Şimdi Ara

Amazon ve Enpara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amazon hesabı ve enpara hesabı açtım.amazonda kart ekle kısmından encard'ı ekledim ve bunun için 10tl yatırdım ücret aldı şu an 7tl var.Bugün baktım o 7tl paypal hesabına yatmış.Paypalda e cüzdana bastığımda solda 3tl yazıyor birde 1.09USD yazıyor.Yani doları 2.75'ten almış

bunun için birine danıştım ama yapamadım.bana dediği şu.Yeni hesap aç enparada ve para birimi usd olsun.O hesabıda varsayılan yap dedi.Çünkü alışverişlerde de paypal kendi dolar kurundan işlem yapıcak.Yeni hesap açtım ben para birimini dolar yaptım (türk lirasıda kendiliğinden işaretliydi kalkmıyodu) açtım hesabı fakat varsayılan yapamadım.Artık alışverişe hazır hale getirmek istiyorum hesabımı.Bu yüzden yardımcı olur musunuz?

• Yukarı
  • paranızı enpara kendisi çevirsin amazona çevirttirmeyin parayının değerini çok düşük alıyo en iyisi enpara
    işbankasında daha yüksek kurla çeviriyo bankadan çevirtin paranızı
    ayrıca enparayla direk ödeme yapabilirsin paypalla uğraşma o da kuru çok düşük alıyo tl yi ağlatıyolar resmen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mode03 kullanıcısına yanıt
    hocam ilk 2 cümlenizi tam anlamadım.
    Diyosunki yani amazona paypalı değilde direk enpara kartını gir öyle mi?
  • Hiçbiriisyle uğraşma kuveyttürk hesabı aç. Youtubeden bu ay 1500 lira geldi. 75 tlsini enpara kesmiş. Kuveyttürk hiç işlem ücreti almıyor.

• benimadimkuntakinte B kullanıcısına yanıt
    benim kuveyt türk hesabım var bankada bireysel emekliliğim var o yüzden açmıştım.kardeşim youtubeden 1500 lira niye gelio sana?
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    evet amazonda direk hesap ekleme en son alışveriş kısmında kart isteyince sadece enpara kartını gir oraya başka birşey yapma gerisini en para çevirir halleder zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paypal ile Ödeme Yapma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normal. Uluslararası kur farkı filan karışık şeyler var.

• ayrıca enpara mesela şuan kur 2.68 ise enpara 2.69 ya da 2.70 den çevirir ekstra da ücret kesmez daha önce hem işbakası hem de enparayla amazondan alışveriş yaptım ekstra ücret kesmediler kurları da makul seviyede

• Mode03 kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim sağol.Önümdeki hafta olursa sipariş vermeyi düşünüyorum takılırsam bi yerde yardımcı olmanı isterim.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    tamamdır buralardayım ben iyi akşamlar

• Dolar 2 küsür lira... Hadi 3 olsun. Paypal açık... Ahhh ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyamu

Dolar 2 küsür lira... Hadi 3 olsun. Paypal açık... Ahhh ah
    niye hortlattın be birader hatırlattın akşam akşam :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.