Şimdi Ara

Amazon’un ücretsiz kargo kampanyası sona erdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir tişörte 10 euro kargo ücreti çıkıyor. Amazon.de an itibari ile gg.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzdü bu defa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Amazon'un müşteri memnuniyeti anlayışı yeter. Bilen bilir

    Hocam yanlış olmasın Almanya'nın müşteri hizmetleri ile ABDnin müşteri hizmetleri arasında fark var diyenler vardı. Bu Türkiye'ye geldiğinde nasıl olacak kim bilir. Milletin öve öve bitiremediği Apple geldi de durum ne kadar iyi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime üyelerine ücretsiz mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon trye gelecek diye bekleyenler için yazıyorumwww.amazon.com.tr alan adı amazon tarafından 2005 yılında alınmış.Amazon trye geldi gelecek(!)
    Ücretsiz kargo iptali daha önceden belliydi.Buradaki amazon konusunda birkaç kişi yazmıştı.Beklenen bir şeydi.
    Amazon müşteri hizmetleri 2 yıl garanti ve ücretsiz iade olayı (iade kargo parasını geri ödeme) şimdilik devam ediyor dedi.Şimdilik demesi dikkat çekiciydi.Demek ki o da kaldırılabilir.
    Tartışmaya dönüşmesin diye amazon müşteri hizmetleri ile arada geçen siyasi konuşmaları yazmıyorum.
    Sonuçta kötü oldu.Yakında vpn ile amazona girersek şaşırmam.
    Editör kargo ücreti listesini yazmış ama bir dona bile en düşük standart kargo ile 12 euro kargo ücreti çıkıyor.
    Amazon bitmiş.Ref bitmiş.Konu bitmiş.Dağılabiliriz.




  • Demedi demeyin birkaç seneye AliExpress'e de darbe indirecekler.
  • Az önce kontrol ettim ufacık kutu için €12 talep ediyorlar. Tamam problem yok ama çok afedersiniz takip sistemi çalışmayan Inter MNG için mi €12 talep edeceklermiş? Ya da ürünü gümrükten çıkarmayı beceremeyen Aramex için mi? Onu da bir açıklığa kavuştursalarmış...
  • İyi de arkadaş nerdeyse 2 senedir süren kampanya öyle çat diye bitirilmez ki, ben monitör alacaktım, şimdi 54 euro kargo çıkıyor... Hiç olmazsa önceden haber ver 1 hafta süre koy, ondan sonra bitir. Ayıp bir şey ya.

  • Ya ben şunu anlamadım ; türkiye gelecek diye niye kargo bedave olmaktan çıktı ? Aynı ürünler gelmeyecek ki buraya ? "yoksa gelecek mi " ? var mı böyle şans/ihtimal ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmadan bu gözler ücretsiz kargo ile bilmem ne koltuğu-sandalyesi alıp beğenmeyip geri gönderip üzerine de kargo ücreti iadesi alanı da görmüştü. Ücretsiz kargodan yararlanmak için sepete abuk sabuk ürün ekleyip sonra iade edeni de. Eninde sonunda bilmem ne yaparlar böyle aşkın ızdırabını diyeceklerdi. İyi yaptılar... Umarım ücretsiz iadeyi de kaldırıp ürün gönderimlerini açarlar.

    Birde vergi iadesi konusu var ki evlere şenlik. Adamlar sanki keyfine vergi tutarını depozito olarak alıyorlar. Arkadaş alınan her mal konşimentosuyla - faturasıyla geliyor ve ödediğin tutar gümrüğe beyan ediliyor. Neyi iade istiyorsun? Kimden iade istiyorsun? Adam ürünün Almanya için vergisini çıkartıp üzerine %18 Türkiye gümrük bedelini koyup sana satıyor. Gümrük işlemi sırasında o bedel yaşadığın ülkenin devletine veriliyor. Zeka engelli seriye bağlamış 1.000€ luk ürün alıyor 10 defa müşteri hizmetlerini arayıp "vorgo uadeso no zomon hosoboma yotocok" diye soruyor. Ulan sığır o mal gümrükten öpücükle mi geçiyor gazoz kapağıyla mı adam sana neyi neden iade etsin? Neyin hesabını soruyorsun? Şansa-bala evrak hatasıyla geçerse de adamlar zaten paranın üzerine çöreklenmiyor iade ediyor. Niye taciz ediyorsun?

    Ha amazon da ak kaşık değil. Kaç defa denk geldim kampanyalı ürünlerin gönderimlerini geçici olarak kapadıklarına. Ya da bir ürünün satılan renklerini gönderime kapatıp satılmayan renklerini gönderime açık tuttuklarına. Ya da x ürününün piyasaya yeni sürülmüş ikinci versiyonunu göndermeyip satılmayacağı belli olan birinci versiyonunu gönderime açık tuttuklarına. Bilmem kaç aydır açık provizyon - mükerrer ürün bedeli tahsilatını da çözemediler v.s v.s




  • Umarım Hepsiburada, N11 gibi sitelerden farkı olur. Birazcık da olsa yurt dışı Amazon kalitesinde seyrederse millet unutur Hepsiburadayı, Gittigidiyoru, N11'i..
  • madem kaldıracaktın ucretsiz kargo seceneğini bir zaman sonra ,keske hiç başlatmasaydın.
    .çunku ücretsiz kargo yuzden vergi muafiyet sınırı 75€ dan 30 a sonra da 22 ye düştü

  • Muhendis Murat
    Keske su amazon konusunu acmayaydi diyorum hep

    Su ulkede guzel bir sey kesfettiginiz zaman o seyi kendinize saklayin icerigi ne olursa olsun sadece kendinize saklayin ve kimseye soylemeyin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6E8555A70

    Muhendis Murat
    Keske su amazon konusunu acmayaydi diyorum hep

    Su ulkede guzel bir sey kesfettiginiz zaman o seyi kendinize saklayin icerigi ne olursa olsun sadece kendinize saklayin ve kimseye soylemeyin.
    bir yandan haklısınız fakat buradaki herkes paylaşım amaçlı burada, yani insanlar paylaşıyor beraber alıyor yorum yapıyor olumlu olumsuz tartışılıyor topluluk budur

    yashiii suçlu amazon mu oluyor şimdi türkiye mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Nisan 2018; 22:56:8 >
  • Daha yeni ücretsiz kargo kaldırıldı.Amazon wp grubunda kargo sildirmeye başlayanları gördüm.
    Ne desem bilemedim.Amazon Türkiye'ye gönderimi komple kapatsa da kurtulsa bari.
  • Ülke iyice yurtdışı ile bağını koparıyor maşallah Bundan sonra Türkiyedeki kıçı kırık ürünlere devam
  • Sıra Aliexpress te.. Aliexpress te ücretsiz kargo yu sonlandıracak gibi duruyor..
  • Müşteri temsilcisi de temmuzda Türkiyede depomuz açılıyor iş alımları oldu dedi bakalım.

  • Amazon.tr için atılmış bir adım olduğu söyleniyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Amazon'un müşteri memnuniyeti anlayışı yeter. Bilen bilir

    Hocam yanlış olmasın Almanya'nın müşteri hizmetleri ile ABDnin müşteri hizmetleri arasında fark var diyenler vardı. Bu Türkiye'ye geldiğinde nasıl olacak kim bilir. Milletin öve öve bitiremediği Apple geldi de durum ne kadar iyi?

    Alıntıları Göster
    Ben appleden memnunum.Bir sıkıntı oldugunda arıyorum telefonda sıkıntıyı çözmeye yönelik çok ilgililer olmadı mağazaya yönlendiriyorlar telefonumdaki sıkıntıyı anlatıyorum alıyorlar 5 dk içinde yenisini getiriyorlar ne tamir etmesini bekliyorum nede başka bişey.Hiçte kötülüklerini görmedim avrupadan veya amerikadan farkı ne olabilir sadece fiyat oda devletimizle alakalı.Ama gelip bana samsung vs dersen o konuda haklısın öyle firmalar varki türkiyeye kessinlikle değer vermiyorlar tabi bunun sebebi yine türk yöneticiler.Ne kadar çok kazandırsamki firmanın gözüne gireyim kafasına sahip oluyor genelde.Telefonu götürüyorum ekranda bempe çizgi var kullanıcı hatası diyor, hoparlörde sıkıntı var kullanıcı hatası diyor karşıdakinin sesi gelmiyor kullanıcı hatası, dokunmatik algılamıyor kullanıcı hatası ee başka ne kaldıki zaten telefonumu ben ürettimya doğru diyorlar benim hatam




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.