Şimdi Ara

Amazondan işlemci anakart alamamak :D AMAZON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.com/Intel-BX80684I78700K-i7-8700K-Processor-GIGABYTE/dp/B0765GDX18/ref=sr_1_13?s=pc&ie=UTF8&qid=1517613760&sr=1-13&keywords=8700k

Arkadaşlar i7 8700K + bu anakart arkadaş toplamda 595$ (2240TL) Normalde türkiye fiyatı işlemcinin 1.700-1.900 arasında anakartta 1.400-1.600 civarında.
    Anakarttan gram anlamam. Belki de kardeş o anakartın yarı fiyatına şundan aynı performansıda alırsın diyebilirsiniz ama dikkatimi çekti. + olarak neden alamıyorum bunu türkiyeye gönderimi yok diyor zannedersem. Farklı bir satıcıdan işlemciyi tek almaya çalıştığımda ise türkiyeye gönderimi vardır diyor. Alırsam herhangi bir sıkıntısı olur mu? Sorunsuz olarak ulaşır mı elime. Küçükde bir korkum var ürünler tamamen 0 ürün oluyor değil mi.
    Garantisi var mı? Teşekkürler.

• en az yüzde 30 vergi eklemeyi unutmuşsunuz.
  • Vergiler dahil $718 a geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl hesaplıyoruz hocam. + olarak amazondan ürün almak mantıklı mı. Tamamiyle ürün 0 garantili mi geliyor
  • Bir hesapla giriş yapın, konumunuzu Türkiye olarak girin, fiyatın altında vergiler yazar.
    Sıfır ürün, garanti Türkiye'de geçersiz. Bence mantıklı.

• Johan Elmander kullanıcısına yanıt
    Sadece garantisi yok değil mi. Yoksa türkiyeden aldığın bi ekran kartı ram işlemci vs ile amazondan aldığın 1 e 1 aynı kalitede. Tek fark garantisi TR'de yok.
  • Evet öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam işlemcinin global olarak 3 yıl garantisi var ama anakartın garantisini gigabyte sitesinden kontrol etmekde fayda var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani amazondan da alsam tr de garantisi geçiyor i7 8700K nın değil mi hocam
  • Aynen öyle hocam.Ama ben bu güne kadar islemcisi ile sorun yasayan insan gormedim .Bu arada abim intelde calisiyor uzerinize afiyet personel indirimi ile i9 7900x ve gigabyte gaming 7 anakarti 1000 dolara aldım

• Öncelikle sağlıklı güzel günlerde kullanmanı temenni ediyorum. 2inci olarak ben amazonda türkiyeye gönderilebilir yazısı varsa gümrükte kalma şansı yoktur demi. Kesin direk kapıma er geç gelecek demek. İkinci olarak kdv felan ekleniyor mu total fiyatı nedir onu nasıl anlayabileceğim
  • Eğer amazon Tr ye gönderiyorsa senden cikabilecek kdv miktarini onceden urunu alirken aliyor.Ve gumrukte senden aldigi kdv miktarindan az oderse bu fazla aldigini sana iade ediyor.Evet amazondan aldigin urun kapina kadar gelir hicbir sorun olmaz hocam.

• yazmayi unutmusum .Tesekkur ediyorum, darisi başiniza

• He yani trye gönderilebilir diyorsa fiyatı neyse kesin odur sonra + felan binmeyecek doğru mudur. TR'ye gönderimi varsa otomatik kdvli fiyatını görüyorum zaten doğru mudur. Kusura bakma 5 iQ lu gibi sorular soruyorum ama bir şeye emin olmak istiyorum :)
  • Evet hocam urunun uzerine shipping ve import fees ddposit ucretini de ekleyin o toplam tutatari odeyeceksiniz sonra cebinizden hicbir sey cikmiyor

• https://www.amazon.com/G-SKILL-TridentZ-288-Pin-3600MHz-F4-3600C17D-16GTZR/dp/B01N4V82FW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1517701069&sr=8-1&keywords=3600+mhz+ram

bu mesela 279 + 56.58 dolar a geliyor toplamda ancak yanda free shipping var onla gelsem 279 dolara kapıma kadar geliyor mu doğrumudur. Onla alabiliyor muyum.
  • Hocam shipping olmasa bile yine import fee denilen gümrük vergisini ödemek zorundasınız, o da verdiğiniz örnekte yine 51$ tutuyor.
  • Free shipping trye yok hocam.Bu arada amazon.de sitesine de bak urunler icin.Orda da yine ayni mantik var.Vergisini odedigin icin gumruk vs. sikinti olmuyor.49€ ustu kargo ucretsiz.Tam fiyati gormek icin urunu sepete ekleyip odeme sayfasina kadar ilerlemen gerekiyor.

• trulli kullanıcısına yanıt
    Onu anladım hocam onu kesin ödüyorum ama TR'ye free shping yok dedi bir arkadaş ama sitede var gösteriyor. Gümrük vergisini ödeyip free shipping bulsam olmuyor mu
  • Dostum Vergisiz Getirebilme Şansın Olsa Daha Mantıklıdır Ancak Garantide Sıkıntılıdır Biraz Sonuçta Yurdışından Gelecek Ve Satıcılar Unknown
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.