Şimdi Ara

amd 8320 fx soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd 8320 kullaniyorum. oda ust katta oldugu icin cok sicak . makina renderda kitleniyor. acaba macunumu yenilesem ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stok fan mi kullaniyorsun

• Sistemde oc varmı bir de klasik olucak ama soğutucu işlemciye tam temas ediyorum?

• Macunla yada temasla alakası olduğunu sanmıyorum FX işte
  • Kasanın içinin fotoğrafını atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Macunla yada temasla alakası olduğunu sanmıyorum FX işte

fx işte derken?????
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Isınan işlemciler soğutma iyi olmadığı taktirde uçarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

Macunla yada temasla alakası olduğunu sanmıyorum FX işte

fx işte derken?????

Bildiğin fx işte diye küçümsemiş fx i neyi anlamadın.Fxler hiç ısınmıyo de bide hiç şaşmayım.

@kerem_max
    Hocam aynı işlemciyi ve deepcool gammax s40 kullanıyorum sıcaklık derecelerini atarsanız yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Tuncay -- 23 Haziran 2016; 17:13:01 >
  •  amd 8320 fx soğutma

After effects te render alıyorum. sıcaklık artıkca BİP sesi geliyor. Format attıktan sonra böyle oldu.... 70 derecede BİP diyor...
  •  amd 8320 fx soğutma

Şuan ise boşta. hiçbirşey yapmadan ki hali...
  • ÖMÖDÖ ÇÖK ÖSÖNÖYÖ

amd 8320 fx soğutma
  • Bence sıkıntı işlemci fanında. Çift bakır boru var ve uzun süre çok fazla sıcaklığı tutamıyor sanırım.

Tabii termal macun kontrolü yapmakta da yarar var. İşlemci de overclock var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

ÖMÖDÖ ÇÖK ÖSÖNÖYÖ

amd 8320 fx soğutma

Dostum stok fan kullanmıyorsun herhalde

• kerem_max K kullanıcısına yanıt
    Dostum bi ayar vardı herhalde biostan işlemci belli sıcaklığı sen ayarlıyordun tam emin değilim bi araştırmayı dene belki çıkar.

• Deve Tuncay kullanıcısına yanıt
    80 Liralık 3x6o HDT borulu Xigmatek Loki II kullanıyorum 92MM fanı var yani öyle çok ta iyi bir şey değil.
  • boşta sıcaklık iyi değil Macun yenileme işlemlerini uygulayın birde kullanılan soğutucu marka vs anakart vs bişeyleri belirtmemişsin bakalım yük altında boşta max rpm değerleri yeterlimi bilgisizce ve amacı bozuk olan yorumlara aldanmamak gerek arkadaşım (bilinçsiz yoruma) soğuk istiyorsan git sıvı azot kullan şu sıcaklarda amd-intel fark etmez ısınır heleki işlemci bu daha çok ısınır bu mevzu amd mevzusu değil sıcak çalışan bileşeni soğutma sorunu 83 derecelerde çalışıp performans sorunu yaşayan intel kullanıcıların konularını unutmadık fx batmasın size kullanmadığınız işlemciyi yermenin alemi yok kullanmayı bilen adam mutlu mesut götürüyor beklentisi ölçüsünde....

Render işlemi için işlemci sıcaklıklarınız yüksek anakart vs bios yada masaüstü uygulamasından threshold değerini yükseltmeniz şahsen 80'e çekmiş bulunuyorum ki işlemcim bu değerleri asla görmez max 62-63 derece normal şartlarda bu değerlerde voltaj keser stabilite bozar vs ancak kullanılan soğutucunun işlevi burada önemli istenen yada beklenen değerleri alamıyorsanız macun,işlemci soğutma blok,fan bakımlarının ardından soğutma seçeneklerinizi değiştirmeniz yönünde bilgi verin bakalım buradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 2 Temmuz 2016; 0:08:40 >

• quote:

80 Liralık 3x6o HDT borulu Xigmatek Loki II kullanıyorum 92MM fanı var yani öyle çok ta iyi bir şey değil.

Dostum bence stok fan kullanmayıp amd nin ısınmadığını idda etmek komik olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Tuncay

quote:

Dostum bence stok fan kullanmayıp amd nin ısınmadığını idda etmek komik olur.

Aklı başında adam STOK FAN İLE KULLANACAĞIM diyip AMD almaz zaten

Geçen gün bi arkadaşın FX 4100 işlemciye 8350 soğutucusu taktım kasa havalanıp uçacak sandım maşallah jet motoru gibi stok fanlar

• Stok fanla hem fx-4100 hemde fx-8320 kullandım oc yapılmadığı takdirde zerre kadar ısınma sorunu yoktu bi bitmedi bu amd fx ısınır geyikleri kullanmasak inanıcaz

Yinede serin çalışsın denirse ben fx-8320 stok fanı sadece ses yaptığı için xigmatek red scorpion kullandım ki hala kullanıyorum hava soğutmada çok çok iyi bir ürün.

amd 8320 fx soğutma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.