3 aydır linkteki ürünü kullanıyorum.. uzatma hortumuyla her yere giriyor arabayı pırıl pırıl yaptı.. diğer zamanlar evde tutuyorum.. youtubeda detaylı inceleme videosu da var |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (5568. sayfa)

-
-
Aldım teşekkürler 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün Açıklaması
869-22 UZ.KUM.AKROBAT ARABA ŞRJ
54,99TL
-
ürün linkini atar mısınız acaba bende airfry arıyorum araştırma aşamasındayım ürünle ilgili yorumlarınızıda dinlemek isterim.
-
hızlı bi baktım piyasada en ucuz bizim toptan markette 60 tl gibi
-
Amazon sistemi dhl ile entegre. Sipariş için takip no oluşturulur oluşturulmaz gerekli tüm bilgiler dhl sistemine gidiyor ve buradaki gümrük işlemi paket daha almanya’dayken bile başlayabiliyor. Buraya geldiğinde de sadece xray den geçip direkt dağıtıma çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Şubat 2022; 13:55:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son baktığımda 16 mı 17 mi neydi. Bende mi alsaydım acaba. Güzel fiyata düşmüştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 17 Şubat 2022; 13:59:52 >
Bilgilendirme için teşekkürler. Aldım bir tane.
Bende de sendekinin ayarında veya daha iyisi olan electrolux ultracaptic euc99tmt süpürge var (halıyı havaya kaldıran cinsten). Robot süpürge aldığımızdan beri(ecovacs) normal süpürgeyi nadiren kullanıyoruz. Evde yerler her daim tertemiz. Sen süpürgenin yanına yaklaşamıyor demişsin ancak ben de tam tersini tecrübe ediyorum bence robot varken normal süpürge gereksiz kaçıyor. Senin de süpürgeyi övüp robota gülüyoruz demen hem saçma hem de okuyanları yanıltıcı bir yorum.
-
Gerçekten de şok olunacak bir durum Ben de alıcam ama 4,7 lt ve 5,5 lt arasında kararsızım. Ürün geldiğinde çekmecesinin iç ölçülerini yazar mısınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanıyoruz (2 minik çocuklu ev). Büyük olanı alın.
5.5 lt Hazne ölçüler 22x22x9.5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halidsen -- 17 Şubat 2022; 14:17:31 >
-
Ben de kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, airpods katili bir f/p ürünü
Fırsat: Ahmet Arifoğlu Çam Fıstığı 30gr - 30,51tl amazon
Fırsat: Ahmet Arifoğlu Çam Fıstığı 30grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08QXGR2K5/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_dl_1X04DRG4FFRRBAEVARZ0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
TEKRAR STOKTA
Çok satanlarda
B09H2WZTVT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 17 Şubat 2022; 14:43:31 >
Elektrikli süpürgenin bir halı dan çektiği tozu robot süpürge 70 dakikada ancak topluyor. Hiç kimseyi yanıtmıyorum herkes deneyip görür. İki aletin çalışma sistemi ve yaptığı işin birbiriyle alakası yok. Robot süpürgenin bir elektrikli süpürge kadar iş yaptığını iddia eden kişi insanları yanıltıyordur.
evet motor gücü yapısı vs ile robot süpürge normal süpürge gibi temizleyemez.Ama robot süpürge varsa normal süpürge ile 2 3 günde bir süpürmek yerine 10 günde bir süpürmek yeterli olur.Bir evde ikisi de olacak mecbur
-
Bende Dyson v11 var, çekiş gücü olarak ve performans olarak en iyi süpürgelerden biri olduğu iddaa edilir ki bence de performansı cidden çok iyi..
Bunun yanına Ecovacs T9 Aivi aldım, evin süpürülmeye cidden ihtiyacı kalmadı.
Robotlar ana sayfasında bu işi +15 yıldır yapan bir abimiz var, o, robot süpürgelerin normal süpürgelerden çok daha verimli olduğunu söylüyor, ki bence de öyle.
Eve temizlikçi geldi, ev tamamen temizlendi, her yer v11 ile süpürüldü, ertesi gün robot ayarladığım saatte bütün evi gezdi ve çıkan saç/toz vs cidden azımsanmayacak seviyedeydi.
Şimdi her gün otomatik süpürüyor tüm evi 13:30 da başlayarak, 50dk de bitiriyor. Kendim süpürsem de 20dk sürer rahat. O kadar didik didik süpürüyor ki, geçmediği alan kalmıyor, kendiniz süpürseniz süpürgenin değmediği çok alan olur, gözden kaçar. Robotlar artık zeki, ulaşabildikleri her noktayı süpürmeden bırakmıyorlar. Lidar sensörleri, kameraları... Bence robotlara karşı olanlar cidden çok şey kaçırıyor.
Hem uğraşmıyorum, hem de daha iyi süpürülüyor.
Daha ne olsun.
*Robot süpürgeden süpürgeye kesin fark vardır, ben piyasanın en iyisi sayılanlardan birini kullanıyorum, o yüzden memnuniyet ve performansı beğenme seviyem diğer 3-5k tl lik robotlara göre daha iyi olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 17 Şubat 2022; 15:0:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X