< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (5567. sayfa)

-
-
500 civarına da ben bir tavsiye rica edeyim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla isterse süpürürken parkeleri sökecek kadar güçlü olsun süpürgeyi elime alıp her yeri ben süpüreceksem ne anladım bu işten. Haftada 1 yapılan genel temizlik harici bizde normal süpürge açılmıyor. Robot süpürge günde 3 4 kere evi gezer yerler mis tertemiz her daim.
-
Electrolux UltraSilencer USORIGINDB modelini kullanıyoruz herhalde 7 yıl oldu
Forumdan tavsiyeleri okuyup almıştım
şimdiye kadar 1 defa Emici Yer Başlığını değiştirdik
taş gibi maşallah, kayıpsız emiş gücü ve sessizlik de cabası
Pandemi başında dyson v11 absölüt aldım baktım halen emektar Electrolux u kullanıyorlar
-
-
-
Taotronics soundliberty 53 pro tavsiye ederim f/p ürünüdür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soundpeats Air3
bence fiyatından fazla performansa sahip. Silikonsuz kulaklık kullanabilenler için
-
Amazon da forumu takip ediyor galiba.. stok 15 yaptı :)
Ben 164 boyunda ve 55 kiloyum bana uydu ama sana S beden uyacağını sanmıyorum ne yazık ki! Bedenleri Columbia gibi bol kepçe değil ne yazık ki
-
tıkladım 3 tane vardı sepete atıp alana kadar bitti :)
-
Benim de kulaklara ne yazik ki silikonlu kulak ici uymuyor niyeyse oturmuyor yoksa guzel modeller var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muadil başlığın fiyatı iyiymiş. Orijinal başlığa yaklaşık 2 yıl önce 129 ödemiştim. Şu an 250'yi geçmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün saat 12 gibi verdiğim cosori air fry 21-26 şubat teslim görünüyordu.
Şu an DHL ile teslim edilmek üzere dağıtıma çıktı. Ben şoktayım. Bu kadarını da beklemiyordum.
Bizim yurt içi firmalar, kargolar biraz şu olaya bakıp feyz alsınlar. Ancak Amazon ‘ un getir götürünü yaparlar.
Jabra kulaklık çok iyi fırsattı cidden. Paylaşan arkadaşlar sagolsun, ben de alabildim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Caravaggio-Taschen
En beğendiğim barok dönemi ressamıdir. Judith ve Holofernes eseri favorimdir. Ayrıca Rembrandt, Rubens gibi ressamların da mensubu olduğu tenebrism akımının kurucularındandir kendisi.
Amazon burayı okuyorsan da lütfen şu Taschen yayınlarını bol bol getir artık. Fiyatı indiği gibi stoğu bitiyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen aynen Robot süpürge de var 72 dk geziyor alt katta 50m2 alanı ancak temizliyor kıl tüy alıyor elektrikli süpürgenin yaptığı işin yanına yaklaşmıyor. İşe yarıyor da neye bozuldun anlamadım?
-
amazon
Viewsonic 34 VA3456-MHDJ IPS LED WQHD (3440 X 1440) 75Hz 2xHDMI Dp Çerçevesiz Ev/Ofis Monitorü, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TKGWGCW/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1Viewsonic 34 VA3456-MHDJ IPS LED WQHD (3440 X 1440) 75Hz 2xHDMI Dp Çerçevesiz Ev/Ofis Monitorü, Siyah
5.000 TL altına düşmüş, benim de evde 1 aylık kullanılmış olanı var, isteyene 4.000 TL ye verebilirim.
-
200 Ml Caprisun Safari 20'Li Poşet
amazon
200 Ml Caprisun Safari 20'Li Poşethttps://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop41,83 TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X