Şimdi Ara

AMD 64'de 'Soğutucu' takmak gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, geçen gün bilgisarcıya gittim, AMD 64 almak istiyorum dedim bana

ama AMD 64 masraflı olur sana İNTEL P4 vereyim dedi nedeni ise;

AMD 64 ler çok ısınıyor ve power dan çok güç çekiyor ve

bunun için 45$ lık, gerçek 450w lık soğutucu takmak gerek dedi..

ben birde sizlerin fikrini almak istiyorum.... gerçekten bu soğutucuya çok gerek varmı?

• supply demek istiyor isen artık herkes kabul ediyor ki gerçek 300W altında bir supply alınmamalı.. p4-amd farketmez...

ama soğutucu işine gelince benim imzama bak istersen....
  • AMD cpu yu box seklinde alırsan zaten kutudan fan cıkıyor ve overclock yapmayacaksan o fan da
    yeterli oluyormus.Ayrıca gercek 450W lık psu hic gerek yok.gercek 300W olsun o bile yeterli gelir
    eger ileri seviye sistem kurmayacaksan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulReaver -- 20 Ocak 2005, 23:25:12 >
  • adam sana P4 kakalamaya çalışmış. ama sen de yememişsin. aferin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

adam sana P4 kakalamaya çalışmış. ama sen de yememişsin. aferin.

katılıyorum adam sanırım elindeki p4 leri bitirmeye calısıyo
  • Ben AMD 64 3000+ i Zalman 7000cu ile soğutuyorum. Hemde 1300 devir/dakikada. Ama OC ile uğraşmıyorum.
  • benim AMD64 'ten çok iyi performans almam için bir soğutucu takmam gerek yani, dimi?

birde AMD'nin kendi fanının çok zayıf kaldığını ve ısınma sonrası reset attığı söyleniyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen power supply almıycam arkadaşım sen iyi bir işlemci soğutucusu alcan var öle 45 50 dolara güzel soğutucular
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulReaver

quote:

evet belki olabilir, ama adamda;

Genelde AMD daha iyidir daha hızlıdır fakat, ADM'yi kullanmak(iyi perfonmas almak için)
    biraz masraf yapmak gerek dedi işte ben buna takıldım...

• o.c. olayına girince fanlara, heatsinklere de bulaşırsın merak etme. thermalrightlar seni bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

quote:

Genelde AMD daha iyidir daha hızlıdır fakat, ADM'yi kullanmak(iyi perfonmas almak için)

benim tek masrafım..... daha önce patlayan supply'ımı şuan kullandıım TAGAN ile deiştirmek....
    1800+ warken yanmıştı...

soğutma için ewet iyi soğutmanın avantajı war... ama ben BOX soğutma ile imzama yazdım alabildiğimi

• quote:

Orjinalden alıntı: KKM_THEMASTER

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

quote:

benim tek masrafım..... daha önce patlayan supply'ımı şuan kullandıım TAGAN ile deiştirmek....
    1800+ warken yanmıştı...

soğutma için ewet iyi soğutmanın avantajı war... ama ben BOX soğutma ile imzama yazdım alabildiğimi

ok. saol

• alakası yok.zaten iyi bir psu alman gerek ve yeter şart.elinde belki amd64 yoktur.sana intel satmak istiyordur.
  • amd64 alıcaksan illaki güç kaynağın ii olmalı tabiki aynı sınıfta 3,4ler flnda ii power ister bu her zaman şart fana gelince yetinme bence içinden çıkanla ne olur ne olmaz
  • bence o bilgisayarcı biraz bilgisiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhantomX

bence o bilgisayarcı biraz bilgisiz...

+1
  • amd tavsiye ederim okadar ısınmıyor kendi orjinal fanı yeterli
  • iyi bir psu ile saglam bir board aldıgımızda amd 64 bit lerin box fanı yeterli oluyormu o/c icin ?
  • bende amd 64 2800+ var kasa sp mi codegen mi rtam emin değilim (ucuz bir şey) 350 w ama hiç bir sorun yok.Ama eğer aopen falan alacaksan 300w da yeter (Gigatek de böyle düşünüyor) ayrıca amd 64 te herhangi bir ısınma sorunu yok.power ın biraz yüksek olması lazım o kadar.o adamda muhtemelen amd yoktur
  • soğutucu almana gerek yok baksana CPU: AMD anthlon 64 3000+(günlük 9*255FSB)(Max FSB:302FSB*8)(Max Mhz:270*9) (BOX Cooler)==} box coolerla oc yapmış. amd64 ler piyasadaki en soğuk işlemciler. forumları okursan anlarsın. p4prescotlar 80 derecede çalışırken amdler (en azından benimki) 50 derecenin üzerine kolay kolay çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.