|
İlk günden itibaren bir amazon müşterisi olarak, 1 Eylül’de Amazon Türkiye üzerinden, piyasa değeri yaklaşık 6.400 TL olan bir ürünü kampanya kapsamında 4.298 TL’ye satın aldım. Sipariş verirken ürünün ertesi gün teslim edileceği bilgisi açıkça belirtilmişti. Ancak siparişimin ardından tam 23 gün boyunca hiçbir bilgilendirme yapılmadan bekletildim. Bu sürede param çekilmiş, ürün ise gönderilmemişti. 23 günün sonunda, ürünün stoklarda olmadığı gerekçesiyle siparişim iptal edildi. Üstelik iptalden sadece 2 gün sonra, aynı ürün tekrar satışa sunuldu — bu kez 6.000 TL fiyatla. Ben bu süreçte sadece maddi değil, zaman ve güven kaybı da yaşadım. Ürünü kampanyalı fiyattan satın almıştım, teslim garantisi verilmişti, ama hem ürün gönderilmedi hem de fiyat artışı sonrası tekrar satışa sunuldu. Bu durum beni ciddi şekilde rahatsız etti. Paranın peşinde değilim, ama müşteri olarak bu kadar değersiz hissettirilmek, açıkça aptal yerine konulmak gibi geliyor. Bu yaşananlar hem ticari etik açısından hem de tüketici hakları açısından sorgulanmalı. Amazon gibi büyük bir platformun bu kadar sorumsuz davranması kabul edilemez. Bu konuyla neler yapabilirim bilmiyorum uğraşmak istemiyorum. ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı