Bildirim
T
@Theoden
En az 1.000 Beğeni Verdi
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
Theoden (Mert) · PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları altına konu açtı.
18 yıl
Gigaworks S750 ne yapmalı :))
|
Theoden (Mert) · Ekran kartı altına konu açtı.
19 yıl
MSI 8800GT neden kilitleniyor?? (Sorun çözüldü)
|
|
|
|
Hakkında
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0
Böyle bir olay yaşayan bir arkadaş varmı yada ne olabileceği hakkında bir fikri olan?
. Fakat yaklaşık iki haftadır sağ ön hoparlörümden ve wooferın içinden bir cızırtı gibi sesler geliyor.Wooferın içindeki daha çok ışın kılıcı uğultusu gibi
Müzik dinlerken pek belli olmasada filmlerin sessiz bölümlerinde belirginleşiyor.Odada ses yokken ise baya belli oluyor.Ayrıca arka planda hafif bir hışırtı sesi de mevcut ve bu olaylar baya bir canımı sıktı.Sizlere sorum bunun sebebi ne olabilir? Bir sorun varda alet pat diye giderse ben de aynı anda pat idiye giderim diye korkmaktayım
ama ardından bu seti dijital kullanabilmek için coaxiel kablo ve ucuna takmak için mono dönüştürü edindim fakat bağladığımda input:coax / effect:stereo/stereo*2/PL2 movieve PL 2 Music seçenekleri var ama DTS Digital yok. Ayrıca DTS video açınca sesi DTS ye getirdiğimde ses gelmiyor.Bu dijital bağlantı olayını yapamadım galiba.DVD ile ses kartı arasında SPDIF kablosunu da taktım halbuki.Star Wars serisi DVD lerde de coax 'ın altında aynı seçenekler var ve PL2 Modu haricinde centerdan ses alamıyorum.Delircem artık uğraşmaktan lütfen bir fikir verebilir misiniz?