Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ST0RMHAWK

Hocam :D fanboy degilim ama geneli böyle lütfen amd bana sorarsan orta segment iyi bir tercih ama gpu işinde geriler biraz bu aşikar iyi forumlar dilerim
    Benimde fanboylukla bir alakam yok orada gameboy yazıyor
    Benim şuan kullandığım kart vega56 ve ben bu kartı 2000tl ye aldım nvidiadaki rakibi gtx1080 in fiyatı o dönem en az 2700tl idi şuan bir vega 56 kart 2100-2200tl civarına inebiliyor gtx1080 3200tl lerde gezinirken, bir markaya daha fazla para vermeniz onun daha önde olduğu anlamına gelmez.
    Sanırım nvidia hakkında yazılanlardan rahatsız olan amd sürücü konusuna bir mesaj yazıp gidiyor, nvidia kullanıcılarının yeni etkinliği olabilir "amd anakonusuna bir mesaj bırak"

• :D hocam nvidia amd iyimi degilmi siz karar verin :D başka sözüm yoktur iyi forumlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

580 nitro+ oc kullanıyorum son sürümde driverla oynadığım oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım. Ancak Chill desteklemeyen oyunlarda chill açınca sorun yaşatıyor. Fps kitlemeyi de riva tuner ile yapıyorum, radeon software ile yapınca input lag oluyor.
    Bir de ben de enhanced sync Açık Geldi default olarak. Onu devredisi bıraktım iyileşme oldu (freesync monitörüm olduğu için vsync falan kapalı daima)
    Aynı kart var 4gb olan bu enhanced sync yada vsync nerede? bende kapatayımChill desteklemeyen oyunlarda ne gibi bir sorun oluyor? bende hep açık da kapatayım farming smlator sanırım chil yok ama açık olsada sorun yok
  • MSI RX 580 Armor Oc 8gb ve Sapphire Rx 590 nitro+ 8 gb kullanıldım.(Şu an aktif) Şimdiye kadar bütün driverlarda herhangi bir hata almadım. Savunma amaçlı değil bilgi olsun diye yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim için f/p neyse o iyidir ilk bilgisayarım hariç cpuda gpuda hep amd oldu bende buradaki insanların çoğunun bilgiside recepten iyidir kendisini hiç sevmem forumda yaptığı yorumlar yazdığı cevaplarda aşırı itici sanki silah zoruyla yardımcı oluyor bikere youtube kanallarına ironik bi yorum atmıştım yorumu silip engellediler varın gerisini siz düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Valla benim için f/p neyse o iyidir ilk bilgisayarım hariç cpuda gpuda hep amd oldu bende buradaki insanların çoğunun bilgiside recepten iyidir kendisini hiç sevmem forumda yaptığı yorumlar yazdığı cevaplarda aşırı itici sanki silah zoruyla yardımcı oluyor bikere youtube kanallarına ironik bi yorum atmıştım yorumu silip engellediler varın gerisini siz düşünün
    O adamı ciddiye almıyorum tamam araştırıp öğrenmiş baya ama bunları paylaşırken ukala tavır takınıp itici oluyor ve zaten bedava bilgi asla vermez verse de dediğin gibi itici ali Güngör öyle değil ama. site de tdk mübarek yok harfi yanlış kullandın yok nokta koymadın ceza yedin ya adam can havliyle yardım istiyor adamlar ceza veriyor nokta virgül için şaka gibi tamam çok kötü anlaşılmaz yazar uyarırsın da nokta yada virgül için ceza nedir yahu

• bu arada yeni driver sorunu MSI ASUS RX 580 Kartlarda da var sadece SAPPHİRE suçlu diyenlere duyrulur
    Technopat Sosyal
    "Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi" Hatası - Technopat Sosyal
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/beklenmeyen-bir-sistem-arizasindan-oetuerue-radeon-wattman-ayarlari-geri-yuekledi-hatasi.579624/page-7

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    O sorun sürücü notlarındaki
    Custom settings in Radeon WattMan may sometimes fail to apply on Radeon RX Vega series graphics products.

Sorunu gibi ama burda sadece vega kartlar için diyor ve bende sırf bu düzeltilmediği için hala 19 sürücülerine geçmedim pc yi her açtığımda wattman profilimi yeniden yüklemekle uğraşmak istemiyorum.

Bence bu hata bilinen hatalar arasından çıkınca rx lerdeki sorunda düzelicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 13 Şubat 2019; 2:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

O sorun sürücü notlarındaki
    Custom settings in Radeon WattMan may sometimes fail to apply on Radeon RX Vega series graphics products.

Sorunu gibi ama burda sadece vega kartlar için diyor ve bende sırf bu düzeltilmediği için hala 19 sürücülerine geçmedim pc yi her açtığımda wattman profilimi yeniden yüklemekle uğraşmak istemiyorum.

Bence bu hata bilinen hatalar arasından çıkınca rx lerdeki sorunda düzelicek.
    biliyorum sorunu da sadece sapphire kart ile ilgili sorun diyen olunca öyle olmadığı görülsün diye yazdım bende de bu sorun vardı ama güç ayarlarından hızlı başlatı kapayınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2019; 2:24:8 >

Konuya sonradan giriş yaptım, geriye dönük okuma yapacağım ama ne tür bir sorun.

Sapphire AMD r9 270x kartım var ve, siyah ekran hatası alıyorum. Her türlü yöntemi denedim, monitörüm baya eskiydi yeni monitör aldım ama yine kar etmedi.
  • Rig3L kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende de benzeri bir sorun var. Monitör Samsung s24f350 yeni aldım. Ekran kartım AMD Sapphire r9 270x. driver yüklerken siyah ekranda kalıyor. Monitör HZ 60 ama windowsta baktığımda 64 Hz. monitörden kaynaklı olduğunu sanmıyorum yani, ekran kartın veya sürücü ile alakalı
    bu çözümü biraz açar mısınız, nasıl bir değişiklik yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

bu çözümü biraz açar mısınız, nasıl bir değişiklik yaptınız
    bendeki watman hatasıydı sadece uyarı çıkıyordu başka sorun yok. siyah ekran sorunu genelde ram yada ekran kartı driverinden olur sisteminiz nedir ram ve işlemci anakart bios güncel mi? Windows 10 mu kullanıyorsunuz?

benim çözüm güç ayarlarından hızlı başlatı kapatmaktı ama bu son driverlerdeki watman hatasını gidermek içindi alt reşimde görüleni sırasıyla yapın
    [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Şubat 2019; 17:11:25 >

Biosu gün akşam güncelledim. Ardından güncel sürüm ekran kartı sürücüsü yükledim yine olmadı. Sistem özelliklerimi ekteki fotoğrafta gönderiyorum. Windows 10 64bit kullanıyorum. Temiz format attıktan sonra da farklı yöntemler denedim olmadı.

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    en güncel demişsin ama resimde görülen ekran kartı driveri baya eski crimson 16.40.3211 neyse eski diye olduğunu sanmam ama varsa karta uyumlu 17 ile başlayan driveri deneyin yada 18.9.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Şubat 2019; 17:50:12 >
  • bero 20 kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz driver yüklü olanlar için geçerli olabilir ama bende driver yüklenirken siyah ekranda kalıyor ve yükleme tamamlanmamış oluyor. normal modda açılmıyor bilgisayar ve güvenli modda açtığımda driverın yüklü olmadığını görüyorum
  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen bu sizinkinden farklı oyundayken siyah ekran kalıyordu ya da yeniden başlıyordu onun için

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Valla hocam 18.12.2 kurdum şuan da sorunsuz şekilde çözümünü bile bilmediğim sorun oldu

Alıntıları Göster
    18.12.1 Kullanıyordum bende yeni nesil sürücüler eski oyunlarda shutter yaratıyor diye ama sonra konuda @woundedknee yeni nesil oyunlarda daha stabil diye 18.12.2 tavsiye verince ufak bir güncelleme yaparak ona geçtim.

Gerçeken şu anda AMD`nin en stabil sürücüsü 18.12.2 gibi duruyor. ETS 2 oynuyorum ne bir takılma var ne birşey herşey yağ gibi. Witcher 3 de oynuyorum genelde ama onda daha denemedim ama problem yaratmaz gibi.

Bu arada sizin sorununuz sanırım şu. Önceki mesajlarda bir arkadaş söylemişti nickini tam hatırlamıyorum ama DDU silme işlemi yaparken bilgisayardaki tüm AMD yazılımlarını kaldırıyor.

Siz AMD işlemci ve Anakart kullandığınız içinde sizin çipset sürücülerinide ister istemez uçuruyor. Sizde bu yüzden Güvenli Modda DDU ile kartı silip geri tekrar sistemi normal açtığınızda istemsizce sisteminiz kararsızlaşıyor. Birde sanırım overclockta var işlemcide sistem hepten saçmalıyor.

Büyük ihtimal Windows Update AMD Ekran kartı sürücünüzü kurarken sizin tüm çipset sürücülerinizide kurdu ve sistem bu yüzden normale döndü.

Yoksa DDU ben bildim bileli 2 senedir kullanırım emin olun Çift Çekirdekli Pentium sistemlerde bile sorun yaşatmamıştır.

Uzun lafın kısası geçmiş olsun. 18.12.2 de kalın derim uzun zaman sıkıntı yaşatmıyacaktır. Ne zaman AMD Tam sorunsuz ve stabil bir sürücü çıkarır o zaman güncelleriz artık.

Hayırlı Geceler Dilerim, Saygılar..

• Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 Highlights
    Support For
    AMD Radeon VII
    Far Cry® New Dawn
    Metro Exodus™
    Sid Meier’s Civilization® VI: Gathering Storm
    Crackdown 3™
    Up to 5% performance gains with AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 on a Radeon™ RX 590 RS-287
    Fixed Issues
    Using the Alt+Tab shortcut out of a fullscreen application or game may be slow or take longer than expected when using a display connected by DisplayPort.
    Apply and Discard buttons may not appear in some areas of Radeon Overlay under the Radeon WattMan overclocking tab.
    Radeon WattMan may fail to apply memory clock changes on AMD Radeon VII.
    AMD Radeon VII may intermittently experience a system hang when attempting to perform a timeout detection and recovery on Windows®7 system configurations.
    Radeon WattMan may display the incorrect max fan/temperature values for AMD Radeon VII.
    Radeon WattMan may experience issues with changed values failing to save or load when multiple changes are applied at once.
    AMD Radeon VII may experience intermittent system stability issues on some X399 motherboards.
    Player Unknown’s Battlegrounds may intermittently experience an application crash when changing post-processing settings.
    Radeon Settings may experience an application hang when loading the performance histogram in a game profile through game manager.
    Update Notifications may sometimes incorrectly list the currently installed driver as an available upgrade.
    Apex Legends™ may intermittently experience line corruption on AMD Radeon VII.
    Known Issues
    Using the Alt+Tab shortcut out of a fullscreen application or game may be slow or take longer than expected when using a display connected by DisplayPort.
    Apply and Discard buttons may not appear in some areas of Radeon Overlay under the Radeon WattMan overclocking tab.
    Radeon WattMan may fail to apply memory clock changes on AMD Radeon VII.
    AMD Radeon VII may intermittently experience a system hang when attempting to perform a timeout detection and recovery on Windows®7 system configurations.
    Radeon WattMan may display the incorrect max fan/temperature values for AMD Radeon VII.
    Radeon WattMan may experience issues with changed values failing to save or load when multiple changes are applied at once.
    AMD Radeon VII may experience intermittent system stability issues on some X399 motherboards.
    Player Unknown’s Battlegrounds may intermittently experience an application crash when changing post-processing settings.
    Radeon Settings may experience an application hang when loading the performance histogram in a game profile through game manager.
    Update Notifications may sometimes incorrectly list the currently installed driver as an available upgrade.
    Apex Legends™ may intermittently experience line corruption on AMD Radeon VII.
    Footnotes
    RS-287 Testing conducted by AMD Performance Labs as of Feb 8th, 2019 on the 8GB Radeon™ RX 590, on a test system comprising of Intel i7 7700K CPU (4.2 GHz), 16GB DDR4 memory, and Windows 10x64.PC manufacturers may vary configurations, yielding different results. Crackdown 3 (DX12) with the ultra-preset at (1920x1080), when running Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.1, the Radeon™ RX Vega 64 scored an average 87.6 FPS while Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 scored an average 92 FPS. Therefore, in the above comparison, Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 shows 5% greater performance. All scores are an average of 3 runs with the same settings. Performance may vary based on use of latest drivers.
    Package Contents
    The Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 installation package contains the following:

Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 Driver Version 18.50.21.01 (Windows Driver Store Version 25.20.15021.1007)

• Sonunda vega kartlar için wattman ayarların kaydolmama sorunu düzelmiş 19 a geçmenin vakti geldi.
    Yalnız wattmande ayar yaparken adım adım kaydetmek lazım tüm ayarları tek seferde kaydedince hata oluyormuş.

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.