< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

electrician
,
basehunter
,
zynlby
,
kkkorrrayyy
,
Hakan
,
cio_cio
,
sure81
,
sure81
,
Obreus
,
serdarci
,
bendegeldimtamolduk
Daha Az
14 Mobil
|
Amazon.com.tr üzerinden satılan ve yurt dışından gönderilecek ürün siparişinde, satıcı ve gönderici Amazon değilse ürün teslim edilirken ilave bir ücret çıkar mı? Yoksa sipariş anında ödediğim ücret, son ücret midir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 23 Kasım 2025; 21:6:44 > |
|
Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox: 3700₺ 1 STOK! Karaca Coffee Art 1101 Süt Köpürtücülü, 20 Bar Basınçlı, Espresso, Latte, Cappuccino, Americano Makinesi 1,5L Inox https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4YRMC9Y |
| _____________________________ |
|
Bu tek stok ürünleri almayın. Yüzde 99 iade ve sıkıntılı ürünler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konunun yeri burası değil ama değerlendirmek isteyen olabilir diye paylaşmak istedim. Satıcısı mediamarkt neden bu kadar ucuz satılıyor bilmiyorum dikkat etmediğim bir şey mi var? 49.999₺ Apple MEWY4TU/A Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Natural Titanium Milan - Fiyatı, Yorumları https://ty.gl/vziis7tu58nbk< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kenwood cihazınızı bu uygulama ile kullanıyorsunuz. Uygulamanın adını yazar mısınız lütfen? |
|
|
bu ürünlerin geneli aynı mantık çalışıyor. içinde bir tane motor var ve suyu basınçlı bir şekilde püskürtüyor. Önemli olan birkaç özellik; pil mAh değeri , psi değeri ve dakikada kaç atım yaptığı. Braun, Oral B veya diğer bütün popüler markalar bile çin de ürettiyor bu cihazları. H2o Floss özelinde öncesinde bende çok yükselmiştim kesin almalıyım diye fakat ürünün gerçek fiyatı ile satış fiyatı arasında dünyalar var.
![]() |
|
|
H2o Floss aldim gercekten cok memnun kaldik, tavsiye ederim. Korka korka almistin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Barista Aromax Espresso Makinesi, 2900W, 2 Isıtma Sistemi, 20 Bar Basınç Pompası, Manometre, Çift Çıkışlı Filtre Tutucu ve 2 Filtre (Basic): 3651TL Ürün sayfasındaki "kullan/uygula" butonuna tıklayınız. Böylelikle son aşamada/ödeme esnasında fiyat otomatik olarak düşecektir. Cecotec Cumbia Power Espresso 20 Barista Aromax Espresso Makinesi, 2900W, 2 Isıtma Sistemi, 20 Bar Basınç Pompası, Manometre, Çift Çıkışlı Filtre Tutucu ve 2 Filtre (Basic) https://www.amazon.com.tr/dp/B0763N7WMP |
|
2 senede eskiyecek olan bir saate bu kadar para vermek aşırı mantıksız, bu paralara güzel bir otomatik saat alıp çoluğuna çocuğuna miras bırakabilirsin. |
|
Prime Üyelerine Özel: ₺3.000 ve üzerine ₺500 indirim Marka Sayfasına Gitmek İçin Tıklayınız⬇️ Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ₺3.000 ve üzerine ₺500 indirim promosyon https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AU2XM2IPT6UGI?ref=psp_pc_cart_collapse |
|
hocam ezbere yorum yapmayın artık ya. bu saat ile otomatik saati karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmaktan farksız. Otomatik saat dediğinizin tek yaptığı saati göstermek. bu başka hiçbir faydası katkısı yok. erkekler için takı, aksesuar sadece. bu ise bir saat değil. bu kolunuzda küçültülmüş bir telefon, bir mini bilgisayar. sayamayacağım kadar özelliği var. akıllı saat demek bile bu özellikleri açıklamaz cünku diğer akıllı saat, bileklik adı altında satılanlar içinde sabit olarak önceden yüklenmiş belli başlı uygulamalar haricinde uygulama desteklemez. Belki bazı google'ın Wear OS işletim sistemi yüklü cihazları olabilir. Bu cihaza yüklenebilir uygulamaların sayısı bile belli değil. App store'dan ister banka uygulaması ister google map ister kadınlar için adet takibi yapabileceği için basit bir uygulama. Sınırı sayısı yok. Ek olarak sunduğu sağlık özellikleri de çok başarılı. Benim kalp atışlarımdaki düzensizliği önceden haber verip ekg sonrası çıktılarla birebir uyumlu olduğunu bizzat deneyimleme şansım oldu. neyse kısaca apple watch paylaşımlarına otomatik saat önermekten vazgeçin artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxspenc3 -- 23 Kasım 2025; 23:51:25 > |
|
|