< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (8847. sayfa)

-
-
wahldan tıraş makinası vs almıştım başına bir şey gelirse ya da teslim edilmezse baya üzülürüm. Senelerdir amazondan alışveriş yapıyorum ilk defa böyle bir durum yaşıyorum. 31 Temmuza kadar bilgiler güzelce güncelleniyordu sonra birden kesildi :D kimse bir bilgi de vermiyor ortada kaldık :D Benden sonra başka şeyler satın alan arkadaşlarımın kargoları bile geldi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alouiuet -- 6 Ağustos 2022; 19:25:24 > -
Uçak hiç inmese, satıcı hıyar gönderse, uçak infilak olup içindekiler de helak olsa ; kısacası sabırsızlıkla beklediğiniz yurtdışı ürünler siize hiçbir zaman ulaşmayacak olsa bile paranızı amazondan alacağınızı %100 bildiğiniz halde, bu kadar panik yapıp uçak nerde kaldı diye ikide bir mesaj atmak, kafayı uçağa takmak normal değil, yani normal insanın yapacağı hareketler değil. Benim de bir kargom var ve zerre kadar panik yapıp da merak etmiyorum. Gelirse gelir, gelmezse gelmez; çok da fifi deyip işime bakıyorum
-
20 Lirayı vermese de canı sağolsun amazonun, ürünün derdinde ya da parasında değilim hocam, ilginç bir durum ve merak ediyorum ister istemez. Hiç kimse ürünün akıbetini bilmiyor 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eline sağlık, sen daha net yazmışsın ama anlamıyorlar. Üzücü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu parasında vs. değilim en azından ben değilim. Sadece ürün gelsin kullanayım diye bekliyorum. Bu tür teknolojik alet siparişlerinde her seferinde olabildiğince erken gelmesi için fazladan para bile ödüyorum. Fazladan beklemeye çok tahammülüm yok kısaca. Yoksa sadece bu sene onbinlerce liralık alışveriş yaptığım bir site amazon. Ondan yana bir sıkıntı yok. Sadece ürün gelmeyecek ya da şöyle böyle oldu deseler iptal edip tekrar sipariş vereceğim en azından boşa beklemiş olmam. Panik değil bu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alouiuet -- 6 Ağustos 2022; 19:36:41 > -
adidas Unisex Yetişkin TIRO DU S Çanta
Toplam = 205 TL
TR fiyatı 449 TL den başlıyor.
Satıcıdan daha önce ürün alanlar vardı, ürünlerin orjinal söyleniyordu.
amazon
adidas Unisex Yetişkin TIRO DU S Çantahttps://www.amazon.com.tr/dp/B08T1LMPW5/ref=cm_sw_r_cp_api_i_WFTAVPBK5ACPS9A8BEK6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssuranFil -- 6 Ağustos 2022; 19:56:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Termos bekleyenler uçak inmiş gözüküyor sonunda ;)
6 Ağustos, Cumartesi
4:29
Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak varış noktasına ulaştı.
Istanbul, TR
2 Ağustos, Salı
16:44
Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak kalktı.
Hoofddorp, NL
1 Ağustos, Pazartesi
22:30
Paket kargo şirketine ulaştı.
Hoofddorp, NL
18:19
Paket, kargo şubesinden çıktı
Hoofddorp, NL
9:14
Paket kargo şirketine ulaştı.
Hoofddorp, NL
30 Temmuz, Cumartesi
2:12
Paket bir Amazon tesisinden ayrıldı
KREFELD, NW DE
29 Temmuz, Cuma
19:59
Paket bir Amazon tesisine ulaştı
KREFELD, NW DE
14:35
Paket bir Amazon tesisinden ayrıldı
Gernsheim, Hessen DE
11:26
Paket bir Amazon tesisine ulaştı
Gernsheim, Hessen DE
28 Temmuz, Perşembe
Paket gönderildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünkü PlayStation için yeni bir bilgisi olan var mı? Sorun çıkar mı ki?
%101 çıkar gümrükte
O ne demek?
Sorun çıkar hocam. İptal edin.
world mobil 500 e 40 tl kampanyası ağustosda devam ediyor.
bunun gibi bildiğiniz kampanya var mı beyler? ona göre çek alayım dursun? Şuan bir tek bunu gördüm.
-
Ben kendi bildiğimi aktarayım ve tecrübemi,
1 tb ssd aldım amazondan gümrükte takılma vs olmadı.
Ki bildiğim kadarıyla gümrük işlerini amazon takip ediyor.
-
Genelde World 40 TL kampanyasına ek ayın 15-16 sonrası başka bir kampanya daha sunuyor. Böyle bir işlem yapacaksan ay ortasını beklemeni tavsiye ederim. Genel olarak her ay yapıyorlar.
-
162 TL güzel fiyat
amazon
Lava Döküm Yuvarlak Izgara Tava, Metal Kulplu, 30cm, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00FBN9H64?tag=dh-forum-on-ug-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
Gönderici amazonsa evet hocam. Arkadaşın bahsettiği ps5 in göndericisi direk satıcı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
26 TL
amazon
Codegen UHD 4K Ağ Destekli Altın Uçlu V 1.4B 1.3 Metre HDMI Kablo CPS13https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00A9NAKBM/ref=ox_sc_saved_image_9?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
Buraya ilk ps5 i ben yazdım sanırım. Alıp limitsiz kartta bekletiyordum. Bugün şirketin gümrük işleriyle ilgilen satış tarafına bile danıştım. Sormadığım eski gümrükçüden tut, firma kalmadı :) Değmez iade edin, o kadar uğraşılmaz ve ne olacağı da süpriz dediler. Ben de iptal ettim. Bence sizde iptal edin.
-
Benim de aynı lokasyonda 31 Temmuz'dan beri aynı durumda bekleyen kargom var. Ne oldu acaba o uçağa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X