Bestway 43097 Yüzme Koltuğu Flip Yastık, 102 x 94 cm, Çeşitli, Renkli 144 TL ![]() |
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (17196. sayfa)

-
-
Eti Cin Portakallı Bisküvi 25 g x 36 Adet
3 adet alımda 78 TL
* Sayfadaki kampanyayı uygulayın
-
Eti Puf Renkli Bisküvi 18 g x 48 Adet
3 adet alımda 80 TL
-
Eti Cicibebe Bisküvi 800 g
4 adet alımda 50 TL
-
Geç şarj oluyor 4 saat gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat uygun olabilir ama markanın Alman olması sizi yanıltmasın, bildiğiniz ucuz Çin malıdır kendisi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (CE Sertifikalı, Avrupa): 18.750₺
amazon
Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (CE Sertifikalı, Avrupa)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLTBHXWQ -
Casio Kol Saati GA-B2100-3AER, Yeşil., Kayış amzn.eu
Casio Kol Saati GA-B2100-3AER, Yeşil., Kayış : Amazon.com.tr: Modahttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B8DJLXNR?ref=cm_sw_r_apan_dp_CEF8SVK68TT0G178E6M8&ref_=cm_sw_r_apan_dp_CEF8SVK68TT0G178E6M8&social_share=cm_sw_r_apan_dp_CEF8SVK68TT0G178E6M8&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
Amazon germany
Alırken 3880 TL
3 taksit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üretimi orada yapılmış olabilir hocam ancak yine de adı sanı bilinmedik çin malı almaktansa Alman markası almak bana daha çok güven veriyor. İnternetteki yorumlar markanın ev tipi kullanıma yönelik f/p ürünler sattığı yönünde.
-
Mantıklı mı bunu almak arkadaşlar?
Satıcı: Esse Teknoloji
Amazon Gönderiyor
Peşine 6 taksit.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps 5 Pro bir sene içinde çıkacağı söyleniyor,
Sony ps4 uyumu aramadan ps 5 oyunları üretecek demek. Oyun kataloğu zenginleşecek talep artacak.
Pro almayı bekleyeceksen yok satacak. İki yılı gözden çıkar.
Ps 5 olarak ikinci el düşünmüyorsan en uygun zaman gibi.
-
teşekkürler, fırsatı değerlendirdim fakat sonradan satıcının amazon olmadığını farkettim. böyle riskli cihazlarda amazon garantisi olmadan almak mantıklı gelmiyor sanırım iptal edeceğim, hevesim kursağımda kaldı desem yeridir.
-
Aldım, teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Audio cihazları yok artık amazonda. Don iplik kıl tüy üzerine dönüyor piyasa. klipsch kef focal hegel hiçbiri yok. En sinçr bozucu prime bu olsa gerek
Bildiğim kadarıyla Prime Day öncesi satıcılara haber salınıyor hocam. Onlarda Prime Day'de indirim fiyattan satacağı adedi/stoğu Amazon'a gönderiyor. Bu şekilde "Amazon Tarafından Gönderilir" ibaresi yer alıyor. Aslında muhatabınız Amazon, fiyat da uygun, peşin fiyatına 6 taksit. Alma düşüncesi varsa kaçırılmaması tavsiyemdir.
-
Ürün fiyatında oynama mı var ki yansısın hocam
Aynen alırken düşüyormuş. 63,5 tl ye geldi. Tşkler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mahalledeki çocuklara dağıtmak için birer kutu kek vs. aldık, paylaşımlar için teşekkür ederiz. -
Rica ederim hocam, bu güzel davranışınıza vesile olmak da beni mutlu etti ayrıca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X