Şimdi Ara

Amazon ve DonanımHaber işbirliği ile 15, 50 ve 200TL indirim kodu [Tükendi] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
12
Favori
51.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
110 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaa ne güzel dh sonunda türkiyede tek kullandığım online alış-veriş sitesiyle kampanya yapmış istedigim çay makinasını girip bari şimdi alayım dedim verdigi de 50tl he hani öyle hakım şahım bir şey degil kodu girdim geçersiz diyor. Bi baktım ilerleyen sayfalara tabiki sonuç hüsran..

• DH üyesi olanda olmayanda kodu sömürdü.Böyle özel kampanyaları bari en azından min 1-2 aylık üyelikleri olanlar görebilse iyi olur.Yoldan geçen görüp alıp gidiyor.1 kere takip etmedim şu sıcak fırsatları ondada 200 lira zarara uğramış hissettim. Üzd.

evet fırsatmış, 1000 kişiye özel ama dh ya değil tüm Türkiye'ye.

yakışmadı.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol
  • Boşa sepet yaptık masrafa girdik fırsat mırsat yok.

• Kodda donanımhaber yazıyor ama faydalanan üyelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. DH üyelerine özel bir etkinlik olmalıydı. Kullanıcı adının sorulduğu bir bölüm vb. doğrulama yapılmalıydı.

• Sabah bir sipariş vermek için amazona girmiştim ki konuyu gördüm. Açılalı 10 dakika civarı olmuştu ancak 200 TL kodu kabul etmedi. Sonrasında 50 TL kodu denedim, onu kabul etti ancak ben ürünü alana kadar o da gitti. Acaba tekrar kod vs. gelir mi derken de ürünün fiyatı 350 TL güncelleniverdi. Sabah alabileceğim fiyat ile mevcut fiyat arasında 550 TL olunca insan bir düşünüyor haliyle. Sipariş verme niyetiyle amazona girmişken param cebimde kaldı. Teşekkürler DH, teşekkürler amazon.  

• Keşke her dh üyesine belirli kategorilerde geçerli olacak şekilde özel mesaj ile kampanya paylaşılsaydı.
    Örneğin bana elektronikte, bir başkasına giyimde. Bu sayede forumda ki harekette artardı, insanlar birbirleriyle kod takası yapardı. O zaman belki gerçekten donanımhaber üyeleri daha fazla yararlanırdı.

( Tabi kategori olmaksızın her üyeye mesaj ile gönderilseydi kuponlar daha iyiydi :) )
  • Hayda boşu boşuna prime üyelik aldim
  • 3 şanslı kişiye deselermiş keşke, ya da üyeler arasında çekiliş yapsalarmış

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • sabah ın 11inde kampanya nedir? yap akşamüstü herkes faydalansın.

• An itibariyle konu 11 sayfa olunca heralde burda yağma var diye girdim ama indirimler resmen çöp.. Bir de 2 gün sınırı ile 1000 kişi sınırı getirmişler... Normalde böylesine çöp bir indirim kampanyası ancak birakça sayfa eder ama donanım habere özel indirim olunca şimdiden 11 sayfa olmuş bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleti 3 kuruş indirim için 40takla attırıyorsunuz sizde biliyorsunuz ki bu sınırlı sayılı kodlar talan edilicek kimse aradığını bulamıycak ama siz orda bir kenarda eğleniiceksiniz yaptığınız işi seveyim birde dh yöneticisisiniz dh de herkesin şikayet ettiği şeyi şimdi kendiniz yapıyorsunuz

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.