Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürücüyü kaldır derken denetim masası program ekle kaldırdan amd catalyst i mi silcem yoksa farklı bi yerde mi sürücü kaldırma?

Not: Hocam dediklerinizi sirasiyla yaptim kaldirdim, gonderdiginiz linkteki en alttaki 13.11i indirdim ve simdi standart vga ekran karti vb bise yaziyor ve daha bu mesaji yazarken goruntu yine gitti telden yaziyorum su an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaxe -- 12 Aralık 2013; 14:05:33 >
  • bu şekilde görünüyor şu an driverı kurduğum halde.
     AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

not: aygıt yöneticisinden update driver dediğim zaman da en güncel driver kurulu zaten diyor. ekran kartının fanları çalışıyor bağlantılara baktım sıkıntı yok. power mı yetersiz kalmaya başladı acaba bilmiyorum.
    Not2: 13.9 u indirdim artik gorunuyo ama bu defa da 2dk bile acik kalmiyo goruntu gidiyo direk bi yardim yav. Kafayi yemek uzereyim ekran kartim bozuksa gideyim garantiye verim olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaxe -- 12 Aralık 2013; 15:53:38 >

• emaxe kullanıcısına yanıt
    power kaçlık? Sağlam bilgisayarda deneyiniz mümkünse kartı. Sonra sizinkine format atınız icabında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

power kaçlık? Sağlam bilgisayarda deneyiniz mümkünse kartı. Sonra sizinkine format atınız icabında.

500 watt ama thermal take kasanın içinde gelen bi power supply dı yani çok da güven vermiyo kasayla birlikte 120tl ye almıştım vatandan düşünün. format attım zaten kaç defa. driver sorunun çözdüm şimdi de oyun açmaya çalıştığımda reset atıyo pc. başka ekran kartıyla denedim aynı. anakarttan şüphelenmeye başladım iyice.
  • Arkadaslar, 2 aylik sapphire 7870 o.c yi 300 tl ye aldim vatan faturali, fiyat uygunmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emaxe

quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

500 watt ama thermal take kasanın içinde gelen bi power supply dı yani çok da güven vermiyo kasayla birlikte 120tl ye almıştım vatandan düşünün. format attım zaten kaç defa. driver sorunun çözdüm şimdi de oyun açmaya çalıştığımda reset atıyo pc. başka ekran kartıyla denedim aynı. anakarttan şüphelenmeye başladım iyice.

PSU deneyebildiniz mi? İyi bir PSU da denemek lazım. Gerçi reset atmasının bir çok nedeni olabilir. CPU fan iyi çalışmıyor olabilir. Oyunda çok ısınınca resetliyordur. Sıcaklıkları kontrol ediniz. Fanı temizleyin, toz filan varsa. Ram leri kontrol etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastGunslingerTR

Sapphire 7850 2gb ile battlefield4 de belirli yerlerde takılmalar yaşıyorum.7850 kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu ve kaç fps alıyorsunuz?

Win 7 için normal bir durum bu. Win 8 kullanıyorsanız olmaması gerekiyor bunun. İki işletim sistemi arasında dağlar kadar fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Sapphire 7850 2gb ile battlefield4 de belirli yerlerde takılmalar yaşıyorum.7850 kullanan arkadaşlar hangi ayarlarda oynuyorsunuz oyunu ve kaç fps alıyorsunuz?

Win 7 için normal bir durum bu. Win 8 kullanıyorsanız olmaması gerekiyor bunun. İki işletim sistemi arasında dağlar kadar fark var.

Win 8.1 yüklü hocam. Özellikle siege of shangai haritasında d haritasının olduğu yerde fps 40 lara iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Win 8.1 yüklü hocam. Özellikle siege of shangai haritasında d haritasının olduğu yerde fps 40 lara iniyor.

Grafik ayarlarında son 3 ayarı kapalı konuma getirip diğerleri ultrada deneyin.

• Benide ekle
    Asun Ati Radeon 7870 Directcu II DirectX 11.1 2 GB Gddr5 256 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

Arkadaslar, 2 aylik sapphire 7870 o.c yi 300 tl ye aldim vatan faturali, fiyat uygunmudur?

Harbiden bedava'ya almışsınız
  • Arkadaşlar şu konuda yardımlarınızı bekliyorum :(

http://forum.donanimhaber.com/m_85661427/f_//tm.htm#85661427
  • Bayağıdır buralara uğramadığımı fark ettim. Sapphire DualX 7850'ye voltage unlock BIOS atma problemini TPU forumlarından biri sayesinde çözebildim ve artık 1.3v'a kadar verebiliyorum Testler şu an pek başarılı gitmiyor gerçi ama biraz daha uğraşla uygun hız/voltaj/sıcaklık/fan dengesini kurarım heralde. Çok çektirdi şu kartın BIOS olayı da ya, neyse gelişme olursa yazarım konuya
  • 2 gb saphire hd7850 almış bulunmaktayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeerzan

2 gb saphire hd7850 almış bulunmaktayım :D

Hayırlı olsun.
  • arkadaşlar selamlar, daha evvel de belirttiğim gibi amd 7870 xt ekran kartı kullanıyorum. şuan ki tüm oyunları ultra ayarlarda gayet rahat oynuyorum. donma takılma vs. herhangi birşey yaşamıyorum. size sorum şu olacak. az evvel grid 2 oynadım (en yüksek ayarlarda çözünürlük 1920x1080) . yaklaşık 2 saatin sonunda gpu sıcaklığı 71-74 derece arasındaydı. bu değerler normal mi sizce ? dediğim gibi görüntüde felan hiç bir takılma vs. yok. call of duty ghost ta da 62-67 derece arasında oluyor. bu değerler hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
    not : kasanın önde 1 adet fan, arka kısımda ve yan kısımda da 1 er adet fan var, her biri 14 cm.
  • asus hd 7850 kullanıyorum 1 tane daha alıp cf yapoma düşüncem var. şuan bu kartı cf ile kullanan arkadaş varmı perfonmans artışı nasıl? yani kısacası değermi?
  •  AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

Eklermisin kartım:Sapphire HD7850 2GB
  • 2 gb 7850 varsa iyi olur. Burda incelemesi varhttp://forum.donanimhaber.com/m_82874682/f_//tm.htm#82874682
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.