Şimdi Ara

amd 3800x2 mi core duo 6300 mü???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni bi sistem toplamayı düşünüyorum ama işlemcide biraz karasız kaldım
    amd dualcore 3600x2 2000 mhz s940(am2) 155 usd+kdv
    amd dualcore 3800x2 2000 mhz s940(am2) 169 usd+kdv
    intel coreduo e6300 1,86ghz 189+kdv

amd lerin model noları farklı ama hız aynı nedense ,intel ise daha pahalı ,intel 65nm teknolojisiyle üretilmiş amd ler 90nm ,hangisini tavsiye edersiniz ,bnm aklım intelde kaldı ama bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.tavsiye ettiğiniz ürün için sebebp belirtirseniz daha açıklayıcı olur ,şimdiden yardımlarınız için tşk ederim, en extrem sistemler sizlerin olsun

• Her şekilde her koşula havada karada suda gazda plazmada heryerde dünyada ayda yerin 10 kat altında c2d e6300 o işlemcilerin en az 2 katı gücünde.1.86 olduğuna bakma amd dengi o işlemcinin 4800 falan overclock yapınca amd nin şu anki en hızlı işlemcisinden çok daha hızlı ve güçlü klas bir işlemci.

Sakın amd alma hatasına düşme amd öldü artık
  • amdnin yeni mimarisi cıkana kadar amd ring dısında

amd alma e6300 3800x2 degil onun babalarına kafa tutuyor
  • Karada havada denizde yer altında uzayda ve günes sistemi dahil e6300
  • E 6300 DAHA İYİ Bİ İŞLEMCİ OLABİLİR AMA AMD DE ONDAN AŞŞAĞIYA KALMAZ BEN ŞİMDİ ALCAK OLSAM E 6300 ALIRDIM AMD BİTTİ DİYEN ARKADAŞA DA BİRAZ BEKLE DİYORUM AMD SON HAMLESİNİ YAPMADI DAHA
  • amd şuan için bitti ama tabiki yeni bişeyler çıkartacak sonra intel sonra amd sürüp gidecek bu böyle rekabet olmasa ne olur bizim halimiz
    işlemci olarak tabiki 6300
  • yorumlarınız için tşk ,bende zaten 6300 düşünüyordum ama yinede bi soram dedim ,herkes aynı fikirde olduğuna göre banada intel forever demek düşer ,şuanki işlemcimde intel p4 630 ama değişim zamanı geldi tabiiki
    birde 6300 destekli iyi bir o/b vga lı 200 ytl yi geçmeyecek anakart tavsiye edebi,lirmisiniz? ekran kartı almaya bütçem müsait diil şuan için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 6300 tabiki
  • aMD SADECE 5 aydan beri intele'geçilde.Ya intel 3 yıldan beri amd'ye geçilmişti.Yok amd bitti mahvoldu bunlar palavra eğer ölseydi intel ölürdü

• bence e6400 alın overclock potansiyeli daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ddelphi

aMD SADECE 5 aydan beri intele'geçilde.Ya intel 3 yıldan beri amd'ye geçilmişti.Yok amd bitti mahvoldu bunlar palavra eğer ölseydi intel ölürdü

İntel olurse bılgısayar pıyasası+bıll gates+mıcrosoft un olmesı lazım buda ımkansız o yuzden Intelı Amd nın babası gelse bıtıremez bu saatten sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

İntel olurse bılgısayar pıyasası+bıll gates+mıcrosoft un olmesı lazım buda ımkansız o yuzden Intelı Amd nın babası gelse bıtıremez bu saatten sonra

kesinlikle katılıyorum, sonuçta artık intel piyasada tekel önce de hep böyleydi bence bundan sonra da hep böyle olacak...
  • bir amd x2 kullanıcısı olarak intel e6300 u de test etmiş birisi olarak kesinlikle e6300 derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 5 Ocak 2007; 19:27:37 >
  • E6300 FOREVER...
  • iyi bir anakartla kullanabileceksen intel tabiiki.
    ben özellikle anakartları yüzünden core2duo seçerdim.
  • e6300.amd cıydım ama core 2duo benı mahvettı.bende core 2 duo dıyorum sana :)
  • e6300
  • pentium d 805 bile amd leri yiyip bitirdikten sonra amd dualcore 3600x2 2000 mhz s940(am2) 155 usd+kdv
    amd dualcore 3800x2 2000 mhz s940(am2) 169 usd+kdv
    intel coreduo e6300 1,86ghz 189+kdv
    mi demek bile gülünç. neden çünkü e6300 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 7 Ocak 2007; 10:47:57 >
  • BlackeR arkadasım senden allah razı olsun bnde kafayı yicek durmua geldim...

bnde ssn gibi x2 3800+ ve e6300 takıldı kaldı ve ....E6300'a karar verdim...
    ekran kartı olarakta x1900GT düşünüyorum...(ayrıca bu kartı kullanan arkadaslar kart cok uzun hdd'ye değer mi? sanırm boyutlarını yazmsanız cok süper olucak .. elimizde patlamasın kart ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.