< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

truntola
,
valentine71
,
Atlantic
,
akuruk
,
blufstar
,
hackerlet
,
sametsafak06
,
mhmtkyrk
,
truntola
,
Primenumber
,
sametsafak06
,
.:yiğit:.
,
altese
,
akakom
,
Yaxis
,
Alsancakweb
,
scamsari
,
scamsari
,
Ankafly
,
Ankafly
,
lumia1723
,
Erkan_76
,
Erkan_76
,
boras06
,
setnha
,
Generaloberst11
,
lumia1723
,
Kerem Mert
,
Agy6128
,
AG G9PCF
,
s1LENT
,
thorbjörn
,
Kutalan60
,
Kutalan60
,
ismeyu
,
hknkck
,
medya7beni
,
nickimsonikimsi
,
melole123
,
madmax50
,
Abyrga
,
soz84
,
Pistevo35
,
omerbaba06
,
Obreus
,
sempatik insan
Daha Az
48 Mobil,
4 iOS,
2 Android
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Yıllardır kullandığım ürün! Kullanıp da memnun kalmayan arkadaşım da yok! Turtle Wax Cam Yağmur Kaydırıcı + Mikrofiber Bez Fiyatı https://www.hepsiburada.com/turtle-wax-cam-yagmur-kaydirici-mikrofiber-bez-p-HBV00000T67CM |
|
|
|
|
Aynısı bir kaç gün önce benimde başıma geldi. Sizinkisi gibi tam olarak hediye kartı alım mevzusundan. Yani 6 yıllık hesabım var. İlk defada çek alan biri değilim. Son zamanlarda hediye kartı alan herhalde herkesin başına gelen bir durum. Bence tamamen Amazon'un artık eskimiş,mal değneği,hantal yapay zeka algoritmasından. Ben de son siparişlerimi görememiştim. Aynı şekilde şifremi yeniledim. Ama panik yapacak bir durum yok! Azıcık uğraşacaksınız mecburen. Müşt. hizm. 08:00-24:00 arası çalışıyor diye biliyorum. Yarın tekrar yazarsınız. Olağandışı durum tespit ettikleri için ve tamamen güvenlik gerekçesiyle hesabınızı blokeli duruma getirdiklerini söyleyeceklerdir. Bana en az 1 gün bekledikten sonra son siparişlerim dahil,tüm siparişlerimi görebileceğimi,artık hediye çeki alımında benzer durum yaşamayacağıma garanti ettiler.(pek ikna olmasamda) Dedikleri gibi 1 gün dolmadan hesap normale döndü hediye kartını tekrardan sorunsuz alıp yükledim. Bu arada hesabımın çift doğrulaması vardı.Yani hesap kilitlenmeden önce uzun zamandır hem kullanıcı şifresi hem de telefona gelen extra şifreyle giriş yapıyordum. Şuan için bir problem yok,ama halen insanları bu tarz şeylerle gereksiz yere meşgul edip,uğraştırıyorlar! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 2 Kasım 2025; 3:46:58 > |
|
|
Sanal kartla da denedim onda da taksit görünmedi hocam amazon hakkını kaybetti trendyoldan şimdi sipariş verdim. 500 lira bankkart puan geldi. Ayrıca trendyol da troy300 kodunu kullandım. 7720 tlye geldi tablet puan hariç. Aldığım tablet xiomi redmi pad2 evde dizi film maçlara bakarım diye aldim oyun oynamam , yeterli gelir düşüncesindeyim baya bir araştırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
amazonun o bildiğiniz amazon olmaması için hükümetin çıkardığı kanunları ve uygulamaları unuttunuz galiba. şu anda amazonun ülkede faaliyet göstermesi bile mucize bırakın ürün çeşitliliğini. |
|
O bende de oluyor. Artik o olmasin diye her seferinde manuel giriyorum kk ni. hediye bakiyeden oderken de hemen satin al demiyorum. Odeme metodunu degistir diyorum ve elle yine bakiyeyi seciyorum. Bu hata nedeniyle bircok indirimi karcirmistim:( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Amazon satıcılı almak isterseniz Fırsat: Turtle Wax Cam Su Kaydırıcı, 300 Ml https://www.amazon.com.tr/dp/B07QP7VLYP?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTNB097K2FY9CG9VYQTG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTNB097K2FY9CG9VYQTG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_HTNB097K2FY9CG9VYQTG< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Shark Steam Pickup, 3ü1 Arada Buharlı Temizleyici, Kimyasal İçermez, Sert Zemin Islak Ve Kuru Temizlikçisi, Ekstra Fırça Rulosu, Saklama İstasyonu Dahil, Beyaz: 7999₺ Shark Steam Pickup, 3ü1 Arada Buharlı Temizleyici, Kimyasal İçermez, Sert Zemin Islak Ve Kuru Temizlikçisi, Ekstra Fırça Rulosu, Saklama İstasyonu Dahil, Beyaz https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFYXZDQQ |
| _____________________________ |
|
Ben bu Ladda pillerden ince ve kalin olanlarindan 60 70 tane falan aldim hocam. Evde pil derdi bitmiyodu cunku bi de sarj aletini aldim. Bunlarin omürlerini merak ediyorum. 20 tanesini ivir zivir taktim bi 40 50 tane daha vardir heralde kolide. Bunlar cöp olur mu zamanla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|