Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (20549. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 85 Misafir (9 Mobil) - 82 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
411.173
Cevap
9.002
Favori
88.664.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1721 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • 65" televizyon tavsiyesi olan var mı? 30-50 Bin tl arası.

a101, şok, bim bunların alkalin pilleri hem ucuz hem de iş görür. duracell ile aynı kalitede oluyorlar.

LG , samsung marka gerisini tavsiye etmem eğer kaliteli bir şey almak istiyorsanız. Şuanda da indirim yok bulabildiğim ilginçtir A101 'de şuan

şöyle bir tv var ama tavsiye etmem buradaki incelemesinde pek olumlu şeyler yok bakabilirsiniz.

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]rtıngs.com
    Samsung U8000F Review
    https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/u8000f

Samsung ve LG bile kaliteyi bozdu biraz..

Amacınız evde ekran yok hiç tv yoksa eğer bulabildiğiniz en ucuz tvyi alın geçin.

Intel Core i5 4690K - 16 GB DDR3 1600 MHz Ram - GTX1070Tİ CERBERUS 8GB GDDR5 - 500 GB EVO SAMSUNG 860 HDD - 1080P FullHD Led Ekran

• onurkc O kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]donanımhaber forum
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 5285
    https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172-5285#162402999

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgunsiray kullanıcısına yanıt

Hocam levoit core 300 aldım ben yazın. Çok iyi çekiyor havayı,tozu. Ben nethousedan almıştım ama amazonda da şu anda indirimde galiba. Filtreside orjinal ,yan sanayi bir çok yerde var

+1923

Daha dün HB'den telefon aldım.

Amazonun bulunduğu bir çok ülkede ki ürün çeşitliliğin yarısı bile ülkemizde henüz yok maalesef.

Amazon'u zaten diğer e-Ticaret firmalarından farklı olduğu için tercih ediyorduk.

Bazıları şunu da diyebilir,TY ve HB Amazon'u taklit ediyor.

Ama Amazon ülkemize burada ayak uydurmuş gibi!

Rekabet her zaman Tüketiciye yarar.

Amazon bildiğim kadarıyla her gittiği ülkede ki e-Ticaret sektörünü domine ederek pazar lideri olmuştur.

Ülkemiz de ki 6 yıllık serüveni kendileri açısından şuana kadar pek de parlak olduğunu düşünmüyorum.

Her ne kadar Gebze(Kocaeli) ve Akyurt(Ankara) depolarını büyütse de.

Ciro rakamlarını bilmiyorum ama tahminim;

1)Trendyol

2)Hepsiburada

3)Amazon'la N11 yarışıyordur.

4)Diğerleri(Pazarama,Çiçeksepeti,PttAvm,İdefix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 1 Kasım 2025; 20:28:11 >

Grundig tv ler nasıldır hocam?

Grundig 50 GJQ 9250 modelinde indirim var şuan.

Hiç bir inceleme bulamadım.

Bakmadan neredeyse nokta atışı tutturmuşum.

Bu muhtemelen geçtiğimiz yılın verileridir.

Trendyol'un 1/10'u kadar ziyaretçi sayısı almış!

Yani sen Dünya e-Ticaret devi apoletiyle girdiğin pazarda 6 yılda ancak 4.olabildiysen ciddi başarısızsın demektir.

Kaldı ki halen gelişim sürecinde olan dinamik bir 100m'luk e-Ticaret Türkiye pazarından bahsediyoruz.

Bezos'un yerinde olsam Amazon Türkiye müdürünün görevine son verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 1 Kasım 2025; 21:3:24 >
    Hocam diğer makine her ne kadar berbat olsa da yine aynı markanın yani Karaca'nın Hatır Plus+Mod ürününü kullanıyoruz, çok memnunuz. Konuşmayanı diyor hanım. Konuşanı varmış bir de o iki katıymış. Hanım almıştı bunları. Kahveden çok çay demleme için kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yılda 1 2 alışverişim oluyor artık

n11de aynı şeklide 4 5 yıl önce fırtına gibiydi oda yılda 3 5 alışv erişe düştü

hb ve amazon kullanıyorum çünkü 50 tlye hem tv hemde bedava kargo imkanını sonuna kadar değerlendiriyorum

amazon cüzdan sayesinde banka kampanyalarından çok rahat yararlanıyorum

hbde bu iş kalktı sayılır işlemiyor worldde özellikle

amazon 3. parti satıcılarıda kampanyalara dahil etse bşryerlere gelir ama şuan amzondan harici satıcılardan kampanyalı birşey almak imkansız ve fiyatlar diğerlerine göre yükske oluyor malum

ama diğer firmalara biraz çekidüzen verdiğine inanıyorum amazonun

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • turkelvis kullanıcısına yanıt
    2024 yılı Türkiye pazar yeri verileri. Önemli olan, ne kadar çok ürün sattığınız değil, verimlilik ve kârlılıktır hocam.Türkiye'de Trendyol'da kaç kişi çalışıyor, Amazon'da kaç kişi çalışıyor ve ne kadar kazandırıyor? Harcadığınız para ve kazandığınız para, önemli olan budur.
    Amazon'la en son toplantımızda Türkiye'de kargo şirketi kurmayı planlıyordu, ne etti en son bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancakweb -- 1 Kasım 2025; 21:5:21 >

teşekkürler hocam bakıcam bu ürüne

Orası muhakkak.

3 yıllık TY-HB-N11 E-ticaret deneyimim oldu.

Trendyol kendi sattığı ürünlerden çok Pazaryerlerindeki satıcı komisyonlarından para cukkalıyor hocam.Karlılığı çok iyi.

Sattığım ürünler kozmetik ağırlıklıydı.

Pandemi zamanı e-ticaret'in Top zamanıydı.

İlk zamanları benden nette %13 komisyon alıyordu+kargo hariç.

Ben mağazamı kapatmadan komisyon oranı %18 ve her satış başına extra komisyonla %20'lere çıktı.

Sattığınız her mal başına %20komisyon+kargo+%20 kdv+diğer vergiler ve masraflar.

1k'ya alıp 2'kya sattığınız maldan bile zarar edersiniz böyle bir sistemde.

Baktım Trendyol ve kargo firmalarına çalışıyorum.

Haliyle boşa kürek çekmemek içi mağazamı kapattım.

4 işlem bilmeyen herkes e-ticaret mağazası açıyor.

Emin ol çoğu benim gibi hesap yapmadığı için zarar ettiğini bile bilmiyordur.

Bilmeyenler olabilir Pazaryerlerndeki kargoda satıcının ürünü kaybolduğu zaman o parayı ne kargo firması ne de TY-HB ödüyor.

Bildiğin satıcının cebinden çıkıyor.

Ayrıca satıcı malı kargolayıp alıcı müşterinin eline geçtikten 2-3 hafta sonra bu para Satıcının banka hesabına geçiyor.

Yani TY-HB ve diğerleri satıcının parasını faizde bir güzel işletiyor.

E-ticaretten zaten bir satıcı para kazanmak istiyorsa ya sattığı malın tek üreticisi kendisi olacak,ya da o malı sadece o satacak.Diğer türlü çok beklentiye girmesin sonu hüsran olur.

Neyse konu dışına çok çıktık,Affola!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 1 Kasım 2025; 21:22:29 >

• Araç camları için su kaydırıcı özellikli sprey önerisi olan var mı? Gerçekten işe yarayan bir ürün arıyorum.

geçen yıl N11'deki netpar isimli satıcıdan filtron marka filtreler satın almıştım hiç sorun yaşamadım hala kullanıyorum.. 13-14 bine yakın parça satışı yapmış olan bir dükkan.. müsait olunca bir bakın

https://www.n11.com/magaza/netpar

defolu/darbeli termosları özellikle az gelişmiş ülkelere gönderiyorlar sanki.. bugüne kadar aldığım farklı marka bütün termoslarda büyük küçük darbe izleri var ama sorunsuz kullanıyorum

gpt'nin tahminine kurban, hepsini min değerler alında bile %102 oluyor toplamı lol.

Hakkını yemeyelim amazon sipariş verdiğim tuvalet kağıdını bile tam ölçüsünde kolileyip incinmesin diye sağına soluna kağıtla destekleyip göndermiş, bugun teslim aldım daha Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.