Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.340.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

@ÇevreMühendisi @Suppordle

biraz araştırdım hiç bir artısı yokmuş ve riskli deniyor gereksiz bence
    Bir şey diyemem daha önce RX 560 vardı MSI. Saat hızları yük altında dalgalanıyor ve voltaj da versem sabitleyemiyordum. Gigabyte ın biosu attığımda solid olarak stabil kalmıştı buna bağlı olarak da ufak da olsa performans artışı olmuştu.

Zaten bioslar performans olarak değil stabilite olarak yayımlanıyor. Ben de stabilite için atıyorum kartlara bios. Bir problem yaşamadım gerekli midir tabi ki değil, tamamen opsiyonel.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Gigabytenin kendi uygulamasinda biosun orjinalini alirken biosuda güncelliyor ama dikkat edilecek husus doğru bellekli olan güncellemeyi indirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Suppordle kullanıcısına yanıt
    @ÇevreMühendisi Memnunsan sorun yok yinede gerekmedikçe güncelleme yapmak sakat iş deniyor genelde

@Suppordle işte o güzel giganın programı var sapphirenin de olsa yapardım belki

@MogoLKhan aynen hocam giganın uygulaması işi hallediyorsa korkulmaz da her kartta bu yok

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Öbürtürlü 3. Part yazılımlarla yapmam zati bakıyorum uzun iş birde bir sorun yaşanirsa can sıkıcı olur baya.

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynı fikirdeyim
  • 20.1.1 kurulu güncellemeleri kontrol et dedigimde 20.1.2 var demiyor ama manuel olarak son sürücü olarak gösteriliyor rx570 için güncelleme yazılımı iyi çalışmıyormu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

20.1.1 kurulu güncellemeleri kontrol et dedigimde 20.1.2 var demiyor ama manuel olarak son sürücü olarak gösteriliyor rx570 için güncelleme yazılımı iyi çalışmıyormu ne
    Tercih edilen yazılım sürümünü, Önerilen + İsteğe bağlı şeklinde yapıp güncelleştirmeleri kontrol ederseniz gösterilir.

• Ne ara 9 yıl geçti ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde hazır Vega 64 profili olan var mı? :D İyi akşamlar.
  • 5700 XT Mech OC ara ara atıyordu Ghost Recon Breakpoint'te fakat son çipset ve amd adrenaline sürücüsünü kurdum dün 3.5 saat oyun oynadım 0 takılma ve atma oldu sanırım oturdu bu sürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Ekran kartı bios güncelleyen var mı hiç aranızda
    ben indirdim bir bios, şu an güncellemeye ihtiyaç yok dedi kurarken. asus rog 5700xt
  • Az önce 20.1.2 sürümünü yükledim arayüz ingilizce oldu pc ye reset attım düzelmedi . Nasıl düzeltebilirim ?
    edit : Tamam buldum settings i bulamamıştım generals ta prefences altındaymış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkylmz19990102 -- 21 Ocak 2020; 14:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Ddu kullananlara guluyorum ben.
    AMD cleanup utility DDU'dan daha kullanışlı bence, aynı görevi yapıyor.
  • Buradakilere anlatamadık aylarca Ddu da Ddu deyip duruyorlar sonra yok ekran karardı morardı.
  • 20.1.3 sürücü çıktı.
    Düzeltmeler başlığı altında,forumda pek çok kişinin yaşadığı bir sorunu çözmüşler gibi duruyor.
    -Özellikle oyun oynama,film izleme ve internette gezinirken siyah ekran olması hataları çözüldü diyor.

Umarım sorunu gerçekten halletmişlerdir.
  • bu ne arkadaş her dakika sürücü mü güncelleyeceğiz. bir tane yayınlayın tam yayınlayın
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    inşallah ya, can sıkıcı şu siyah ekran olayı.

• quote:

Known Issues
    Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.

Yine düzeltememişler şaka gibi, BFV'de deneyen var mı ona göre geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ocak 2020; 18:37:5 >
  • HackAv kullanıcısına yanıt
    Bir idda ortaya atiyorum ben chromeden şüphelendigim için uzun zamandır kullanmıyorum Amd tarafinda sorun yaşayanların acaba bir sebebide Chrome olabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Bir idda ortaya atiyorum ben chromeden şüphelendigim için uzun zamandır kullanmıyorum Amd tarafinda sorun yaşayanların acaba bir sebebide Chrome olabilir mi ?
    Valla dostum haklı olabilirsin;kendim de chrome kullanıyorum. Bir ara gezinirken ekran dondu birden,reset atmıştım.
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.