Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (22054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ronaldinhor10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 71 Misafir (2 Mobil) - 70 Masaüstü2 Mobil
5 sn
441.070
Cevap
9.177
Favori
94.342.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1751 oy
Giriş
  • su iki urun her seyiyle ayni gibi ama biri 536 digeri 207

neden?

536

amazon
    Bosch Professional Accessories Bosch Beton Matkap Ucu Ve Vidalama Seti, Yeşil, 15 Adet, Ahşap Delme Ucu: 4/6/8, Beton Delme Ucu: 5/6/8, Uzun Ömürlü Kullanım
    https://www.amazon.com.tr/dp/B001414BKO?m=AHIN765ONMDGZ&ref=carousel_c_pc_a_A3DUIKWI4HNGKX

207

amazon
    Bosch Professional Accessories Bosch Beton Matkap Ucu Ve Vidalama Seti, Yeşil, 15 Adet, Ahşap Delme Ucu: 4/6/8, Beton Delme Ucu: 5/6/8, Uzun Ömürlü Kullanım
    https://www.amazon.com.tr/dp/B001414BKO?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=carousel_c_pc_a_A3DUIKWI4HNGKX

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Aynı ürün. Satıcılar farklı. 207 olanı Amazon diğeri başka bir hırdavat firması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tesekkurler

Yalnız birkaç ay önce aldığım bir takviye ürün şu an bakıyorum ve %58 zamlanmış. O tarihte 3 kutusuna 724 lira vermişim. Şu an %5 indirimle 2 tanesine 785 küsür istiyorlar. İnanılmaz bir fiyat istikrarsızlığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2026; 22:30:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuturabildiğine satıyorlar, eskiden fiyatları elle girerlerdi. Şimdi veriyorlar aralığı algoritmalara, yukarı aşağı durmadan oynuyor. Etik değil, hiç değil ama kime ne anlatacaksın?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.570 TL

amazon
    Hot Wheels Akrobasi Pistleri Dolambaçlı Hız Pisti, JHK73
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FHKGT28M

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende Tımberland bot var ama hem çok sıcak tutmuyor hemde ıslak zeminlerde kayıyor o yüzden korkudan kışın dışarıya çok çıkamıyorum. Onun için hem kışlık güzel kaymayan ve sıcak bot araştırıyorum hemde güzel günlük spor ayakkabılar bakınıyorum, hele şu anda amazaon.de de uyguna alabilirim diye. Ayakkabılar konusunda biraz bilgim zayıf o yüzden tavsiye niteliğinde sormuştum. Teşekkürler ilginize @utaritli26

Çok sağ ol @celebic bana özelikle şu marka ve model diye tavsiye edebileceğin var mı, bu kışlık model de olur ve yazlık güzel şık rahat ve su geçirmeyen spor ayakkabıda olur. Fiyat konusunda sanırım şansım olursa uyguna indirimli bulurum diye düşünüyorum, özelikle TR ve Germany arasındaki uçurumu baz alırsak.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.