Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18684. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 73 Misafir (10 Mobil) - 70 Masaüstü10 Mobil
5 sn
373.784
Cevap
8.703
Favori
81.113.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1662 oy
Öne Çıkar
Giriş

Bişey olmaz al geç.

Ben bugün öğlene doğru aldım kargoya verilmiş bile. Kolaygelsin ile geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 14 Ocak 2025; 15:24:18 >
  • Luxell Da88 Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

2.922 TL

amazon
    Luxell Da88 Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG97448W
  • deedrah D kullanıcısına yanıt
    Paketten 2 adetmi çıkıyor? 18650 piller ile uyumlumudur?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • core2ibo kullanıcısına yanıt

2 tane çıkması lazım mantıken ekrandaki görsel ve açıklamalara göre.

Birisi yorumlarda uyumlu demiş.

Bu ürün şarj edilebilir olması sebebiyle daha avantajlı değil mi?

amazon
    Taktikal Led USB ŞARJLI Ultra Güçlü Mini Boy El Feneri [Enerji Sınıfı A++] [Enerji Sınıfı A++] (1, METAL)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09J5C4JB9/?coliid=I36I3MEZYJFYI5&colid=33FOAGLX3WLFP&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
  • spearofdestiny kullanıcısına yanıt

Fren hidrolik olsa kaçmazmış. Gerçi V frene rağmen piyasadan 2000 tl daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt

ben bundan hem kendime hem de aileme almıştım. Parlaklığı gayet iyi şarjlı olması avantaj evet ve uzun süre gidiyor şarjı. Dışı metal, dayanıklı malzeme, ben aldığımda tabi daha uygundu ama bu fiyat da fena değil, çantana at dolaşsın yanında.

• albati kullanıcısına yanıt

bu feneri geçen yıl hepsiburadadan 70tl ye almıştım. metal kasa, parlaklık gayet iyi. fakat 2. kez aldığım plastik geldi. aynı ürün. tek kötü yanı şarjı çok gitmiyor. geçen arabada işim oldu tam şarjda 15 dk falan durdu sonra kapandı.

bundan aldım araçta dursun diye ancak soğuk havalarda pili hızlı tükeniyor, kaputu açıp sağa sola bakana kadar parlaklık azalmaya başlıyor.

pilli olduğunda en azından pili değiştirme imkanı olur. eğer 18650 kaliteli pil alırsanız uzun ömürlü kullanırsınız.

• umgaca U kullanıcısına yanıt

18650 kaliteli pil için SONY VTC6 tavsiye ederim. Uzun süreler sorunsuzca kullanırsınız.

• oYs3 O kullanıcısına yanıt

Hocam görsel yanıltıcı. Başlıkta V brake yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ben izlediğim felaket videoları ve oynadığım oyunlar sebebiyle bu tarz ürünlerde şarjlı tercih etmiyorum.

Sen bunu şarj ederken arkandan bir zombi ısırabilir ancak pilli bir ürünü terkedilmiş bir marketi yağmalayıp pil takarak kullanmaya devam edebilirsin. Bu ürüne gördüğüm kadarıyla pil takılamıyor, ayrıca yorumlarda şarj olurken ısındığından bahsedilmiş.

The Walking Dead tüm sezonlarını bitirdiğimde bende aynı moddaydım.

• Fener paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Güzel fırsat. teklisi bile yine amazonda gümrükle beraber yaklaşık 430 lira. amazon almanya 20 euro. Amerika fiyatı biraz daha uygun 14 dolar.

yaklaşık 550 liraya 4 adet el feneri almış olduk

• B-veritas kullanıcısına yanıt

bir de bu 5000 serisi ekran kartı amazon'a ön sipariş olarak gelir mi acaba?

Hocam evde yeterince var zaten 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İhtiyaç yok ama kampa giden arkadaşlar felan var dağıtırız sevindiririz. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Led fener fetişi bir bende yok sanırsam :) lazer gibi uzağı gösteren var bir tane ondan denk getiremedim 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.