Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gmyo31 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.070
Cevap
186
Favori
1.337.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu tamam bekleyin sürücü fixi beklemeyin diyen yok ama çok bekleyeceksiniz bu yüzden sürücü konusundan çıkın başka konuda bekleme yapın çok boş muhabbetler dönüyor wattman bekleme konusu açın orada bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son amd gpumu 2013 yılında kullandım. Ozamnalar böyle sorunlar yoktu.
  • Sürücülerde her sürücüde olacak sorunlar var sorun istemeyen beta versiyonardan uzak durur mesela üstte bahsettiğim fan profili sorunu var son sürücüde önemli birşey değil bir önceki sürücü kurulur bir sonraki güncelleme beklenir standart mevzular.

Wattman wattman dedikleri sürücüyle tamamen alakasız bir durum sistemde bir sorun varki uyarı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Mayıs 2019; 18:58:9 >
  • 19.5.1 sürücüsünü mutlaka indirin. Rage 2'De 19.4.1 sürücüsü ile olan kasma ve donma problemleri tamamen çözüme kavuştu.
    Ekran kartım: Asus STRIX RX580 OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frost05 -- 18 Mayıs 2019; 19:33:15 >
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    Hocam Rage 2 dışında ki oyunlarda da performans artışı yaşadınız mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben ddu ile kaldırıp kurmaya üşendim update ile eski sürücünün üstüne kurdum.
    Şimdi merak ediyorum tüm sürücüler güncellendi mi acaba diye ? Temiz kurulum yapmış biri yazılım yazan yerdeki sürücü detaylarının resmini paylaşabilir mi ? Karşılaştırmak istiyorum eğer temiz kurulmadıysa mecbur yeniden kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 18 Mayıs 2019; 17:11:37 >

• ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Eski sürücü kuruluyken direk yeni sürücüyü çalıştırın sürücü size soruyor temiz kurulummu güncellememi diye temiz kurulumu seçip ddu ile uğraşmadan kurabilirsiniz sürücü eskiyi kaldırıp yeniyi kuruyor düzgün bir şekilde kendisi hallediyor ben hep bu şekilde yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Eski sürücü kuruluyken direk yeni sürücüyü çalıştırın sürücü size soruyor temiz kurulummu güncellememi diye temiz kurulumu seçip ddu ile uğraşmadan kurabilirsiniz sürücü eskiyi kaldırıp yeniyi kuruyor düzgün bir şekilde kendisi hallediyor ben hep bu şekilde yapıyorum.
    Eğer işlemciniz de Amd ise o seçenek çipset sürücülerinide siliyor hocam.
  • IVBACK kullanıcısına yanıt
    Sadece RAGE 2'de farkına vardım. Sürücüyü kurduktan sonra OW ile R6 girdim RAGE2 haricinde. Pek fark hissetmedim. Kontrol de etmedim gerçi.
  • Merhabalar,

2 gün önce sistemime Sapphire Rx 580 Sapphire SE aldım.En son driver 19.5.1 kurdum fakat bazı oyunlarda Gpu kullanımı %60 70 lerde geziyor,Buna anlam veremedim.

Sistemimin özellikleri şu;

İ7 4790
    Thermaltake 500 Watt 80 Plus Psu
    16 Gb Ram
    O kötüymüş pc başında olsam atardım ss.

• ZEPHYR kullanıcısına yanıt
    Resim yüklenmiyor ne boyutta olursa olsun boyut fazla diyor karşılaştırdım bendeki değerlerle aynı yani sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Mayıs 2019; 21:30:3 >
  • Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

O kötüymüş pc başında olsam atardım ss.
    Hocam siz bu 19.5.1 sürücüsünü kurdunuz mu ? kurdaysanız nasıl memnun musunuz ?
  • 2-3 ay önce oem rx460 alınca en son sürücüleri kurmuştum numarasını hatırlamıyorum ve aşırı fps dalgalanması, arada kumlu ekran, düşük gpu kullanımı gibi sorunlar yaşayınca 1893 kurmuştum.
    Dün 19.5.1 e geçtim ve şimdilik gayet güzel gidiyor. Fps dalgalanması filan yok düşük gpu veya cpu kullanım sorunu da yok. Ama wattman vs gibi ayarları hiç kurcalamadım. Bu sürücüyü kullanmaya devam edeceğim 1893 bazı oyunlarda fps drop yaşatıyordu. Bu sürücü iyi olmuşa benziyor.
    Wattman üzerinden manuel fan profili oluşturmuyorsanız sorunsuz sürücü memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Mayıs 2019; 12:4:26 >
  • 19.5.1 berbat, büyük ihtimal wattman yedim, o yüzden görüntü gitti, pembe bi ekranda hoporlorden cızırtı sesi geldi, bu sorunu eski hd4650 da yaşıyordum, o zamandan bu yana amd yazılımında hiç gelişme yok, sırf bu sorunlardan ötürü masaüstü amd ekran kartı almama sebebi olabilir, tabi sorunu çözmeye çalışmadan kartı iade ettim

• Windows update işlemcinin onboard gpu sunun driverını bulmuş yükledi benim ekran dondu restart yaptım monitor sinyal alıyor açılıyor ama siyah ekran ve ekran parlak açık yani biosa girebiliyorum vega ile girdim gpu seçimi auto idi onu pcie yaptım aynı durum igpu seçtim intel ile açtım ekranı intel sürücüsünü kaldırdım ddu ile intel sürücüsünü temizledim ve anca vega ile görüntü alabildim o intel sürücüsü sistemde kuruluyken hiçbir şekilde vega ile görüntü alamadım benzer bir durum yaşayan olursa aklında bulunsun.
    3770k + P8Z77-V Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Mayıs 2019; 4:48:30 >
  • 19.5.2 Çıktı

Support For
    Total War™: Three Kingdoms
    Fixed Issues
    AMD Radeon VII may experience screen flicker when multiple displays are connected on desktop or while applications are running.
    Radeon WattMan may list the incorrect max temperature for some graphics products.
    GPU Utilization in Radeon Performance Metrics Overlay may sometimes show on unsupported products.
    HDR Video may freeze or have corruption during playback when using Movies and TV Application with some Ryzen APUs.
    Known Issues
    Radeon ReLive streaming and uploading of videos and other content to Facebook™ is currently unavailable.
    ASUS TUF Gaming FX505 may experience discrete GPU connection issues with devices disappearing from device manager when the system is idle.
    World War Z™ may experience an application hang after extended periods of play.
    Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan gauges may experience inaccurate fluctuating readings on AMD Radeon VII.
    ACER Swift 3 with AMD Ryzen Processor may experience system instability when upgrading to Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.2 using the Custom Clean Installation option.

• Radeon Software Adrenalin 2019 Sürümü 19.5.2 Önemli Noktalar

İçin destek
    Total War ™: Üç Krallık

Sabit Konular
    AMD Radeon VII, masaüstüne birden fazla ekran bağlandığında veya uygulamalar çalışırken ekran titremesi yaşayabilir.
    Radeon WattMan bazı grafik ürünlerinde hatalı maksimum sıcaklığı listeleyebilir.
    Radeon Performance Metrics Overlay'de GPU Kullanımı bazen desteklenmeyen ürünlerde gösterilebilir.
    Bazı Ryzen APU'larda Filmler ve TV Uygulaması kullanılırken, HDR Video donabilir veya bozulma olabilir.

Bilinen Sorunlar
    Radeon ReLive, Facebook ™ 'a video ve diğer içeriklerin aktarılması ve yüklenmesi şu anda kullanılamıyor.
    ASUS TUF Gaming FX505, sistem boştayken cihaz yöneticisinden kaybolan cihazlarla ayrı GPU bağlantısı sorunları yaşayabilir.
    World War Z ™, uzun süre oynadıktan sonra bir uygulamanın askıda kalmasına neden olabilir.
    Performans Ölçümleri Yerleşimi ve Radeon WattMan göstergeleri, AMD Radeon VII'de yanlış dalgalanmalara neden olabilir.
    AMD Ryzen Processor'lu ACER Swift 3, Özel Temizlik Kurulumu seçeneğini kullanarak Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.2'ye yükseltme yaparken sistemin kararsızlığını yaşayabilir.
    https://www.amd.com/en/support

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.