Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: adige_cenk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.077
Cevap
188
Favori
1.339.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.2 whql kurduktan sonra trixx ile oc yapamiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu AMD artık tek başına sürücüleri sunmuyor mu, herşey tek pakette mi?

eskiden ne güzel sadece xxx_dd.exe dosyasını indiriyorduk yetiyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 8 Mart 2012; 10:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

12.2 whql kurduktan sonra trixx ile oc yapamiyorum .

çok ilginç tirixx , gpu-z ... 12.2 driveri whq sertifikalı olarak görmüyor bütür sorunları beta versiyonunda yapardı.

edit: afterborner'da driveri 12.3 olarak görüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 8 Mart 2012; 18:02:17 >
  • AMD herhalde sürücü bölümüne birkaç yeni eleman aldı , adamlar işi çabuk kavrasın diye haftada bir sürücü çıkartıyolar...8.95 betayla devam
  • Ben bugüne kadar hiçbir sürücüsünde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yaptığım tek şeyde eski sürücüyü kaldırmak yeni sürücüyü yüklemek. Belkide çok detaylarla boğuşmadığım içindir.
  • video izlerken renk sorunu var yeni driverda.12.1 e devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xit

quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

Orijinalden alıntı: Xit

7970 için win 8 driverı var mı ?

Added support for HD7970/50, HD7770/50 Win8 CP için modlanmış sürücüsü var aşağıdan indirebilirsiniz...

teşekkürler
    resmi sürücüsü çıkmasın.ı beklicem... ;)

Windows 8 için 7970 de sorunsuz çalışıyor ati nin son çıkardığı driver. ccc ve diğer özelliklerde dahil...Modlanmış sürücüye gerek yok anladığım kadariyle...

• 12.2 whql yükledim fakat bu seferde radeon pro çalışmıyor.Radeon pro benim için olmassa olmazlardan.Bazı oyunları bu program sayesinde sorunsuz oynuyordum.
  • Arkadaşlar en iyi sürücü hangisi oyun performansı için hangisini önerirsiniz
  • @lifeefes22
    Kişisel olarak; kartın kutusundan çıkan "si di" içindeki sürücüleri kullanırım hep. Şu ana kadar hiç başım ağrımadı.
  • Arkadaşlar sitede driver olarak 12.2 olarak gözüküyor indirkende aynı şekilde ama kurduktan sonra ccc açınca yazılım yerinde 12.3 olarak gözüküyor neden acaba
    Birde bu driverden sonra fifa 12'de normal offline maç yaparken bişey yok ama,online oynarken sürekli takılmalar oluyor,cs'de ping düşer ya o tarz takılmalar oluyor,anlamadım gitti...
  • Arkadaslar merhaba benım sorum sorunum su

Catalyst control centet da 3d oyun ayarlarında mınmap ayarları kutucugu
    overdrıvede kendılıgınden sıstemı denetleyen oc degerlerını deneyen bolum cıkmıyor gecenlerde format sonrası nasıl olduysa bu soledıgım bolumler gelmıstı tekrar format attım son drıverı kurdum fakat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

konu corba oldu valla ya , hangisinde oyunlar en iyi performans olarak en iyi sonucu veren hangisi bilinmiyor 50 tane version suruculer var napacagimizi sasirdik saka gibi ya adamlar dergi gibi haftalik surucu cikariyor

katılıyorum
  • 12.2 whql kullanıyorum.bat3 de gayet ıyı.su ana kadar sorun yasamadım.ıstedıgınız oyun varsa bende mevcutsa deneyebılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

12.2 whql kullanıyorum.bat3 de gayet ıyı.su ana kadar sorun yasamadım.ıstedıgınız oyun varsa bende mevcutsa deneyebılırım.

hocam nfs the run mevcutmu
  • 12.2 whql de oc yapabilen varmı ? bende ne trixx ne de msi afterburner oc yapabiliyor
  • Ben yapıyorum, Aburner'da sıkıntı yok. 810 > 950Mhz
  • Bir de şöyle bir şey olmuştu

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.8.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

arattığımda

www.overclock.net
    "AML Device Install" What is it??? - Overclock.net - An Overclocking Community
    http://www.overclock.net/t/1216640/aml-device-install-what-is-it

Bir bakın OC yapamayanlar

AVG PC Tune-up'tan başlangıç dosyalrına baktığımda; AML Device Install.ink diye bir şey görüyorum. Muhtemel sürücü esnasında başlangıca atılıyor ve bir sonraki başlangıçta kuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 11 Mart 2012; 19:32:05 >

• Yalnız ben de CrySis 2'ye giremiyorum. Açılış ekranında donup kalıyor?
  • 8.96 28 February Driverini yükledikten sonra OverDrivedaki fan ayarıyla oynadım oynamaz olaydım. Hızı değişitirip Uygula dedikten sonra, ekran karardı ardından bilgisayar kendine reset attı. Overclock ayarlarım sıfırlandı. Her şey oldu anlayacağınız. 8.95 17 January adlı drivera geri döndüm. Bununda açılışta CCC geç açılıyor 8.93 te böyle bir problem yoktu. AMD Driver konusunda aptalca işler yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.