Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (11020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
55 Misafir (5 Mobil) - 50 Masaüstü5 Mobil
5 sn
440.776
Cevap
9.175
Favori
94.289.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1751 oy
Giriş
    link atarsanız bakalım hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sinek kaydi olayini elektrikli makineler ile saglikli bulmuyorum ben.

kopuklu ve jiletli tiras her zaman en sagliklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Prime Üyeleri için sınırlı süreli fırsat: adidas WideWalk M Ayakkabı Erkek

499₺
    🔥🔥🔥

Aslında sağlıklı değilmiş hocam sandığımız kadar kılcal damarlara zarar veriyormuş.

Aynı şekilde genital bölgeyi de jiletle tıraş etmek yine kılcal damarlara zarar veriyormuş.

Ben Amazona hiçbir zaman hak vermiyorum çünkü mallar hala satışta ve satmaya devam etmektedir. Buraya dikkat!. BİTTİ-TÜKENDİ demiyor. Elindeki mallar bitmediyse ha ben almışım ha başkası bana veya başkasına sınırlama, yasak koyamaz. Sonuçta global şirketse herkese istediği kadar malı satmak zorundadır. Param varsa ben istediğim kadar her şeyi alırım nokta. Ayrıca sizin ilk bahsettiğiniz konu bu değildi siz kotadan, yasaklamaktan bahsediyordunuz o nedenle bunları yazdım.

** O söylediğin arkadaş zaten kendini ifşa etmiş kendine bu yasaklamayı layık görmüş o konuşmaya bile değmez O onun sorunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bu ürün çinli satıcılardan sanırım, sipariş ekranında ne kargo, ne vergi hiçbir şey göstermiyor , geldiğinde sürpriz vergi ile karşılaşır mıyız yoksa aldığımız fiyata gelir mi

aynı ürünü aliexpressten buldum onda da kargo + vergi ile 175 lira civarına geliyor. aynı yani hangisinden almak mantıklıdır.

aliexpress.com
    5.87US $ 20% OFF|Christmas Gift Box Creative Durable Tinplate Candy Box Kids Cartoon Santa Claus Gift Box For Chocolate Handicrafts Packing Fun|Gift Bags & Wrapping Supplies| - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/1005003222162200.html?spm=a2g0o.cart.0.0.302d38daTFkqtz&mp=1

• amazon
    Vernel Max Supreme Glamour 1.2 L Çamaşır Yumuşatıcısı (1 x 1271 g)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B085WNGBCP?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp

Amazon da yerli siteler gibi sorunlu ürünleri satmaya devam ediyor. Kendi satıcısı olduğu ürünlerde de. Faber marka proje çantası aldım daha ilk kullanımda omuz askısının gövdeye geçirilen metal parçası kırıldı. Kırılan parçaya bir baktım metal bile değil plastikmiş. Kırılmasına da o sebeple şaşırmadım. Başka ürünlerde insanlara ürününüzü göndermenizi bile gerek yok diyerek yenisini gönderen veya para iadesi yapan amazon ürünü şu kargo firmasıyla gönderin dedi ama kargo firmasının uzakta olması sebebiyle gidemeyeceğimi söyleyince 25,92 TL gibi bir ücret iadesi yaptılar. Çanta 135 TL idi ben 50 TL hediye çeki geri kalanı kredi kartıyla ödeyerek almıştım.

Ürün hala satışta. Sorun yaşamadan kullananlarda var ama yorumlarda askı kısmı güven vermiyor yazanlarda var. Ben onu sonradan fark ettim. Mecbur elimde tutarak gidiyorum resim kursuna. Tamam işime yarıyor ama omzuma asamıyorum.

• Evladiyelik şu geçirmez bot arayanlara Almanya gönderimi Amazon satıcı. Normal satış fiyatı 150-190 euro arası. Keepa geçmişinde en düşük fiyatta.

Piyasası 900 TL, Amazon'da 628 TL

amazon
    Karaca Future Granit Tost Makinesi Kırmızı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07HXRFMXP

Piyasası 240 TL, Amazon'da 179 TL

amazon
    Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7YHXY6
    Arkadaşım bu konuyu çok uzatmadıniz mi. Eğer ihtiyacınız kadar alıyorsanız başka siteler veya marketlerden de ihtiyacınızı karsilayabilirsiniz. Amazonun size satış yapmıyor olması günlük alışverişlerinizde neden bu kadar etkili oldu 2 gündür sürekli yazıyorsunuz?

Hocam bende panasonic ER-GB96 modeli var bunda Ni-MH pil var. Ama bayağıdır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Lityum olmasada bu da kaliteli pil. Fakat bahsi geçen pil sanırım ilk şarj edilebilir pil. 8 saat şarj süresi diyor çünkü. Haklı mıyım bilmiyorum bilgilenme adına yorumunuzu bekliyorum.

Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.