Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (18229. sayfa)

5 sn
387.154
Cevap
8.784
Favori
83.754.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1688 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Beyler bu taksitli telefonların hepsi xiaomi miydi Samsung larda hiç var mıydı hatırlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_5866 kullanıcısına yanıt
    14t pro larda kaldırdılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Samsung m34 vardı o da şu anda yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vardı samsung da vardı, bu kadar dillendirilince amazon da kaldırdı. Ne güzel taksitle telefon imkanı vardı bu kadar millet konuşunca birilerinin dikkatini çekti demek ki :)

nothing phone da hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbk58 -- 12 Kasım 2024; 8:18:11 >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yapmışsın. İsa iletişim diye bir firmanın çin’de en ucuz kalitede yaptırdığı, xiaomi’ ye ismen benzeterek algı yaptığı ve ürününde arıza çıktığında tıpkı kiwi gibi kapı duvar olan bir firma.

Her zaman söylüyorum, hayatım boyunca aldığım “ucuz” ürünlerden hiç yüzüm gülmedi. (Ucuza aldığım kaliteli markalardan bahsetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 12 Kasım 2024; 8:43:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt

YU-MA-TU' lar asla ölmez. Sadece şekil değiştirir.

• Geçen sene 3400e aldığım columbia bot için amazon “İhracat ücreti düşürüldü” diye 579TL’lik bi iade yapacakmış. Bunun olayı nedir bilen var ney düşürülmüş şuan 3 katı fiyata falan satılıyor

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    90 lı yıllarda liseye giderken almıştım YUMATU. Aynı fikrim geçerli. O dönemdeki rakiplerine göre kalitesi yine kötüydü. Örneğin kaset çalaraların kapakları kapandığında aynı hizada durmuyordu. Ses kalitesi kötüydü. Play,stop,ff tuşları daha 2-3 ayda renk atmaya başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 12 Kasım 2024; 9:44:20 >
  • gümrük ücreti almamışlar . bazen denk geliyor

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Aldığım iki ürün için bana da yapmışlardı, ben de şaşırmıştım, Amazon sağolsun.

• son 30 günün en düşük fiyatı 580 lira

amazon
    Komili Sızma Zeytinyağı, Natürel Sızma Zeytinyağı 2 Lt Pet Şişe
    https://www.amazon.com.tr/dp/B071S5J1GP?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1
  • spearofdestiny kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmiyorum. Bıçakları çok çabuk köreliyor ve hiç yakın tıraş yapmıyor, kullandığım dönemde tıraş olmak işkence gibi geliyordu. Daha önce mach3 turbo kullanıyordum dağlar kadar fark var. Charcoal kartuşları bitirmeden Proglide modeline geçtim ve çok memnunum.

• SquidGame kullanıcısına yanıt
    Yarışıyorda ne oluyor uygulamaları çöktü hepsinin özellikle hepsiburada kuponu kullanamıyorsun hata veriyor

Redmi 13 var 6 taksit ben pek beğenmedim almadım m34 ü 3 taksit verdi 6 olsaydı alırdım a24 kovalıyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saksofoncu Kız kullanıcısına yanıt

Migrosta bunlar 530 küsür olması lazım. Alacaklar oraya da bakabilir.

• menvenes kullanıcısına yanıt

evet indirim. sana mı soracağız ne paylaşacağımızı?

zeytinyağının fiyatından haberin yok boş boş konuşmuşsun.

• kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Hocam hangi ürün bu ben bulamadım. Ya da indirim bitti.

• Zeytinyağı iyi fiyat bencede

• hukuksever kullanıcısına yanıt

Bu tarz konserve hiç bir ürünü almayın hocam çok zararlı uzun seneler önce doktorumda kesinlikle tüketmemem gerektiğini söylemişti.

Haftada bir balık alın yapın konserveden uzak durun

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.