Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3608. sayfa)

5 sn
406.440
Cevap
8.950
Favori
87.410.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1716 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36063607360836093610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yok mu sıcak fırsat yakalayan fiyatlar çok geldi bana..

@@B07ZQY6C6D@@

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

prime iptal edecem eskiden şampuan diş macunu alırdım şimdi hiç indirimli fiyat göremiyorum. 3-5 tane indirimli ürün koyuyorlar onu da millet saniyesinde kapıyor

100/20 liralık market indirim kuponu veriyor ama markette de seçenekler çok kısıtlı..

en basitinden çikolata stokları hep bitmiş, makarna/pirinç mi alalım sürekli napalım Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cok anlamam ama bu zimba seklinde, supurgelikler havali civi tabancasi ile yapiliyor diye biliyorum. Bu olmaz yani

• Arkadaşlar Amazon dolandırıcılıga başlamış yada sistemleri yetersizleşmeye başlamış. Muhasebede pis işler dönüyor.

Bir ürün aldım ödemede sorunlar yaşandı. Ödemeyi iptal ettim. 2 dk sonra bir baktım karttan para çekilmiş. 8 iş günü oldu para hala geri gelmedi kartıma. Ödemeyi iptal ettigim için 0 tl çekildi gözüküyor birde site kayıtlarında. Muhasebeden bakmaları lazım yani.

Bankaya sordum parayı amazon çekmiş dedi provizyon kodu ve dekontum var zaten amazon çekmiş parayı.

Ödeme aracısı olan IYZICO'yu aradım. Paranın amazona gittigini dogruladı. Bana bir kod verdi bu kodu muhasebeye ver IYZICO kontrol panelinden baksınlar dedi. Ne hikmetse herkes Amazon'un parayı çektigini biliyor ama bir tek amazon bilmiyor. 8 gündür hala parayı geri gönderme zahmetinde bulunmadılar!

8 iş günü dönüş yapmayınca elimden gelen her şeyi yaptım. Hatta böyle saçma hizmeti amazona yakıştıramadıgım için IYZICO'yu aradım yukarıda belirttigim gibi kod verdiler bana. Benim gibi çok sorun yaşayan gördüm. Amazon.tr sagolsun Amazonun tüm itibarı gözümde bitmiştir. Benim yaşadıgım durumun aynısını yaşayıp şikayet var da 16 gündür parasını alamayanlar bile gördüm. Bu sıralar Amazondan bir şey almamanızı tavsiye ederim ödemelerde sıkıntıları var geri iade daha sıkıntılı

• Banka değiştirmenizi tavsiye ederim. İş Bankası Kredi kartı ile iadeler iptal tuşuna bastığım anda yansıyor kartıma. Banka kartlarında iade süreçleri çok daha uzun sürebiliyor. Sadece Amazon ile alakalı değil burada banka da önemli. Siz hangi taraf ile konuşursanız konuşun, iki taraf da para bizde değil diyor. Sıkıntılı bir süreç. Daha önce Yapı Kredi ile yaşamıştım.

Geçmiş olsun. Umarım sorununuz çözülür.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam desteginiz için çok teşekkür ederim. Kredi kartı almadım sevmiyorum olmayan parayla alışveriş yapmak mizacıma ters. Ben direk peşin verip almayı seviyorum taksitle satın almayı sevmiyorum. Bu sebeple Ziraat banka kartı aldım. Acaba işbankasından bir banka kartı alsam bu durumu yaşar mıydım bilmiyorum.

Şunun altını çizeyim Amazon bana biz ödemeyi almadık demedi. Banka ve IYZICO ödeme Amazon'a geçmiş dedi.

Dekontumda alışveriş tarihi 22.05.2021 VALOR:24.05.2021 yazıyor. Para dekonta göre 2 gün sonra geçtigi için amazon'un

sistemlerinin hata verdigini düşünüyorum. Hemen geçse ödeme red oldu gibi degişik bir hata almazdım diye tahmin ediyorum.

Alış verişin gerçekleştigine dair dekontu Amazon'a yolladım daha ne yapacagımı bilmiyorum. Amazondan aldıgım cevap ise muhasebe ekiplerimiz üzerinde çalışıyor. Çok degişik bir cevap çünkü dekont oldugu halde ne üzerinde çalışıyorlar anlamadım daha. Ve günler geçtigi halde hala aynı cevap. Muhasebe üzerinde çalışıyor diyorlar. Bilmesem sanacagım inşaatta çalışıyorlar ter döküyorlar Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] . Dekont'u verdikten sonra bu alışverişi bulmanın nesi zor ne hakkında çalışıyor hala aklım almıyor.

Yinede suçu Amazon'a atmadım bu tarz bir hizmeti amazon'a yakıştıramadıgım için bu gün IYZICO'yu aradım. Magduriyetimin 8. iş gününde. IYZICO bana ödeme numarası verdi ve Amazon'un muhasebe ekibinin bu numarayı IYZICO kontrol panelinden bakmasını söyledi. Ve bana IYZICO iade işlemleri hiç başlatılmamış dedi. IYZICO bile anında gördü ödemeyi. Amazon görmedi. Günlerdir oyalama taktigi yapar gibi üzerinde muhasebe ekibimiz çalışıyor. Gerekli departmanlar üzerinde çalışıyor gibisinden cevaplar alıyorum.

Şikayet var'a baktıgımda bir çok kişi benim gibi magdur edilmiş son 1 aydır özellikle. Amazon'a bir şeyler olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun.E.D -- 3 Haziran 2021; 0:12:25 >

• Gönderici AmazonTR ama satıcısı farklı olanlar da olası iade durumunda sıkıntı oluyor mu?

Bunların asıl satıcısı www.omakonline.com çok güzel ürünleri var. Neden reklamları yok anlamış değilim. Burdan arkadaşa da aldırdım orjinal ürün. Kapı için ve pencere için aldım montajı çok basit. İç taraf yapışkanlı bant dış taraf cırt. Cırt kısmı tül perdeye geçiyor bu şekilde montajını yapıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

ürün kodu : B092VV7MMJ48W (sondaki 48W silersiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkemxre -- 3 Haziran 2021; 1:57:9 >
  • Hocam kredi kartını mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederim. Özellikle provizyon iptalleri, iade süreçleri çok daha hızlı işliyor. Anlık alışveriş kadar ödeme yaparak borçların önüne de geçilebilir zaten. Sadece tavsiye tabii ki.

Bu tarz durumlarda ben sinirlerimi yıpratmadan direkt olarak harcama itirazı açıyorum. Biraz gecikse de paranın döneceğini bildiğim için kafam rahat oluyor.

https://www.bankkart.com.tr/harcama-itirazi

• Merhaba, mahallemizde baktığımız sokak kedileri için böyle bir alışveriş yaptım. 7x paket tam 100₺'ye getirip %5'den 5₺ ve MARKET20 kodu ile 20₺ indirim ile yaklaşık %25'lik bir tasarruf sağladım. Siz de kediler için almak isterseniz diye ürün linklerini bırakıyorum:

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• darkemxre D kullanıcısına yanıt

ikisi de USB olan model var mı bildiğiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Huseyin3460 H kullanıcısına yanıt
    Ayakkabı fırsatı var mı peki? 400 lük ayakkabıyı 600 e almayalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnternetten araştırdığım da bu ayakkabı fiyati 690 tl, amazonda 668 tlydi 200 lira da indirim yapınca baya iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 36063607360836093610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.