Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.074
Cevap
187
Favori
1.337.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biraz önce 19.2.3 driverı temiz kaldırdım, yeniden başlatma yapmadan 19.5.1 driverı kurdum. Sonra windowsu güncelleştir ve kapat yaptım. Pc açılmıyor, şöyle bir durdurma kodu alıyorum; INACCESSIBLE BOOT DEVICE

Edit: 1050 ti taktım yok sorun windows kaynaklı. Lanet olsun şu windowsa, onlarca yıldır aynı tas aynı hamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 15 Mayıs 2019; 20:49:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hata sizde windowsla ne ilgisi var onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Hatam ne acaba?

W10 3 ayda bir çöker oldu. Windowsun güncelleme beceriksizliği ayyuka çıktı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

MS den para mı alıyorsunuz hocam savunmak için, hemen kullanıcıya bir bok atma çabası falan?

W10 un abuk subuk hataları karşısında "bana pek denk gelmedi" demiş olmama rağmen bile karşılaştığım hatalar bir hayli dramatik.

Mesela bir keresinde sıfırla seçeneğini kullandıktan sonraki fare imlecinin kaybolması. Evet imleç yok ve sadece sıfırla demiştim sistemi.
    Henüz geçen hafta denk geldiğim hata ise fast bootu aktif ettikten sonra pc yi yeniden başlatırken sistemin başlamayıp mavi fonlu hata ekranında "başlatılamadı" hatası vermesi.

w10 süt liman bir sistem olmadığı açık hangi akla hizmet böyle konuşuyorsunuz merak ediyorum hakikaten.
  • Arkadaşlar Asus rx570 ekran kartım var uygun stabil çalışan bi driver vamı yoksa en güncel sürümü mü indireyim

• Helldorado995 H kullanıcısına yanıt
    En güncel sürücüyü indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut**24**

Driver yüklü değilken yap gibi çalışan sistem,adrenalin sürücüsü kurduktan sonra donmaya ve wattman hatası vermeye başlıyor.Demek ki sorun bizim sistemde.

Alıntıları Göster
    Driver yüklü değilken ekran kartını tanımaz sistem yani kart tüm potansiyeli ile kullanılmaz ve az bir güç tüketimi olur böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın böyle tiplerlede bir araya gelmeyin zerre yol alamazsınız.
    Sürücü sisteminizde sıkıntı algılıyorki uyarı veriyor şurda toplasanız 10 kişisiniz ülkedeki tüm amd kart kullanıcılarında wattman uyarısı çıkıyormuş gibi yaygara koparıyorsunuz wattman ağlama konusu bu yüzden şart kaç kişisiniz görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Driver yüklü değilken ekran kartını tanımaz sistem yani kart tüm potansiyeli ile kullanılmaz ve az bir güç tüketimi olur böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın böyle tiplerlede bir araya gelmeyin zerre yol alamazsınız.
    Sürücü sisteminizde sıkıntı algılıyorki uyarı veriyor şurda toplasanız 10 kişisiniz ülkedeki tüm amd kart kullanıcılarında wattman uyarısı çıkıyormuş gibi yaygara koparıyorsunuz wattman ağlama konusu bu yüzden şart kaç kişisiniz görelim.

Alıntıları Göster
    Ben sana veya şahsına bi laf atmadım.Dengesiz saldırılardan vazgeçmediğin aklı başında olmayan biri olduğuna işaret etmekte,toplasanız 10 kişisiniz demişşin ancak wattman sorunu dünya genelinde yaşanan ve amd'nin resmi forum destek sayfasında bile 151 adet mesaj ve şikayet ile dolmuş taşan bir sorundur.Donanım işine yıllarımı verdim.Daha önce aynı sistemimde 1050 Ti kullandım hızlı başlat açıkkende kapalı ikende ne bir donma ne bir sorun yaşamadım.19.2.2 ve 17.1.1 sürücüsünde hiçbir sorun olmazken diğer bir çok sürücüde sorun var.madem sistemimiz sorunlu niye sürücü yüklü değil iken veya bahsettiğim sürüm numaralı sürücüler yüklü iken sorun olmuyor.Evet sürücü yüklü değil iken ekran kartları yüke binmez ancak çoğu insan bu sorunu sistemin ilk açılışında hızlı başlat açık iken yaşıyor.Yani bir sistem ilk açıldığında ekran kartı sürücüsü yüklü ise kart boot esnasında tam yükemi biniyor.Ayrıca oyun oynar iken kart full yükte hiç bir sorun yaşamıyorum kart 130-140 watt yükte iken bile.sadece sistem açılışında oluyor sıkıntılar.sürücü sistemde ne hata algılıyor acaba hızlı başlatı açık tutmayı sürücü hata olarak algılıyorsa o zaman koca Microsoft yanlış yolda bu mesajını görse sana iş bile teklif eder Bill Gates amca.Böyle tipler derkende neyi kastettin bilmiyorum.Bir kuyruk acınmı var.

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

community.amd.com
    Default Radeon WattMan settings has been restor... | Community
    https://community.amd.com/thread/235037

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut**24** -- 16 Mayıs 2019; 15:30:29 >

• Laflara bak siz daha çok kirletirsiniz bu konuyu wattman de wattman dünya genelinde sorunmuş konu dolup taşıyormuş konuda 151 mesaj var şu sürücü konusunu kirletmeniz bıktırdı artık banane amd nin imajından gidin nvidia kart alın umrumda olmaz benim istediğim wattman mağdurları diye konu açıp şu sürücü konusunu kirletmemeniz gidin orada amd ye yazın beddualarınızı daha çok yazacaksınız çünkü fixi sürücüden beklediğiniz için.

Bu konuda konuşulması gereken şey yeni çıkan sürücünün artıları eksileri sizin çöp sistemlerinizin sorunları değil.

• 19.5.1 sürücüsü üzerinden fan profili ayarlayınca oyundayken fanın birden %100 e fırlayıp yavaş yavaş düşmesi sorunu tespit ettim bu aşamadan fana hiçbir şekilde müdahele edemiyorsunuz.

• Selam donanımhaber ailesi Asus strix rx 580 kullanıcısıyım. 19.5.1 kurduğum zaman film izlerken görüntüde bozulmalar oluyor ve bazen kart oyunda görüntü kesiyor bu sorunu başka yaşayan varmı
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Laflara bak siz daha çok kirletirsiniz bu konuyu wattman de wattman dünya genelinde sorunmuş konu dolup taşıyormuş konuda 151 mesaj var şu sürücü konusunu kirletmeniz bıktırdı artık banane amd nin imajından gidin nvidia kart alın umrumda olmaz benim istediğim wattman mağdurları diye konu açıp şu sürücü konusunu kirletmemeniz gidin orada amd ye yazın beddualarınızı daha çok yazacaksınız çünkü fixi sürücüden beklediğiniz için.

Bu konuda konuşulması gereken şey yeni çıkan sürücünün artıları eksileri sizin çöp sistemlerinizin sorunları değil.
    Forum senin babanın tapulu arazisi değil,isteyen girip sorununu dile getirir üç,beş satır ile sen takıntılımısın nesin anlamadım bir psikoloğa falan git görün bence hem sürücülere toz kondurmuyorsun hemde 19.5.1 sürücüsü ile alakalı fan ayarı yapınca sorun oluşuyor diyorsun tutarsızmısın yoksa şizofrenmisin çözemedim

• quote:

Forum senin babanın tapulu arazisi değil,isteyen girip sorununu dile getirir üç,beş satır ile sen takıntılımısın nesin anlamadım bir psikoloğa falan git görün bence hem sürücülere toz kondurmuyorsun hemde 19.5.1 sürücüsü ile alakalı fan ayarı yapınca sorun oluşuyor diyorsun tutarsızmısın yoksa şizofrenmisin çözemedim

Alıntıları Göster
    Wattman uyarısının sebebi sürücüler değil diyorum sürücü hatası benim yazdığım gibi olur önceki sürümde sorun yokken bunda çıkan bir sorun ama sizin wattman uyarısı hep var sürücü farketmeksizin.
    Yeni konu açmak çok kolay başınada bir anket koyun kaç kişi alıyor bu uyarıyı görelim sorun yaşayanlarda mesajlarına psu marka modelini ve sistemde oc olup olmadığını falan yazarlarsa çokda güzel bir konu olur belki sorunun kaynağınada inersiniz.
    Ama siz "bu sürücüde düzeldimi yok şu sürücüde düzeldimi yok amd ben senin ....... bidaha amd almayacam ıykk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Mayıs 2019; 12:6:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

konuda boş konuşup her şeyi ben bilirim diyenlerde olmasa çok daha iyi olacak
    dostum s.a gene seni rahatsız ettim daha once monitor ve kablo ile ilgili konuşmuştuk hatırladın umarım bu sefer oyundayken anlık beyaz ekran gidip gelmesi oluyor displayport kablosu ilede aynı hdmi kablosu ilede aynı sorun ekran kartında sanırsam oynadım oyun darksiders 3 0.1ms lik beyaz ekran gidip gelmesi yapıyor. ekran kartı biostar rx560 4gb versionu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -QAism- -- 16 Mayıs 2019; 21:58:53 >
  • a.s. estağfurullah ne rahatsız olayım sadece oyunlarda yapıyorsa ekran kartından olabilir bir ihtimal monitörde olabilir buradan anlamak zor konunun uzmanı da değilim açıkçası ve her haltı bilirim diye de kimseyi küçük görmem nihayetinde kimse doğuştan bilgili olamaz tavsiyem sürücü yeniyse bir de eskileri dene derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2019; 1:18:37 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    ÇÖP sistemleriniz yazısını görünce anladım ki normal değil cevap vermeye değmez kendi haline bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

a.s. estağfurullah ne rahatsız olayım sadece oyunlarda yapıyorsa ekran kartından olabilir bir ihtimal monitörde olabilir buradan anlamak zor konunun uzmanı da değilim açıkçası ve her haltı bilirim diye de kimseyi küçük görmem nihayetinde kimse doğuştan bilgili olamaz tavsiyem sürücü yeniyse bir de eskileri dene derim
    Denedim aynı😑

• 19.5.1'i Windows 7 makinaya kurdum. Her hangi bir problem yok.
    Siyah ekran, oyundan atma, Wattman hatası gibi bir sorunla karşılaşmadım.
    Hatta en memnun kaldığım driver diyebilirim son zamanlardaki.

XFX Rx480 GTR B.E. kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara -- 17 Mayıs 2019; 9:43:55 >
  • Google bakarsan sorun 300 serisinden beri var. Hatta önceki kartımım alırken 300-350 tl daha ucuz olan rx 570 siparişi iptal edip nvida dönmüş idim. 6-7 madde yazılmış kesin çözüm olmadığı söylenmeiş. Google bakarsan bu sorun epey yaygın. Navigüçl tüketimlerine düşü nvida görw fiyata göre performasn artışı olursa amdye geçebilirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Google bakarsan sorun 300 serisinden beri var. Hatta önceki kartımım alırken 300-350 tl daha ucuz olan rx 570 siparişi iptal edip nvida dönmüş idim. 6-7 madde yazılmış kesin çözüm olmadığı söylenmeiş. Google bakarsan bu sorun epey yaygın. Navigüçl tüketimlerine düşü nvida görw fiyata göre performasn artışı olursa amdye geçebilirm.
    ona göre her kesin sistemi çöp onunki süper biz hiç bir şey bilmiyoruz her haltı o biliyor 2 kanallı pasular yapıyor dedi bunu çürüttüm benim tek kanal dedim bu defa psun dandik dedi dedikleri tutmayınca sistemleriniz dandik demeye başladı ve 10 kişiymiş dünyada bunu yaşayan oda bu konuya yazıyormuş ilginç insanlar var şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Mayıs 2019; 14:9:24 >

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.