Şimdi Ara

Amazondan RX470 alıcam bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önce sapphire aldım cw çıktı gece pcyi açık bırakıyorum mecburiyetten yanımda durması lazım sürekli cw sesi normal uyanıkken umrumda olmuyor ama yatınca cızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kafamı beynimi ağrıttı bildiğin uykumu bozuyor hangi marka tavsiye edersiniz elimdekini mahalledeki kafe sahibine sattım gene rx 470 alıcam ama cw ihtimali düşük bir marka olsun onu istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

https://www.amazon.com/ASUS-STRIX-Radeon-Graphics-STRIX-RX470-O4G-GAMING/dp/B01JS2UFDM/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1481474605&sr=1-1&keywords=rx470

bunu alasım var ama genede bi soriyim dedim teknik bilgi sahibi olan varsa su kart daha kaliteli malzemeden felan üretilio diyen onu alırız

• Rxlerde en son alınacak markadır asus. Yine sapphire alın yada msi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cw her markada çıkabilir, yani şu markada kesinlikle yoktur gibisinden bir şey söyleyemeyiz. önemli olan çıkan ses rahatsız edici seviyede mi? ayrıca mesajınızda gece pc'yi açık bıraktığınızda dahi ses geldiğini belirtmişsiniz şu ana kadar full yüke girmeden cw sesi çıkartan bir ekran kartı görmedim. farklı bir parçadan gelme ihtimali olabilir mi? psu mesela

onun dışında yurtdışından alınan ekran kartlarına ülkemizde bulunan teknik servisler bakmıyor bunuda bilgi amaçlı ekledim. herhangi bir arıza veya iade durumunda direk amazon ile irtibat kurmanız lazım.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Sapphire'de de fan sesi şikayeti vardı galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ben kullanıyorum her hangi bir şikayetim yok kasa fanlarıyla aynı seste. En azından backplate var soğutulmayan parça yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • XFX RX470 öneririm
  • Asus kullanıyorum. Memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Ben kullanıyorum her hangi bir şikayetim yok kasa fanlarıyla aynı seste. En azından backplate var soğutulmayan parça yok.

Konu AMD olunca en güvendiğim kart Sapphire oluyor şüphesiz. Yeri gelince ekstralar yeri gelince fiyatıyla memnun ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Pc acik birakmamin sebebi zaten yukte birakiyorum o yuzden ekran kartini kullanmaya devam ediyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cw ihtimali nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

cw ihtimali nedir?

Benim sattigim karttan bahsediyosaniz cw vardi ondan mecbur sattim ama genelini soruyosan o kadar kart aldik ilk defa basima geldi daha oncekilerde varsada bu kadar duyulmuyodu xfx yada asus almayi dusunuyom ya bakalim xfx tek fanli modeli var backplateli 650 liraya felan geliyor benim isimi gorur gibi cw felan cikmazsa bakalim vericem siparisi az daha arastiriyim markayi

• gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Ben cw nedir diye sormuştum aslında fan sesi mi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Yok kardesim tam teknik detayini bilmesemde kartin ustundeki bobinlerin esnek sarilmasindan kaynaklanan cizirti sesi insani gercekten sessiz bir odada deli edebilir

• enevre kullanıcısına yanıt
    Coil Whine kullanılan bazı indüktörlerin kalitesiz ya da yetersiz olmasından dolayı gelen cızırtı sesidir.
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim bilgin için gerçekten de insan rahatsız olur o sesden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.