Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.077
Cevap
187
Favori
1.337.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anthropomancy

Psu ile alakası yok . Amd de yaşanan sorunların çoğu yazılımsal .

Alıntıları Göster

Millete power, ram, ssd aldırmaya çalışanlar bir anda kayboldu nedense [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

6 aydır adamlara tüm sorunların driver kaynaklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama donanım konusunda master yaptıkları için milleti power diye masrafa sokmaya devam ediyorlardı. Siyah ekran sorunu yaşıyorum diyen adama SSD kaynaklı o sorun diyeni gördü bu gözler [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 6 Ocak 2021; 1:48:0 >

• PSU ile de alakası olabilir ama her sorun PSU ile alakalı olacak diye bir mesele yok. Bazı arkadaşlar hemen ortaya atılıp PSU diyorlardı. Markadan vs olacak olsa bende Everest PSU var onda olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Millete power, ram, ssd aldırmaya çalışanlar bir anda kayboldu nedense  

6 aydır adamlara tüm sorunların driver kaynaklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama donanım konusunda master yaptıkları için milleti power diye masrafa sokmaya devam ediyorlardı. Siyah ekran sorunu yaşıyorum diyen adama SSD kaynaklı o sorun diyeni gördü bu gözler  

Alıntıları Göster

5600 xt kullanan biri olarak hep beraber aynı şeyi söyledik ama dinletemedik. Hatta biri diğerine sen PC kullanmasını bilmiyorsun bile demişti :) neyse ki series s e geçerek kurtuldum. Kasa da yanında kapalı bir şekilde duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim başıma da garip bir şey geldi. amd driveri kurunca pubg veya cs:go dan masaüstüne çıkınca ekran kırmızı renk ağırlıklı olarak değişiyor. maviler mora dönüyor haliyle. amd driveri kaldırıp windowsun kendi driveri yükledim bir sorun yaşamadım. son 2 dirveri denedim

• Büyük bir driver güncellemesi geliyor hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zor2zor

Büyük bir driver güncellemesi geliyor hissediyorum.

bende öyle hala driver yayınlanmadığına göre belki sağlam bir driver üzerinde çalışıyor olabilirler.

• Güç kaynağının içine baktım tüm parçalar sağlam ama güç kaynağına çok fazla yük binince bilgisayar kapanıyor. Önceki oc ayarlarımda 20.12.1 sürücüsünü 1 hafta öncesine kadar sıkıntısız kullanmıştım. Sizce neden? İşlemci ve ekran kartı oc değerlerim stabil ve ekran kartı en fazla 75, işlemci ise 60-65 dereceyi görüyor. Ekran kartı rx 570 armor oc 4gb işlemci ryzen 5 2600 -İşlemciyi 4.2 ghz değerinde çalıştırıyorum-. Soğutucum snowman MX6 ve 160 tl ye aldım msi core frozr l ile yarışıyor. Tek sıkıntısı çok sıkı oturdu işlemcinin üstüne nasıl sökerim bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasım Bilgin -- 8 Ocak 2021; 23:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

benim başıma da garip bir şey geldi. amd driveri kurunca pubg veya cs:go dan masaüstüne çıkınca ekran kırmızı renk ağırlıklı olarak değişiyor. maviler mora dönüyor haliyle. amd driveri kaldırıp windowsun kendi driveri yükledim bir sorun yaşamadım. son 2 dirveri denedim

arada renkten renge giriyor

• Adrenalinde watman hatasından dolayı eski ayarlarınız geri yüklendi mesajı alıyorum ama kapanma etme yada siyah ekran gibi bir durum olmuyor. msi 5600xt gaming x kullanıyorum

• 20.12.1 sürümünde eskisine oranla bir tık daha fazla bağlantının gitmesi ve siyah ekran sorununu yaşıyorum. Hata bildirim aracı ile bildirdim birkaç kere umarım çözerler artık şu sorunları. Büyük bir güncelleme şart. 2021'in AMD sürücülerine iyi gelmesi dileğiyle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude2World.

20.12.1 sürümünde eskisine oranla bir tık daha fazla bağlantının gitmesi ve siyah ekran sorununu yaşıyorum. Hata bildirim aracı ile bildirdim birkaç kere umarım çözerler artık şu sorunları. Büyük bir güncelleme şart. 2021'in AMD sürücülerine iyi gelmesi dileğiyle :D

20.11.3 kür şuana kadar gördüğüm en iyi sürücü diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasım Bilgin

Enterprise sürücülerine geçtim psu kaynaklı zannettiğim tüm çökmeler sürücüdenmiş. Oyun performansında kayıp olmadı ve Cyberpunk 2077 artık çökmüyor. Arayüz gayet stabil çalışıyor siyah ekran vb. hiç bir şey yok. Kesinlikle enterprise sürücülerini kullanmanızı öneririm. 4 gündür internetten psu bakıyordum çok rahatlattı beni. Umarım amd diğer sürücülerde de bu stabiliteyi yakalar.

ben de denedim enterprise sürücüleri amma cyberpunk efendi introyu bile geçmiyor bu driver'la.

• Apex Levends'te oyunun bir anda kapanması ya da siyah ekrana düşmesi sorunu yaşayan var mı? Bazen üst üste yaparken, bazen günlerce yapmıyor.

Genelde güncelleme sonrasında yaşıyorum bu sorunu. Oyundan mı, sürücüden mi; emin olamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Bence amd bu konuda hiç iyi değil düzeleceğini de sanmıyorum. 10 aydır 5700xt kullanıyorum dün aksam call of duty de 3 kere siyah ekran yaptı. Aklim 6800xt de idi ama galiba rtx3080 alacağım.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    5600xt 20.9.1 sürücüsü ile hiç bir sorun yaşamıyorum. 20.9.1 den sonra ki sürücüleri kısa süreler denedim onlara da bir sorun olmadı ama 75hz monitörü 75hz kullanırken gpu bellekleri boşta bile tam hızda çalıştığı için 20.9.1 e geri döndüm.
  • palamutix P kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi düşünüyoruz, bende de 5700xt var sırf yazılım yüzünden ben de rtx3080 alıcam galiba renk profillerinin resetlenmesinden default olmasına rağmen wattmanın hata vermesinden bıktım. Amdden sadece işlemci alırım bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

Aynı şeyi düşünüyoruz, bende de 5700xt var sırf yazılım yüzünden ben de rtx3080 alıcam galiba renk profillerinin resetlenmesinden default olmasına rağmen wattmanın hata vermesinden bıktım. Amdden sadece işlemci alırım bundan sonra

amd işlemci olarak efsane ötesi ama ekran kartı olarak bende tercih etmicem

• Re live oyun içi kayıt aldığımda ses almıyor aynı sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Alıntıları Göster

Bu saatten sonra da 5000 serisi için bir şey beklenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Alıntıları Göster

Renk profili olayı HDR ile alakalı olabilir eğer kullanıyorsanız, bazen bende de oluyor windows ayarlarından açıp kapıyorum düzeliyor wattman mevzusu biraz karışık üçüncü parti yazılımlar kullanmayın afterburner Windows Denfender, antivirüs falan bunlar oyunlarda göçmeye neden olabiliyor. Afterburner kapalı saatlerce Gears 5 falan oynuyorum ama açınca kesin göçüyor belli bir süre sonra. Buna ek olarak voltaj ve frekans dengesini iyi ayarlamak gerek. Bütün bunlara rağmen sık sık sorun yaşıyorsanız bios update yapın derim yada daha sorunsuz bir bios kullanın. Bide çok eski sürücülere dönmenizi tavsiye etmem enterprise sürücüleri falan bunlar hikaye tamamen farklı amaçlar için yapılan bir sürücü. Sadece eski Rx serisi kullananlar problem yaşıyorsa 20.Q versiyonlarını deneyebilirler stabilite açısından daha iyi olabilir.

Son olarak game bar açıksa kapatın problem yaratır.

https://www.windowscentral.com/how-disable-and-remove-game-bar-windows-10-creators-update

• 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.