Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (5568. sayfa)

5 sn
403.082
Cevap
8.897
Favori
86.534.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1706 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55665567556855695570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 aydır linkteki ürünü kullanıyorum.. uzatma hortumuyla her yere giriyor arabayı pırıl pırıl yaptı.. diğer zamanlar evde tutuyorum.. youtubeda detaylı inceleme videosu da var

https://www.hepsiburada.com/ally-r-6053-kablosuz-guclu-el-arac-ev-supurgesi-kuru-islak-29000-31000rpm-al-32530-p-HBV000019STC2?magaza=Akıllıphone

• proferbil kullanıcısına yanıt
    Aldım teşekkürler 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün Açıklaması

869-22 UZ.KUM.AKROBAT ARABA ŞRJ

54,99TL

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

ürün linkini atar mısınız acaba bende airfry arıyorum araştırma aşamasındayım ürünle ilgili yorumlarınızıda dinlemek isterim.

hızlı bi baktım piyasada en ucuz bizim toptan markette 60 tl gibi

Amazon sistemi dhl ile entegre. Sipariş için takip no oluşturulur oluşturulmaz gerekli tüm bilgiler dhl sistemine gidiyor ve buradaki gümrük işlemi paket daha almanya’dayken bile başlayabiliyor. Buraya geldiğinde de sadece xray den geçip direkt dağıtıma çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 17 Şubat 2022; 13:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son baktığımda 16 mı 17 mi neydi. Bende mi alsaydım acaba. Güzel fiyata düşmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 17 Şubat 2022; 13:59:52 >

Bilgilendirme için teşekkürler. Aldım bir tane.

• ccecy kullanıcısına yanıt

Bende de sendekinin ayarında veya daha iyisi olan electrolux ultracaptic euc99tmt süpürge var (halıyı havaya kaldıran cinsten). Robot süpürge aldığımızdan beri(ecovacs) normal süpürgeyi nadiren kullanıyoruz. Evde yerler her daim tertemiz. Sen süpürgenin yanına yaklaşamıyor demişsin ancak ben de tam tersini tecrübe ediyorum bence robot varken normal süpürge gereksiz kaçıyor. Senin de süpürgeyi övüp robota gülüyoruz demen hem saçma hem de okuyanları yanıltıcı bir yorum.

Gerçekten de şok olunacak bir durum Ben de alıcam ama 4,7 lt ve 5,5 lt arasında kararsızım. Ürün geldiğinde çekmecesinin iç ölçülerini yazar mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Kullanıyoruz (2 minik çocuklu ev). Büyük olanı alın.

5.5 lt Hazne ölçüler 22x22x9.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halidsen -- 17 Şubat 2022; 14:17:31 >
  • Ürün Adı: MSI GG Clutch GM50 Gaming Mouse

Ürün ASIN: B07N6QWSPL

Satıcı: Amazon.com.tr

Fiyat: 356 TL

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

• rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim, airpods katili bir f/p ürünü

• Fırsat: Ahmet Arifoğlu Çam Fıstığı 30gr - 30,51tl

• Ürün Adı: ASUS Rog Strix Evolve Oyun Faresi (Sağ/Sol Elini Kullananlar, Ayarlanabilir Gövde Üst Tarafı, Aura Sync Rgb Desteği) Çelik Gri

Ürün ASIN: B073SX44NX

Satıcı: Amazon.com.tr

Fiyat: 379 TL

• TEKRAR STOKTA

Çok satanlarda

B09H2WZTVT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 17 Şubat 2022; 14:43:31 >
  • WindWild kullanıcısına yanıt

Elektrikli süpürgenin bir halı dan çektiği tozu robot süpürge 70 dakikada ancak topluyor. Hiç kimseyi yanıtmıyorum herkes deneyip görür. İki aletin çalışma sistemi ve yaptığı işin birbiriyle alakası yok. Robot süpürgenin bir elektrikli süpürge kadar iş yaptığını iddia eden kişi insanları yanıltıyordur.

evet motor gücü yapısı vs ile robot süpürge normal süpürge gibi temizleyemez.Ama robot süpürge varsa normal süpürge ile 2 3 günde bir süpürmek yerine 10 günde bir süpürmek yeterli olur.Bir evde ikisi de olacak mecbur

Bende Dyson v11 var, çekiş gücü olarak ve performans olarak en iyi süpürgelerden biri olduğu iddaa edilir ki bence de performansı cidden çok iyi..

Bunun yanına Ecovacs T9 Aivi aldım, evin süpürülmeye cidden ihtiyacı kalmadı.

Robotlar ana sayfasında bu işi +15 yıldır yapan bir abimiz var, o, robot süpürgelerin normal süpürgelerden çok daha verimli olduğunu söylüyor, ki bence de öyle.

Eve temizlikçi geldi, ev tamamen temizlendi, her yer v11 ile süpürüldü, ertesi gün robot ayarladığım saatte bütün evi gezdi ve çıkan saç/toz vs cidden azımsanmayacak seviyedeydi.

Şimdi her gün otomatik süpürüyor tüm evi 13:30 da başlayarak, 50dk de bitiriyor. Kendim süpürsem de 20dk sürer rahat. O kadar didik didik süpürüyor ki, geçmediği alan kalmıyor, kendiniz süpürseniz süpürgenin değmediği çok alan olur, gözden kaçar. Robotlar artık zeki, ulaşabildikleri her noktayı süpürmeden bırakmıyorlar. Lidar sensörleri, kameraları... Bence robotlara karşı olanlar cidden çok şey kaçırıyor.

Hem uğraşmıyorum, hem de daha iyi süpürülüyor.

Daha ne olsun.

*Robot süpürgeden süpürgeye kesin fark vardır, ben piyasanın en iyisi sayılanlardan birini kullanıyorum, o yüzden memnuniyet ve performansı beğenme seviyem diğer 3-5k tl lik robotlara göre daha iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcorp -- 17 Şubat 2022; 15:0:4 >

• 
Sayfa: önceki 55665567556855695570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.