştu son 2 haftadır en stabil hangi sürüm şuan indirebileceğim? ddu ile silip tekrar indireyim.

• en son 5600xt kullanmıştım onunda sorunları vardı boşta düşmeyen vram hızı, oyundan atma ve ekran kararması bunlar yeni seride devam ediyormu? özelikle 6700xt kullanıcıları tavsiye eder misiniz?

• 7TheSopranoS 7 kullanıcısına yanıt

21.4.1 deneyin.

• Son zamanlarda Odyssey'de donma sorunları yaşıyordum hiçbir versiyon düzeltmedi. Radeon pro 21.q1.2 yükledim tüm sorunlarım çözüldü... Sorun yaşayanlar deneyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7TheSopranoS

Ekrankartı 5700 xt nitro var suan guncel surumdeyim ama alt tab yaptığımda oyunlarda anlık fps düşüşü gibi donma kasma tarzı sorun oluştu son 2 haftadır en stabil hangi sürüm şuan indirebileceğim? ddu ile silip tekrar indireyim.

10 15 gün kadar önce 21.4.1 yükledim fakat oyunlarda takılmalar yapıyor. Freesync v-snyc hepsini açıp tüm ayarları kurcalamama rağmen micro stuttering vardı yani ufak takılmalar yapıyordu. Ben de mecburen 20.8.3 sürümüne geri döndüm. Şimdi oyular yağ gibi akıyor. Ben esasında şanslı sayılabilirim. son 1 senedir rx570 kullanıyorum ve çok az sorun yaşadım. Bu 1 sene boyunca güncellediğim sürücülerde yaşadığım tek sorun uykuya alınca uyanamayıp siyah ekranda kalması sorunu olmuştu. Ben de pc yi uyku moduna hiç almadım aştık bu sorunu ama sonuçta ben yıllardır nvidia ekran kartları da kullandım hatta diğer bilgisayarımda 1650 super var şu ana hiçbir sorun yok. Bu amd nin sürücüleri kesinlikle problemli. Stabil olduğunu gördüğünüz sürücüde kalın bence. Artık bu sefer düzelmiştir test edilmiş vs diye güvendim yükledim 21.4.1 sürümünü ağzımın payını aldım.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Donma sorunu derken, sürücü çöküp tdr hatasıyla masaüstüne mi atıyordu? Ben de mart, nisan ve mayıs sürücülerinin tamamında odysseyde bahsettiğim hata ile karşılaşıyorum.

• warchief46 W kullanıcısına yanıt

Görüntü donuyor, 2-3 sn ses gelip kapanıyordu bu arada da sürücü çöküp kendini resetliyordu. Bende de son zamanlarda ortaya çıkmıştı, dediğim sürücüyü kurunca düzeldi.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğim problem bu. Kartınız nedir?

• 
Sayfa: önceki 680681682683684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.