Olurmu beyler sol kanatta?sağ kanat hamit iyide adama top gitmiyor.Fatih hoca 2000 deki kadroya benzetmeye çalışıyor sanki ben öyle gözlemliyorum hep.
Kim?
Amrabatın o topu çekişleri içe doğru direk hasanşaşla çalıştıgı belli ediyor.Sanki çok iyi birşeymiş gibi öğretmiş
Olsa olsa Carrusca olur anca
adam ileride hiç birşey yapmadı yemin ediyorum hiç birşey yapmadı ileri adamı olmasına rağmen bugün bakıyorum ilah yaptı tüm gs taraftarları..
haa gs yendi tabii ki birşey demiyorum ama en zayıf halkaydı gs de bugün bu adam ve bununla birlikte umut ve burak...
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_mehmet
adam ileride hiç birşey yapmadı yemin ediyorum hiç birşey yapmadı ileri adamı olmasına rağmen bugün bakıyorum ilah yaptı tüm gs taraftarları..
haa gs yendi tabii ki birşey demiyorum ama en zayıf halkaydı gs de bugün bu adam ve bununla birlikte umut ve burak...
fener defansını yordu illa bişey yapması gerekmiyor hasan şaşta öyleydi milleti geçip golmü atardı hayır ama defansı yorardı ben amrabatı görünce hep hasanşaş geliyor aklıma ortada bi hakan şükür eksik.onada burak desek
Bu sene yediğimiz en büyük kazıktır. Adamın tek bildiği şey azıcık sola gidiyor duruyor sağa çekiyor ve içeri bakmadan kesme orta açıyor. Sadece bu özellik için 8 milyon euro verdik malesef.
Olmaz , adam geçemiyor ki yahu bir kere , hadi 21 yaşında olsa belki öğrenir dersin 25 yaşında adam , düz hesapla 10 milyon para uçtu gitti.
Harbi Hasan Şaş ne oyuncuydu yaa.
quote:
İlah yapanların ben genel olarak G.saray maçlarını takip ettiğinede, maçı izlediğinede, futboldan anladığınada inanmıyorum, ihtimalde vermiyorum. Adama 8,5 milyon euro bonservis verdik, sen bide sol açıksın, ya kardeşim git bi adamın üzerine bir çalım at, bir hareket yap, bir ara top at, bir orta aç. Sana bu paralar maçı değiştir diye verildi, bir yaratıcılık göster, bir sazı eline al.
Adamın istatistiklerine baktım maç sonu 7 orta açmış isabet yok, daha da ne diyeyim. Çok koşuyormuşta, yürekten oynuyormuş. Al altyapıdan fizik kondisyonu iyi olan bi adam, koşsun dursun o zaman orda...
quote:
Gökhan, hücumcu bir bek.En önemli, hatta tek özelliği diyelim.Sen hiç atağa çıktığını gördün mü ? Nedeni Amrabat'tır.Yeni jenerasyonun en iyi hücumcu beki Rafael'i bile çıkartmadı yerinden.Bu adamın özelliğide budur.Son dakikalarda da iyi mücadele etti.Sahanın en iyilerindendi.
quote:
Orijinalden alıntı: The Hobbit
Kim?
İnce yakalamış arkadaş.
Konuya dönersek zaten şuan Hasan Şaş gibi Amrabat. Sürekli sağa sola çekiyor topu sonra orta deniyor. Ortaları ve pasları biraz düzeltse harika olacak. Hırsı ve gücü çok iyi zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: The Hobbit
Kim?
Amrabat olurda Ambarat'tan bi cacık olmaz
hasan şaş ın yarısı olsun bonservisinin hakkını vermiş olur
daha iyi olacak
adam ip gibi diziyordu kayserideyken buraya geldi hasan şaş gibi üstüne git sağa çek saçma bir orta yap taktiği edindi. büyük ihtimal hasan şaş vermiştir bu taktiği. adamı geliştireceklerine körelttiler.
tırnagı olamaz
Bu denli bireysel oyuncuların daha büyük takımlara gittiğinde oyun planına alışması zaman alır. Amrabat ilk haftalarda nasıldı bir de şimdi nasıl gün geçtikçe formu ve performansı artıyor. En geç seneye kendini bulur. Rahat olun.