Şimdi Ara

AMD A8 7410 vs İntel i3 6006U Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop alacağım aradığım fiyat bandında genelde bu iki işlemci türüne sahip cihazlarla karşılaşıyorum.
    Oyun oynamayacağım ama web de takılmadan gezinebileceğim aynı anda iki üç program açıkken kasmasın istiyorum.(öyle eksterm programlar değil misal word dosyası açıkken hem müzik uygulaması çalışsın hemde web sayfalarında dolaşayım)
    Donanım dünyasından epeydir uzağım internette Türkçe kaynakta bulamadım onun için size sorayım dedim.

• Amd den uzak dur. İ5 olsun en az işlemci de. U serisi zaten çoğu 2 çekirdek . İ5 6xxx ki bir şey olsun en az. Ben t7700 core 2 ile bile ssd sayesinde bir de 4gb ram var. Matlab + word + Excel + pdf açık en az 10 sekme internet sayfası rahat kullanıyorum mesela. Oyun oynamayacaksan i3 de yeter ama niye daha iyisi olmasın i3 ü satması zor ileride. Yoksa fazla bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam forumdan bir arkadaştan 2. nesil i5 işlemcili bir dell vostro aldım sanırım işimi görür
  • aynen fazla bile. güncel işlemciler u serisi olanlar 6.nesil u serisi 2.nesil düz i5 e denk. güle güle kullanın bir ssd takviyesi ile uçak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    120 lik ssd de varmış üzerinde zaten cihazda ssd ve 8 gb ram olması cezbetti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel Core i5 9500f hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.