Şimdi Ara

Amazonun MNG Kargo tercihi ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemize yeni giren ve gayette iddialı giren Amazon, kargo şirketi olarak MNG kargo ile anlaştı.

    Bu konu hakkındaki forumdaşların fikirlerini beyan etmesi için uygun ortam oluşturulmuştur.

    Herkesin fikirlerini özgürce beyan etmesini diler iyi forumlar dilerim.

    NOT : Sonuç bu olacak kargo işi şubeden şubeye değişir!



  • Benim en sevdiğim kargo şirketi açık ara mng kargo. Şimdiye kadar kaç kere evde yoksam arayıp nereye bırakalım dediler, yandaki esnaflara bıraktırdım hep. Ama yurtiçi vs zil çalıp gidiyor hatta bazen çalmıyor bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo firmalarının hepsinde çeşitli problemler var fakat benim yaşadığım sorunlara bakarsak MNG diğerlerine göre bence daha iyi. Amazon oldukça iyi bir tercih yapmış.

    Benim evime yakın olan MNG şubesi'nin güzelliği de olabilir gerçi bilmiyorum ama şu ana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım.

    Yurtiçi'nin geldik bulamadık muhabbeti çok sık oluyor. Aras bazen sabahın 9'unda bazen akşam 9'da bile kargo getirdikleri oldu. Dağıtım saatleri biraz dağınık.

    Sürat fiyat performans bir firma çok eleştirmek istemiyorum, çok ucuza taşıyorlar haliyle sorunları mevcut.

    Mng iyi olmuş açıkçası sevindim.
  • Yurtiçi ve arastan iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şubeyle alakalı bence. İstanbuldaki evimin yakınındaki MNG kargo rezalet Yurtiçi kargo mükemmel. Şu an Eskişehir'deyim Yurtiçi İstanbuldaki MNG'den de beter, MNG yi cuma günü deneyimlerim sanırım bakalım onlar nasıl.
  • Şube ile alakalı bir durum. Mng kargo genel merkezi arayıp şikayet edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış amazon’a ups yakışırdı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aras kargo olsaydı
  • Mng arastan bile daha rezil 2 haftada zor ser aldim ürünlerimi Allah korusun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum şehirde en son ne zaman eve teslim kargo aldığımı hatırlamadığım için ürün 5 10 TL fazla bile olsa başka siteleri tercih ediyorum. Çok uygun fiyatlı ürün olmadıkça alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
  • Geçen Cuma verdiğim sipariş bugün itibariyle hala teslim edilmiş değil 😔
    Amazon gerekli yaptırımı yapabiliriz dedi napar bilmem 🤷‍♀️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişim 28 Kasım sabah 9da şubeye gelmiş fakat nieyse 29 Kasım'da teslim olacak diyor. Sanırım yaptıkları anlaşmaya göre falan
  • Şubeden şubeye değişir. Şubenin çalışanlarından tut, o bölgedeki sevkiyat yoğunluğuna, trafikten tut, bölgedeki binaların kat sayısına kadar sınırsız parametre var bu işte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mng den dağıtıcı elemanla deng geldim ama ondan alınan bir paket 3 günden beri yatıyor şubede. Şubede eve yakın gelecek ürününde ben iade edicem fazla onemsemedim neyse 4 gün sonra gittim şubeye şu ada paket varmi dedim var dediler ama dağıtıma dedi görevli 5 te gelecek o zaman alırsınız neyse 5 te gittim eleman orda görevli bayan sordu şu şahsın paketi nerde diye. Baktı bende yok o arkaya bak raftadir o bir baktı orda duruyor dedim neden gelmedi bana bu kaç günden beri elemanin dediği adrese gidildi kimse yok ve yetersiz. Ben adresime kargo istemiyorum genelde bu yalanları attıkları için aşağıda arkadaşın pc dükkanı var ona veriyorum büyük harflerle de not deyip buraya bırakılsın diyorum sonuçta bütün kargolar geliyor oraya neyse elemana dedim ki benim adresi geç orda ne yazıyor şu bilgisayarcıya bırakılsın ev ile aynı zaten evin altı burayida mi bulamadın dedim eleman kem kum. Kafalarına göre yani duzelmezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 4 ürün aldım 2 si baya geç geldi 1 tanesi normal zamanda geldi bir tanesi de beklemedigim şekilde hızlı geldi 😁 ama UPS tercih edilebilirdi sanki 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mng benim bütün kargolari gecikmeden getirdi , nazar degmesin 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abdde ups ile çalışıyorlardı. Burada da o olur diye düşünmüştüm. Anlaşılan amazon.tr amazonun degil de tr mantığını tercih etmiş.



    Tabi su ana kadar mng ile sorun yaşamadım. Genel olarak şubeye bağlı olarak sorunlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Abdde ups ile çalışıyorlardı. Burada da o olur diye düşünmüştüm. Anlaşılan amazon.tr amazonun degil de tr mantığını tercih etmiş.



    Tabi su ana kadar mng ile sorun yaşamadım. Genel olarak şubeye bağlı olarak sorunlar var.
    Çalıştığım firmada biz UPS ile ürün gönderisinde bulunuyoruz. Bize bakan Satış Temsilcisinin söylediğine göre UPS, Türkiye'de e-ticaret sitelerinden olabildiğince uzakta kalmaya çalışıyormuş. İşlem hacimleri çok yüksek olduğu için hem kargo firması olarak onlar kazanamıyor hem de operasyonel iş yükü çok fazla. 1,5 seneden beri kargo firmaları bu durumun farkına vardığı için ufaktan ufağa e-ticaret sitelerinden uzaklaşıp bizim gibi şirketlerin gönderileri ile uğraşıyor. Hem kazancı onlar için daha fazla hem de operasyonel iş yükü az.

    UPS'in kurumsal müşterisi olarak kendilerinden de çok memnunum. MNG Kargo ile yaşadığımız sorunlardan sonra kendileri ilaç gibi gelmişti.




  • Siz adamların sizi düşündüğünü falan mı sanıyorsunuz? Firmalardan teklif alıyorlar, en iyi teklif veren firmayı seçiyorlar. Belli ki en mantıklı teklifi MNG vermiş. Kaldı ki kargo firmaları arasında en düzgün çalışan firmalardan biri.

    UPS burada bahsettiğiniz türden kargo taşıması yapmıyor. DHL ve TNT gibi. Spesifik ürünleri taşıyorlar. Ayrıca dağıtım ağları diğer kargolar kadar geniş değil. UPS seçtiklerinde büyük şehir dışındakiler " kargom 1321 gündür gelmedi" diye ağlar yoksa.
  • Ben hic sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.